Apartmány Sonnenalpe

  Rakousko, Korutany, Nassfeld

Apartmány Sonnenalpe

  Rakousko, Korutany, Nassfeld / Hermagor, Nassfeld
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Poloha

přímo na sjezdovce vedle Haus Hoffmann.Lyžařský areál: 0 m.

Ubytování

luxusní apartmány jsou součástí apartmánového komplexu, kde je 20 apartmánů.Velký apartmán pro 4-6 osob (65 m2) – v 1. patře, 2 ložnice, obývací pokoj s rozkládacím gaučem a krbem, kuchyň (myčka, mikrovlnka), LCD TV, hifi věž se vstupem na USB a iPod, koupelna, WC, předsíň, balkón.
Malý apartmán pro 2-4 osoby (55 m2) – v 1. patře, 1 dvoulůžková ložnice, obývací pokoj s rozkládacím gaučem a krbem, kuchyň (myčka, mikrovlnka), LCD TV, hifi věž se vstupem na USB a iPod, koupelna, WC, předsíň, balkón.
Malý a velký apartmán mají společnou infra-saunu a menší posilovnu.
2 apartmány Kokejl pro 2-4 osoby (55 m2) – ve 3. patře, vždy s 1 ložnicí, obývacím pokojem s rozkládacím gaučem, kuchyní (kávovar), TV s českými programy, koupelnou, WC, předsíní a balkónem.Apartmán Francoa pro 2-4 osoby (55 m2) – v přízemí, 1 ložnice, obývací pokoj se 2 lůžky, kuchyň (myčka, kávovar), TV, koupelna, WC, předsíň, balkon.

Stravování

vlastní.

Vybavení

lyžárna, pro každý apartmán 1 kryté parkovací místo, autem je možno přijet až k domu, kde je výtah, internet zdarma (Francoa nemá). Malý a velký apartmán mají společnou infra-saunu a menší posilovnu.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Apartmány Sonnenalpe ***
Vzdálenost od sjezdovky: 20 m

565 656 610 Číslo zájezdu: 884 395
dnes 8–19 h

Lokalita

https://www.zajezdy.cz/dovolena-apartmany-sonnenalpe-korutany-rakousko-z884395/#mapa
Informativní poloha hotelu (údaj z recenzí bez záruky).

Rakousko

Rakousko, země majestátních horských hřebenů, jezer, malebných údolí i historických měst. Náš osobitý jižní soused je velmi dobře dostupný vlakem i autem. Díky své kvalitní silniční síti je zde cestování pohodlné a rychlé. Velká část rakouského území je tvořena alpským masivem, který je nejčastějším cílem českých turistů v letních i zimních měsících. Všeobecně vysoká kvalita služeb i možnosti vyžití pro rodiny s dětmi jsou jistotou, se kterou můžete cestovat do této země. Služby jsou ve velmi vyspělém Rakousku precizní a mnohdy překvapí. Cílem nádherné letní dovolené mohou být horské túry, nebo wellness odpočinek u vyhlášených rakouských jezer. Rakousko je lyžařskou velmocí a v zimě místní obyvatelé žijí všemi sporty spojenými s bílým prašanem na sjezdovkách. Navštivte nejoblíbenější střediska českých lyžařů Dachstein West nebo Dachstein / Schladming.

Rakousko - více informací