Theodora Aparthotel

  Řecko, Kréta, Makri Gialos

5/5

Theodora

  Řecko, Kréta, Kréta - Agios Nikolaos, Kréta - jih, Makri Gialos
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Popis

Apartmánový dům Theodora se nachází v oblíbeném letovisku jihovýchodního pobřeží Kréty Makrigialos (Kréta, Řecko). Od dlouhé písečné pláže oceněné modrou vlajkou jej dělí pouze pěší promenáda. Hostům je k dispozici menší recepce s Wi-Fi připojením zdarma, TV místnost, společné posezení se zahrádkou a grilem a terasa v patře s lehátky na slunění.
Původně rybářská vesnice Makrigialos, která leží na klíčovém místě mezi městy Ierapetra a Sithia, se rozrostla do velmi pěkného letoviska a kombinuje krásu jedinečných písečných pláží a vysokých hor. Malebný přístav (odkud se v letních měsících pořádají výlety do Gaidouronisi a Koufonissi) a přilehlá pobřežní promenáda s nespočtem kaváren, pekáren, obchodů s lokálními produkty vás jistě zláká k posezení a v některé místní taverně, abyste mohli ocenit proslulou řeckou pohostinnost. Doporučujeme klientům, dávají přednost nezávislosti na hotelových službách a stravování a svou dovolenou chtějí trávit podle vlastního scénáře.

Ubytování

Dvoulůžková studia (max. obsazenost 2 dospělé osoby), klimatizace (8 €/den), lednice, TV, kuchyňský kout, koupelna, balkon nebo terasa.
Dvoulůžková studia s možností 1 přistýlky v patře (max. obsazenost 3 dospělé osoby), klimatizace (8 €/den), lednice, TV, kuchyňský kout, koupelna, balkon nebo terasa.
Apartmány až pro 4 osoby v patře (2 místnosti, max. obsazenost 4 dospělé osoby), klimatizace (8 €/den), lednice, TV, kuchyňský kout, koupelna, balkon nebo terasa.

Stravování

Bez stravy: Vlastní nebo v okolních tavernách.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Theodora Aparthotel **
Typ pláže: písčitá
Vzdálenost od pláže: přímo u pláže

565 656 610 Číslo zájezdu: 2 302 636
dnes 8–19 h

Hodnocení

5/ 5 7 recenzí

Lucka P. srpen 2019 Apartmány Theodora. + blízkost pláže (je to opravdu pár kroků, krásná písčitá pláž, čisté moře, mělko, skoro žádné vlny) + apartmány jsou dobře umíst... celá recenze

Věra červenec 2019 Theodora. Prožili jsme tu nádhernou dovolenou... celá recenze

Jana květen 2019 Makris Yialos - Theodora. Příjemné, klidné místo, nádherné počasí, teplá voda, příjemní lidé - výborné místo pro ty, kteří nehledají rušné letovisko.... celá recenze

Lokalita

https://www.zajezdy.cz/dovolena-theodora-kreta-recko-z2302636/#mapa
Informativní poloha hotelu (údaj z recenzí bez záruky).

Řecko

Řecko leží v jižní Evropě, rozkládá se na pevnině a na četných ostrovech, které tvoří jednu pětinu řeckého území. Členitá pobřeží i romantické pláže jsou omývány Egejským, Krétským, Thráckým, Středozemním a Jónským mořem. Na poloostrově Attika se rozkládají Athény, hlavní město Řecka. Poznávejte antické památky, odpočívejte u čistého moře, vyzkoušejte speciality místní kuchyně. Nejoblíbenější ostrovy jsou Kréta, Rhodos, Zakynthos, Thassos a Santorini.

Od roku 2018 je v Řecku zavedena pobytová taxa, která se od roku 2024 mění na klimatickou taxu. Platba probíhá přímo na recepci hotelu v den příjezdu a její výše je dle oficiální kategorie (počtu hvězdiček) hotelu následující:

Březen až říjen:

  • 1,50 € za pokoj a noc pro 1-2 hvězdičkové hotely
  • 3,00 € za pokoj a noc pro 3 hvězdičkové hotely
  • 7,00 € za pokoj a noc pro 4 hvězdičkové hotely
  • 10,00 € za pokoj a noc pro 5 hvězdičkové hotely
  • 1,50 € za noc ve studiích a apartmánech všech kategorií

Listopad až únor:

  • 0,50 € za pokoj a noc pro 1-2 hvězdičkové hotely
  • 1,50 € za pokoj a noc pro 3 hvězdičkové hotely
  • 3,00 € za pokoj a noc pro 4 hvězdičkové hotely
  • 4,00 € za pokoj a noc pro 5 hvězdičkové hotely
  • 0,50 € za noc ve studiích a apartmánech všech kategorií

Řecko - více informací