Hotel TirolApart am Lift

Rakousko, Tyrolsko, Jochberg

Apartmány Tirol Apart am Lift

  Rakousko, Kitzbühel / Kirchberg, Oberpinzgau, Tyrolsko, Jochberg
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Skipas

Lyžařská permanentka není zahrnuta v ceně pobytu a klienti si ji kupují sami na místě. Informace a veřejné ceny najdete u popisu střediska.

Místo pobytu a poloha

Jochberg (923 m), městečko vzdálené cca 8 km od Kitzbühelu. Dům leží přímo na sjezdovce u lanovky, zastávka skibusu 50 m od domu.

Ubytovaní a vybavení

V domě k dispozici lyžárna, wi-fi připojení v celém domě, dětská herna. Ubytování v apartmánech: • APT-4 (cca 35-40 m?), ložnice s 2 oddělenými lůžky (lze spojit), obývací pokoj s jídelním koutem a rozkládacím gaučem pro 2 osoby, vybavená kuchyně, koupelna se sprchou nebo vanou, WC oddělené, balkon; • APT-5 (cca 40-45 m?), ložnice se 2 lůžky (2 lze spojit v 2lůžko), obývací pokoj s jídelním koutem a rozkládacím gaučem pro 2 osoby, vybavená kuchyně, koupelna s vanou, WC oddělené; • APT-6 (cca 50-60 m?), 2 oddělené ložnice, obývací pokoj s jídelním koutem a rozkládacím gaučem pro 2 osoby, vybavená kuchyně, koupelna s vanou, WC oddělené, balkon. Všechny apartmány jsou vybavené Sat-TV, sejfem, fénem. Kuchyně je vždy vybavena kávovarem, toasterem, vařičem (trouba a myčka nádobí v APT-6 a chaletech). Parkování: u objektu zdarma

565 656 610 Číslo zájezdu: 1 565 776
dnes zavřeno

Rakousko

Rakousko, země majestátních horských hřebenů, jezer, malebných údolí i historických měst. Náš osobitý jižní soused je velmi dobře dostupný vlakem i autem. Díky své kvalitní silniční síti je zde cestování pohodlné a rychlé. Velká část rakouského území je tvořena alpským masivem, který je nejčastějším cílem českých turistů v letních i zimních měsících. Všeobecně vysoká kvalita služeb i možnosti vyžití pro rodiny s dětmi jsou jistotou, se kterou můžete cestovat do této země. Služby jsou ve velmi vyspělém Rakousku precizní a mnohdy překvapí. Cílem nádherné letní dovolené mohou být horské túry, nebo wellness odpočinek u vyhlášených rakouských jezer. Rakousko je lyžařskou velmocí a v zimě místní obyvatelé žijí všemi sporty spojenými s bílým prašanem na sjezdovkách. Navštivte nejoblíbenější střediska českých lyžařů Dachstein West nebo Dachstein / Schladming.

Rakousko - více informací