Vila Adrian Apartmány

Černá Hora, Ulcinj

Apartmány Vila Arijan

    Černá Hora, Ulcinj
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Letovisko

Pouhých 16 km od hranic s Albánií se nachází oblíbené letovisko Ulcinj. Nynější Ulcinj je jedním z největších turistických center Černé Hory a to především díky 13 km dlouhé písčité pláži pokryté tmavým pískem s blahodárnými léčebnými účinky, což láká do Ulcinje tisíce turistů.

Poloha

Nově postavený dům má výbornou polohu, pouhých 250 metrů od písečné pláže v Ulcinji (Velika plaža).

Vybavení objektu

Vcelku moderně vybavený dům. Najdete zde vše, co je potřeba k prožití příjemné dovolené.

Ubytování

Pokoje mají vlastní sociální zařízení, klimatizaci, TV, balkon nebo terasu, ledničku a rychlovarnou konvici. Ve studioapartmánu je navíc k dispozici také vybavený kuchyňský kout.

Stravování

Možnost přikoupení snídaně, obědu nebo večeře.

Pláž

Nádherná písčitá pláž je vzdálena pouhých 250 m od vily. 13 dlouhá pláž pokrytá tím nejjemnějším pískem je díky velmi pozvolnému vstupu do moře vhodná pro rodiny s dětmi.

Sport

Ideální podmínky pro vodní sporty, potápění i sportovní rybolov.

Parkování

U domu je zajištěno parkování zdarma.

Výlety

Široká nabídka výletů do okolí.

Doporučení

Na Vile Arijan najdete kvalitní a levné ubytování na velmi klidném místě v těsné blízkosti písčité "Velike plaže". Díky rovinatému terénu je vila vhodná pro rodiny s dětmi i starší klientelu.

Upozornění

Ceny jsou platné při plném obsazení pokoje / studioapartmánu.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Vila Adrian Apartmány
Typ pláže: písčitá
Vzdálenost od pláže: 1400 m

565 656 610 Číslo zájezdu: 868 583
dnes 8–19 h

Lokalita

Černá Hora

Černá Hora je menší nedávno vzniklý stát, který leží u Jaderského moře. Většina území je hornatá s vrcholy přesahujícími i 2 500 metrů nadmořské výšky. Pobřeží dlouhé téměř 300 km je tvořeno písčitými a oblázkovými plážemi, kouzelnými zálivy i mohutnými útesy. Malebnou krajinu dotváří vesničky, historické památky, starobylá města i moderní přímořská letoviska. Krásy Černé Hory jsou podobné těm chorvatským. Velkou výhodou je ale méně rozvinutý turistický ruch a klidnější prostředí. V Černé Hoře je také mnohem více pláží písečných a místní destinace jsou daleko lépe dostupné letecky. Pobřeží Černé Hory je velmi oblíbené pro potápění, plachtění a všechny možné vodní sporty. Přírodní podmínky země jsou velmi vzácné, méně obydlené části Balkánského poloostrova obecně zaručují pozoruhodnou faunu a flóru.

Černá Hora - více informací