Hotel Savic Apartments

  Černá Hora, Boka Kotorská, Dobrota

Apartmány Vila Savić

    Černá Hora, Boka Kotorská, Dobrota
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Poloha

Vila Savić vyniká jedinečnou polohou na slunné straně Kotorského zálivu, pouhých 5 metrů od pláže s pozvolným vstupem do moře v letovisku Dobrota. Historické město Kotor, zapsané na seznamu světového kulturního dědictví UNESCO, je vzdáleno necelých 2,5 km od vily. Až do Kotoru můžete dojít příjemnou procházkou po pobřežní promenádě.

Vybavení

Hostům je přímo před vilou k dispozici vlastní pláž s lehátky a slunečníky. U vily je hostům dále hostům k dispozici gril. V blízkosti najdete restaurace, bar i obchod.

Ubytování

Vila nabízí ubytování v šestilůžkovém apartmánu se dvěma oddělenými ložnicemi a dále ve tří a čtyřlůžkovém studiu. Všechny kapacity jsou vybaveny vlastním sociálním zařízením, kuchyňským koutem, klimatizací, Wi-Fi připojením k internetu, SAT-TV, balkónem nebo terasou s výhledem na moře. Velký šestilůžkový apartmán vyniká rozlohou 75 m2, má dvě oddělené ložnice a obývací pokoj s kuchyní.

Stravování

V ceně ubytování není zahrnuto stravování. Možnost vlastního vaření ve všech nabízených studiích i apartmánech.

Pláž

Přímo u vily je menší oblázková pláž s lehátky vyhrazená pro hosty. V letovisku Dobrota se podél pobřeží rozprostírají menší oblázkové pláže s pozvolným přístupem do moře i betonová mola vhodná pro slunění.

Parkování

Vyhrazená místa přímo u vily.

Doporučení

Specifické ubytování v Boce Kotorské, obklopené vysokým pohořím, doporučujeme zejména všem, kteří hledají klid a nepřeplněné pláže.

Upozornění

Cena platí při plném obsazení studia/apartmánu.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Savic Apartments ***
Typ pláže: molo, oblázková
Vzdálenost od pláže: 10 m

565 656 610 Číslo zájezdu: 1 170 432
dnes 8–19 h

Lokalita

Černá Hora

Černá Hora je menší nedávno vzniklý stát, který leží u Jaderského moře. Většina území je hornatá s vrcholy přesahujícími i 2 500 metrů nadmořské výšky. Pobřeží dlouhé téměř 300 km je tvořeno písčitými a oblázkovými plážemi, kouzelnými zálivy i mohutnými útesy. Malebnou krajinu dotváří vesničky, historické památky, starobylá města i moderní přímořská letoviska. Krásy Černé Hory jsou podobné těm chorvatským. Velkou výhodou je ale méně rozvinutý turistický ruch a klidnější prostředí. V Černé Hoře je také mnohem více pláží písečných a místní destinace jsou daleko lépe dostupné letecky. Pobřeží Černé Hory je velmi oblíbené pro potápění, plachtění a všechny možné vodní sporty. Přírodní podmínky země jsou velmi vzácné, méně obydlené části Balkánského poloostrova obecně zaručují pozoruhodnou faunu a flóru.

Černá Hora - více informací