Vitranc Apartmány

  Slovinsko, Gorenjsko, Kranjska Gora

Apartmány Vitranc: Pobyt v apartmánech 7 nocí

    Slovinsko, Gorenjsko, Julské Alpy, Kranjska Gora
Detail nabídky a možnosti objednání zájezdu:
Apartmány Vitranc

Apartmány Vitranc *** leží  v malebném horském městečku Kranjska Gora na severu Julských Alp asi 3 min chůze od lyžařských vleků. Nabízí výhodnou polohu v centru střediska, ideální místo pro provozování letních i zimních sportů, komfortní apartmány, miniklub a bohatý sportovní a animační program.

Ubytování

Hosté se zde mohou ubytovat v moderně zařízených apartmánech pro 2 – 4 osoby nebo 3 – 5 osob. Ke standardní výbavě patří obývací pokoj s vybaveným kuchyňským koutem a jídelním koutem, rozkládací gauč, který může sloužit jako přistýlka, koupelna se sprchovým koutem nebo vanou, toaleta, televize, balkon, telefon, psací stůl, šatní skříň a internetové připojení WIFI

Gastronomie

V okolí se nachází pestrá nabídka restaurací, apres ski barů, kaváren a venkovních stánků se specialitami na grilu. V sousedním hotelu Ramada hotel & suites můžete navštívit výbornou pizzerii Via Napoli otevřenou denně od 12:00 do 22:00 nebo výbornou kavárnu a cukrárnu London Coffee House.

Wellness centrum

Hosté apartmánu Vitranc mohou využívat vodní svět Aqua Larix s 350 m² vodní plochy nacházející se ve 150 m vzdáleném hotelu Ramada Resort a plavecký a dětský bazén v hotelu Kompas (cca 350 m od hotelu). Ve vodním světě Aqua Laris najdete rekreační bazén (31°C) s podvodní masáží a dvěma vodopády, relaxační bazén s masáží (36°C) a dětský bazén s vodními atrakcemi. Součástí Aqua Laris je saunový svět s dvěma finskými, jednou tureckou a jednou infrared saunou. Vodní svět je otevřen ve všední dny od 9 do 21:00, v pátky a soboty je otevřen až do 23:00.

Sport a rekreace

Kranjská Gora je velmi oblíbeným centrem zimních i letních sportů. V létě zde můžete provozovat vysokohorskou turistiku v Triglavském národním parku, vodní sporty na řekách Dolinka nebo Soča, zajezdit si na horském kole nebo zarybařit. Poblíž hotelu se nachází moderní sportovní hala Vitranc, kde si lze zahrát většinu indoorových týmových her. Milovníci golfu mohou navštívit 3km vzdálené golfové hřiště. V zimě jsou zde ideální podmínky pro sjezdové lyžování.

Zvířata

Pobyt se zvířetem je povolen za příplatek

Parkování

Své vozidlo si můžete zaparkovat zdarma před hotelem.

Destinace

Kranjska Gora je velmi oblibené turistické centrum na severu Julských Alp poblíž rakouských a italských hranic. Leží v nadmořské výšce 810 metrů přímo pod vrcholy Razoru a Prisojniku. V létě je ideální dovolenkovou destinací pro vysokohorskou turistiku a cyklistiku. V zimě se může pochlubit technicky nejpokročilejším lyžařským centrem ve Slovinsku. V Kranjské Goře je také možnost si sjet na letní bobové dráze, vyřádit se v bike parku, zabavit se na tubingu nebo navštívit malebné jezero Jasna se slavnou sochou Zlatoroga (mýtické kozy se zlatými rohy) a dalších bezpočet kulturních a historických památek.

Základní cena zahrnuje

  • 7x ubytování v apartmánu, denní vstup do vodního parku Aqua Larix, 30% sleva na vstup do sauny v Aqua Larix nebo v relaxačním centru v hotelu Kompas, parkování před apartmány (v rámci dostupnosti), internetové připojení WIFI

Základní cena nezahrnuje

  • pobytovou taxu ve výši 3,5 EUR / dospělý / den, pobytovou taxu ve výši 1,5 EUR / dítě 7-18 let / den
  • Doporučujeme zakoupení komplexního cestovního pojištění včetně storna zájezdu.

Informace o zájezdu

Pořadatel: Geovita, s.r.o., IČ 28568541.
Název hotelu dle pořadatele: Apartmány Vitranc: Pobyt v apartmánech 7 nocí ***
Lokalita dle pořadatele: Kranjska Gora, Kranjska Gora

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Vitranc Apartmány ***

565 656 610 Číslo zájezdu: 2 605 799
dnes 8–19 h

Slovinsko

Vyhledávaná oblast pro letní i zimní dovolenou. Země sice malá rozlohou, ale o to více rozmanitá, má co nabídnout každému návštěvníkovi. Překrásná příroda, průzračná jezera, majestátní hory, města s bohatou historií a milí hostitelé dávají příslib k nevšedním zážitkům.

Slovinsko - více informací

Nezávazná objednávka

Apartmány Vitranc: Pobyt v apartmánech 7 nocí
    Slovinsko, Gorenjsko, Julské Alpy, Kranjska Gora

Cena od
15 900 Kč/os

Cestující

Číslo zájezdu: 2 605 799

Pobyt

celá ubytovací jednotka
1
31 800 Kč

Pojištění

balíček pojištění Uniqa (cestovní, sportovní, storno, odpovědnost za škodu) - dospělý
2
440 Kč
balíček pojištění Uniqa (cestovní, sportovní, storno, odpovědnost za škodu) - dítě do 18 let
0
272 Kč
samostatné pojištění storna Uniqa - za osobu
0
270 Kč