Hotel Apartment Haus Bergschmied

Rakousko, Štýrsko, Ramsau am Dachstein

Apartment Haus Bergschmied

  Rakousko, Štýrsko, Ramsau am Dachstein
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Popis zájezdu

V klidné a slunné oblasti Ramsau am Dachstein obklopené loukami a lesy leží apartmánový dům Bergschmied, v těsné blízkosti obce Ramsau Kulm, kde najdete obchody a restaurace. Nedaleko se nachází lyžařské středisko Schladming Dachstein, které nabízí 230 km sjezdovek.
Lyžařská oblast 4 hor u Schladmingu, rozpínající se od hory k hoře, v resortu Ski amadé – zahrnuje Hauser Kaibling, Planai, Hochwurzen a Reiteralm – vám umožní skvělé lyžování bez přerušení.
Apartmány jsou vzdálené 15 minut od lyžařského střediska Schladming Dachstein, které nabízí 230 perfektně upravených sjezdovek
Od nenáročných svahů vhodných pro rodiny až k obtížným černým sjezdovkám pro opravdové profíky – vždycky najdete sjezdovku, kterou budete mít nejraději.
Lyžařská oblast 4 hor u Schladmingu, rozpínající se od hory k hoře, v resortu Ski amadé – zahrnuje Hauser Kaibling, Planai, Hochwurzen a Reiteralm – vám umožní skvělé lyžování bez přerušení.
Díky zvláštní atmosféře našich hor nenajdete nic, co by se podobalo našemu horskému lyžování pro rodiny, a to včetně lyžařských resortů Ski Fageralm, Ramsau, Stoderzinken, Galsterberg a Schneebärenland, který je domovem oblastí Riesneralm a Planneralm. Jedinečné zážitky a radost z fantastického sjezdového a běžeckého lyžování v nadmořské výšce 2 700 metrů nad mořem vám zaručuje ledovec Dachstein.
Lyžování pro děti
Dětská lyžařská aréna Riesneralm
Na svazích Riesneralm v Donnersbachwald na vás čeká první rakouská dětská lyžařská aréna.
Dětská lyžařská aréna Riesneralm s více než 5 hektary sjezdovek má jeden z nejdelších dětských svahů v Rakousku (176 m) s 5 pěti různými sklony, což umožňuje dětem i dospělým začátečníkům bez rozpaků brázdit na lyžích svůj první kopec.
Lyžování v Ramsau
Zde na vás čeká dobrodružná sjezdovka dinosaura Kaliho. Zimní země divů uvítá rodiny na 8 různých dobrodružných sjezdovkách.
Přidejte se k dinosaurovi Kalimu, sjíždějte sjezdovky a bavte se při prozkoumávání nabídky lyžařského regionu Ramsau.
Když dorazíte na kopec Rittisberg, můžete si užít oblíbenou pohádkovou sjezdovku nebo vyzkoušet o něco náročnější svahy.

Ubytování

apartmán - Ubytování je zajištěno ve 3 apartmánech:
Apartmán 1 - ubytování je možné pro 2 - 3 osoby. Apartmán je s vlastním sociálním zařízením (sprchový kout a vana), TV a plně vybavenou kuchyní.
Apartmán 2 - ubytování je možné až pro 2 osoby plus 1 dospělou osobu na přistýlce nebo 2 děti na přistýlce. Skládá se z obývacího pokoje, kuchyně s posezením, ložnice s přistýlkou a sprchovým koutem a WC. Kuchyň je plně vybavená - elektrickým sporákem, ledničkou, varnou konvicí, kávovarem, mikrovlnou troubou. Apartmán má vlastní balkón, který je přístupný jak z ložnice, tak i u obývacího pokoje.
Apartmán 3 - ubytování je možné pro 3 osoby. Skládá se z obývacího pokoje s kuchyní a posezením, ložnice s přistýlkou a šatnou, sprchového koutu a WC. V obývacím pokoji jsou kachlová kamna a TV se satelitem. Kuchyň je vybavena elektrickým sporákem, ledničkou, varnou konvicí a kávovarem. Součástí apartmánu je také terasa s výhledem na Schladminger Tauern

565 656 610 Číslo zájezdu: 777 587
dnes 8–19 h

Rakousko

Rakousko, země majestátních horských hřebenů, jezer, malebných údolí i historických měst. Náš osobitý jižní soused je velmi dobře dostupný vlakem i autem. Díky své kvalitní silniční síti je zde cestování pohodlné a rychlé. Velká část rakouského území je tvořena alpským masivem, který je nejčastějším cílem českých turistů v letních i zimních měsících. Všeobecně vysoká kvalita služeb i možnosti vyžití pro rodiny s dětmi jsou jistotou, se kterou můžete cestovat do této země. Služby jsou ve velmi vyspělém Rakousku precizní a mnohdy překvapí. Cílem nádherné letní dovolené mohou být horské túry, nebo wellness odpočinek u vyhlášených rakouských jezer. Rakousko je lyžařskou velmocí a v zimě místní obyvatelé žijí všemi sporty spojenými s bílým prašanem na sjezdovkách. Navštivte nejoblíbenější střediska českých lyžařů Dachstein West nebo Dachstein / Schladming.

Rakousko - více informací