Hotel Apartments Fuchsienheim

  Rakousko, Salcbursko, Krimml

Apartmány Fuchsienheim

    Rakousko, Oberpinzgau, Salcbursko, Zillertal, Krimml, Zillertal Arena
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Nástup

check-in: 15:00-18:00 hod. / check-out: 10:00 hod.

Poloha

Apartments Fuchsienheim se nachází v tiché lokalite v městečku Oberkrimml, s pohádkovým výhledem na okolní horskou scenérii. Centrum města Krimml je vzdálené asi 350 m. Lokalita nabízí nespočet sportovních a relaxačních aktivit. Místo je vyhledávané především pro nádherné Krimmlské vodopády (největší v Evropě), které jsou vzdálené asi 1 km od apartmánů.  Vyhlášené lyžařské středisko Zillertal Arena je vzdálené asi 8 km.

Zařízení

Recepce, parkování, wi-fi připojení.

Ubytování

Nabízíme Vám příjemné ubytování v apartmánu pro 2-4 osob typu BILO. Všechny pokoje jsou vybaveny vlastním soc. zařízením, TV.

Stravování

Vlastní.

Další informace

Možnost pobytu se psem (zdarma na vyžádání).

Vlek

Vyhlášené lyžařské středisko Zillertal Arena je vzdálené asi 8 km.

BILO 2+2

Obsazenost 2-4 osoby - 60 m2, ložnice s manželským lůžkem, obývací pokoj s vybaveným kuch. koutem, vlastní soc. zařízení, TV, fén, balkón. Možnost 3. a 4. lůžka za poplatek (rozkládací pohovka).

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Apartments Fuchsienheim ***
Vzdálenost od sjezdovky: 8000 m

565 656 610 Číslo zájezdu: 1 114 763
dnes 8–19 h

Lokalita

https://www.zajezdy.cz/dovolena-apartmany-fuchsienheim-oberpinzgau-rakousko-z1114763/#mapa
Informativní poloha hotelu (údaj z recenzí bez záruky).

Rakousko

Rakousko, země majestátních horských hřebenů, jezer, malebných údolí i historických měst. Náš osobitý jižní soused je velmi dobře dostupný vlakem i autem. Díky své kvalitní silniční síti je zde cestování pohodlné a rychlé. Velká část rakouského území je tvořena alpským masivem, který je nejčastějším cílem českých turistů v letních i zimních měsících. Všeobecně vysoká kvalita služeb i možnosti vyžití pro rodiny s dětmi jsou jistotou, se kterou můžete cestovat do této země. Služby jsou ve velmi vyspělém Rakousku precizní a mnohdy překvapí. Cílem nádherné letní dovolené mohou být horské túry, nebo wellness odpočinek u vyhlášených rakouských jezer. Rakousko je lyžařskou velmocí a v zimě místní obyvatelé žijí všemi sporty spojenými s bílým prašanem na sjezdovkách. Navštivte nejoblíbenější střediska českých lyžařů Dachstein West nebo Dachstein / Schladming.

Rakousko - více informací