Hotel Ferienhaus Grabenbauer

  Rakousko, Salcbursko, Flachau

App. Grabenbauer

  Rakousko, Salcbursko, Salzburger Sportwelt Amadé, Ski amadé, Eben / Monte Popolo, Flachau, Zauchensee / Flachauwinkel / Kleinarl
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Výhody
  • útulný apartmánový domek v srdci nádherné rakouské přírody
  • nedaleko hotelu sjezdovka
Popis hotelu

Útulný apartmánový domek v srdci nádherné rakouské přírody. Nedaleko hotelu sjezdovka.

Poloha

centrum cca 1,5 km.

Vybavení

4 apartmány.

Ubytování

apartmány jsou vybaveny sprchou, WC, kab. TV, jídelním koutem, kuchyňkou (2-4 plot. el. spor., chladnička, kávovar, mikrovlnná trouba, varná konvice).

Dvoulůžkové apartmány (F4F): cca 42 m2, pro 1-4 osoby, obývací pokoj s kuchyňkou, dvoulůžková pohovka a dvoulůžkový pokoj s postelí navíc.

Třípokojové apartmány (F5G): cca 53 m2, pro 1-5 osob, kuchyň, dvoulůžkový pokoj se sprchou a dvoulůžkový pokoj s postelí navíc.

Čtyřpokojové apartmány (F8H): cca 75 m2, pro 1-8 osob, kuchyň, dvoulůžkový pokoj se sprchou a 2 dvoulůžkové pokoje s postelí navíc. Balkon.

Stravování

bez stravy.

Děti

dětská postýlka do 2 let zdarma. Max. počet osob nelze překročit.

Info

parkování: parkoviště zdarma; domácí zvíře: zdarma; lázeňská taxa: cca 2€/den/os. starší 15 let; na místě se platí: kauce cca 100 €/objekt; cena ubytování zahrnuje: elektřinu, vodu, závěrečný úklid, ložní prádlo; vzít s sebou: ručníky, osušky, utěrky; příjezd/minimální délka pobytu: denně/4 noci, 23.12.5.1. a 20.1.-2.3. sobota/7 nocí; začátek/konec nájmu: 16/10.

Ušetřete

Výhodný termín: 7=6 při pobytu 1.12.-30.12.2017 a 3.3.-14.4.2018.

Info pro lyžaře

Sjezdovka/lanovka: cca 500 m, přímý vstup do Salzburger Skiwelt

Běžecká trasa: cca 350 m

Skibus: u domu

Půjčovna lyží: 700 m

Lyžařská škola: cca 700 m

565 656 610 Číslo zájezdu: 834 512
dnes 8–19 h

Rakousko

Rakousko, země majestátních horských hřebenů, jezer, malebných údolí i historických měst. Náš osobitý jižní soused je velmi dobře dostupný vlakem i autem. Díky své kvalitní silniční síti je zde cestování pohodlné a rychlé. Velká část rakouského území je tvořena alpským masivem, který je nejčastějším cílem českých turistů v letních i zimních měsících. Všeobecně vysoká kvalita služeb i možnosti vyžití pro rodiny s dětmi jsou jistotou, se kterou můžete cestovat do této země. Služby jsou ve velmi vyspělém Rakousku precizní a mnohdy překvapí. Cílem nádherné letní dovolené mohou být horské túry, nebo wellness odpočinek u vyhlášených rakouských jezer. Rakousko je lyžařskou velmocí a v zimě místní obyvatelé žijí všemi sporty spojenými s bílým prašanem na sjezdovkách. Navštivte nejoblíbenější střediska českých lyžařů Dachstein West nebo Dachstein / Schladming.

Rakousko - více informací