Les Félibriges Aparthotel (ex Les Félibriges Odalys)

  Francie, Provence-Alpes-Côte d'Azur, Cannes

4/5

Rezidence Les Félibriges s bazénem

  Francie, Azurové pobřeží, Cannes
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Ubytování

Rezidence Les Félibriges s bazénem - Cannes/ luxusní 7-patrová residence nabízí pohodlné ubytování v bytech pro 2 – 6 osob. Všechny apartmány mají vybavený kuchyňský kout (sklo-keramická varná deska, lednice, trouba, myčka nádobí), koupelnu se sprchou a WC, TV, klimatizaci a některé balkón. Byty jsou orientované buď na město (bez balkonu) nebo směrem k bazénu (s balkonem). Studio ST2 pro 2 osoby (22 m?): obytná místnost s rozkládacím dvoulůžkovým gaučem. Byty jsou orientovány pouze na městskou část a nemají balkon. Studio ST4 cab pro 4 osoby (24 m?): obytná místnost s rozkládacím dvoulůžkovým gaučem, palanda ve vstupním prostoru (kabina). Apartmán 2P4 pro 4 osoby (24 m?): obytná místnost s rozkládacím dvoulůžkovým gaučem, ložnice se 2 lůžky. Byty jsou orientovány pouze na městskou část a nemají balkon. Apartmán 2P6 pro 5/6 osoby (34 m?): obytná místnost s rozkládacím dvoulůžkovým gaučem a 2 rozkládacími křesly, ložnice se 2 lůžky.

Poloha

Rezidence Les Félibriges s bazénem - Cannes/ rezidence stojí v historické čtvrti Suquet, 100 m od pláže Midi, cca 1 km od festivalového paláce Palais des Festivals a 100 m od obchodů a restaurací.
Cannes není potřeba dlouze představovat….
Z obyčejné rybářské vesnice se během let stalo okázalé a mondénní město. Nejdříve vznikly lázně a promenáda Croisette, největší rozmach však započal až pořádáním mezinárodního filmového festivalu v roce 1946. K dispozici jsou promenády lemované palmami, luxusními butiky a restauracemi a za návštěvu jistě stojí i místní kasino.

Vybavení

Venkovní bazén, Internet, placené parkoviště 50 EUR týden.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Les Félibriges Aparthotel (ex Les Félibriges Odalys) ***
Typ pláže: písčitá
Vzdálenost od pláže: 150 m

565 656 610 Číslo zájezdu: 1 879 143
dnes 8–19 h

Hodnocení

1. nejlepší hotel v destinaci Provence-Alpes-Côte d'Azur

4/ 5 1 recenzí

Iva červenec 2013 Les Félibriges ***. slušné ubytování... celá recenze

Francie

Francie je největší evropskou zemí a její součástí je i známý ostrov Korsika. Kromě pevninské části ji tvoří i magické ostrovy Martinik, Réunion nebo souostroví Francouzská Polynésie. Hlavním městem je Paříž, romantické město plné života a uměleckých zážitků. Ve Francii díky rozlehlosti jejího území najdete zasněžené vrcholy Pyrenejí a Alp, které jsou označovány rájem pro lyžaře, stejně tak jako kouzelné Azurové pobřeží na jihu země. Každý kout této osobité země vám umožní prožít jedinečné okamžiky. Francie je také rájem eurovíkendů a poznávacích zájezdů. Velmi populární jsou historické památky světového formátu rozeseté po celé zemi od Normandie po Azurové pobřeží. Francie je nejvěhlasnější světovou zemí vína a jednoznačně také cyklistiky.

Francie - více informací