Penzion Aqua

Slovensko, Jižní Slovensko, Vel'ký Meder

Aqua P716 - 5 denní pobyt

  Slovensko, Jižní Slovensko, Velký Meder
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Popis

Celoroční ubytování v bezprostřední blízkosti (120 m) termálního aquaparku, areál penzionu je oplocen, vhodné především pro rodiny s dětmi.

Služby a vybavení: společenská místnost, sauna, fitness, kulečník, dětská herna, venkovní posezení s možností grilování. Pro děti je k dispozici dětské hřiště u apartmánů.
Termální koupaliště má 9 bazénů s termální vodou o teplotě 26°C – 38°C, léčí především bolesti zad, svalovou únavu a přispívá k celkové regeneraci organismu. K dispozici jídelna (obědy, večeře – výběrem z několika menu), restaurace, stánky rychlého občerstvení, minigolf, plážové volejbalové hřiště.

Parkování v uzavřeném areálu zdarma.

Stravování

Vlastní strava. Příprava jídel je možná v plně vybavených kuchyňkách (jedna kuchyňka na patře). Kuchyňky jsou vybaveny základním nádobím, ledničkou s mrazničkou, rychlovarnou konvicí, elektrickým sporákem a mikrovlnkou.

Ubytování

2lůžkových pokoje s možností 1-2přistýlek, vlastní sociální zařízení, mini bar, rádio, TV, klimatizace a připojení na internet přes Wi-Fi. Přistýlky jsou vhodné pro děti do 150 cm.

565 656 610 Číslo zájezdu: 905 854
dnes 8–19 h

Slovensko

Naši východní sousedé se mohou pochlubit zejména nádhernou přírodou vysokých pohoří. Vysoké Tatry mají povahu velehor a tomu odpovídá jejich majestátnost. Krása hor vynikne jak v zimě, kdy se promění v lyžařský ráj, tak v létě, kdy lze podnikat jednu túru za druhou po dobrodružných horských stezkách. Na různé sportovní aktivity během celého roku navazuje bohatý wellness program místních hotelů a lázní. Slovensko, to nejsou jenom vysoké hory, jižní část země v Dunajské nížině je vyhlášenou oblastí termálních lázní a wellness komplexů. Turistickým lákadlem je i hlavní město Bratislava. Kromě místního hradu je hlavním cílem také velkolepý Dunaj. Na Slovensku na vás čeká prostředí podobné našemu, podobné ceny a odpadá také jakákoliv jazyková bariéra. Vyzkoušejte Slovenskou republiku jako zajímavý a neokoukaný cíl dovolené.

Slovensko - více informací