Archipelagos Hotel

  Řecko, Naxos, Naxos město

ARCHIPELAGOS ECONOMY

    Řecko, Naxos, Agios Georgios
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Poznámka

Povinná pobytová taxa: 0,5 € za pokoj a noc. Poplatek je účtován za celý pokoj, nikoliv za osobu a platí se na místě.

Volitelné doplatky

cestovní pojištění vč. storna
dítě do 2 let (0 - 1,99): 500 Kč, bez nároku na místo v letadle a služby

Ceny jsou kalkulovány k datu

k 1.10.2018

Proč právě sem
  • Klidné prostředí
  • V těsné blízkosti pláže a centra města
  • Útulné ubytování
Poloha

Tento stylový hotel se nachází 20 minut pěšky od centrálního náměstí hlavního města Naxos v letovisku Agios Georgios. Hotel je skvěle situován a i přes blízkost centra se jedná o klidné místo s veškerou vybaveností. Na nejbližší pláž je to jen minuta chůze. V blízkosti hotelu se pak nachází hypermarket Spar, autopůjčovna a několik restaurací. Dále zde jsou dvě autobusové zastávky ze kterých se lze dostat jak do centra města tak i na ostatní oblíbená letoviska ostrova. 

Vybavení a služby

Hotel je součástí komplexu Naxos Beach, který se skládá ze tří budov a v jejich středu najdeme bazén ( k dispozici v rozmezí od východu slunce do západu slunce) s barem se slunečníky a lehátky. V hlavní budově pak najdeme recepci s lobby prostorem a velmi příjemným posezením menší knihovnou a připojením k internetu pomocí Wi-Fi. V hlavní budově je dále k dispozici krytá venkovní restaurace se vstupem na zahradu, na které také najdete posezení. Úklid pokojů probíhá každý den. Výměna osušek a ručníků pak 3x do týdne a výměna ložního prádla 2x do týdne.

Ubytování

Menší dvoulůžkové pokoje v tradičním stylu jsou vybaveny ledničkou, koupelnou s WC, fénem, klimatizací, rychlovarnou konvicí, TV a bezpečnostním trezorem. Pokoje s balkónem mají výhled na bazén nebo město.

Stravování

Vynikající snídaně jsou formou bufetu. Všechny snídaně jsou z místních produktů a najdete zde i domácí slané a sladké koláče.

Pláž

Oblíbená písečná pláž Saint George Beach s pozvolným vstupem do křišťálově čistého moře, které je pravidelně oceňována modrou vlajkou EU, je od hotelu vzdálena přibližně 1 minutu pěšky. Na dlouhé pláži jsou místy lehátka se slunečníky (za poplatek), ale najdou se i prázdná místa na písku. Pláž je oblíbena jak u rodin s dětmi, tak i u vyznavačů vodních sportů jako je windsurfing a kiteboarding, neboť na pláži jsou ideální podmínky pro tyto sporty. Pláž je lemována velkým počtem tevaren, restaurací a barů.

Vzdálenosti

od pláže: cca 150 m od centrum města Naxos: cca 2,3 km

Výběr konkrétního čísla pokoje
  • Pokoje č. 112, 113, 114, 115, 109 s výhledem na bazén

Do poznámky Vaší objednávky nám prosím napište Vaše požadavky a preference a naši pracovníci Vás budou kontaktovat ohledně aktuálně volných pokojů.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Archipelagos Hotel ***
Typ pláže: písčitá
Vzdálenost od pláže: 150 m

565 656 610 Číslo zájezdu: 1 209 106
dnes 8–19 h

Lokalita

https://www.zajezdy.cz/dovolena-archipelagos-economy-naxos-recko-z1209106/#mapa
Informativní poloha hotelu (údaj z recenzí bez záruky).

Řecko

Řecko leží v jižní Evropě, rozkládá se na pevnině a na četných ostrovech, které tvoří jednu pětinu řeckého území. Členitá pobřeží i romantické pláže jsou omývány Egejským, Krétským, Thráckým, Středozemním a Jónským mořem. Na poloostrově Attika se rozkládají Athény, hlavní město Řecka. Poznávejte antické památky, odpočívejte u čistého moře, vyzkoušejte speciality místní kuchyně. Nejoblíbenější ostrovy jsou Kréta, Rhodos, Zakynthos, Thassos a Santorini.

Od roku 2018 je v Řecku zavedena pobytová taxa, která se od roku 2024 mění na klimatickou taxu. Platba probíhá přímo na recepci hotelu v den příjezdu a její výše je dle oficiální kategorie (počtu hvězdiček) hotelu následující:

Březen až říjen:

  • 1,50 € za pokoj a noc pro 1-2 hvězdičkové hotely
  • 3,00 € za pokoj a noc pro 3 hvězdičkové hotely
  • 7,00 € za pokoj a noc pro 4 hvězdičkové hotely
  • 10,00 € za pokoj a noc pro 5 hvězdičkové hotely
  • 1,50 € za noc ve studiích a apartmánech všech kategorií

Listopad až únor:

  • 0,50 € za pokoj a noc pro 1-2 hvězdičkové hotely
  • 1,50 € za pokoj a noc pro 3 hvězdičkové hotely
  • 3,00 € za pokoj a noc pro 4 hvězdičkové hotely
  • 4,00 € za pokoj a noc pro 5 hvězdičkové hotely
  • 0,50 € za noc ve studiích a apartmánech všech kategorií

Řecko - více informací