Asterias Beach Hotel

  Kypr, Ayia Napa

5/5

Asteria Beach

    Kypr, Ayia Napa, Jižní Kypr
Detail nabídky a možnosti objednání zájezdu:
Popis

Nádherný hotel po rekonstrukci, vynikající servis, v blízkosti aquapark a lunapark.

Přehled

luxusní hotel s vynikajícím servisem v blízkosti aquapark a lunapark velmi oblíbený a žádaný hotel vhodné i pro rodiny s 1-2 dětmi

Stručná poloha

hotel přímo u písečné pláže nákupní možnosti 400 m centrum letoviska 5 km mezinárodní letiště Larnaca 40 km

Poloha

Bezbariérový 4* hotel Asterias Beach se nachází v klidné části letoviska a to přímo u moře. Pláž je zde písečná s pozvolným vstupem do vody. V okolí do 400 m je řada nákupních možností, obchůdků, taveren i kaváren či barů. Rušné centrum střediska Agia Napa je vzdáleno necelé 2 km. Cca 400 m od hotelu je zastávka místní dopravy, kterou se lze snadno dopravit do vzdálenějších zajímavých míst lokality - klášter Agia Napa, Mořské muzeum, Water World a další. Mezinárodní letiště Larnaca je vzdáleno 40 km, doba transferu cca 45 min.

Vybavení hotelu

Hlavní 6podlažní budova a několik dalších menších budov jsou vsazeny do udržované travnaté zahrady s areálem bazénů a přechází k dlouhé a široké pláži. Hostům je k dispozici elegantní vstupní hala s recepcí a výtahy, salónek s kavárnou, směnárna, hlavní restaurace a další 2 a´la carte restaurace, mořské plody a italská, k posezení celkem 4 bary, vnitřní i venkovní, nechybí internetový koutek, minimarket, suvenýry, k relaxaci Vám poslouží hotelové Iris Wellness & Spa, vnitřní bazén, sauna, jacuzzi, parní lázeň, masáže, kosmetika aj., nechybí dobře vybavené fitness centrum. Venkovní areál skýtá velký bazén a samostatný dětský bazén, prostorné sluneční terasy s lehátky a slunečníky u bazénu i v zahradě zdarma, na pláži za poplatek. K pobavení lze využít tenisové kurty, stolní tenis, kulečník, vodní sporty na pláži, nechybí půjčovna jízdních kol. Hotel pořádá tématické večery a animační programy pro všechny věkové kategorie. Privátní parkoviště je samozřejmostí.

Vybavení pokoje

V hotelové nabídce jsou 2lůžkové pokoje, rodinné pokoje pro 4 osoby a suity, některé s přímým vstupem do bazénu. Všechny jsou velmi hezky zařízené, mají sociální zařízení se sprchou nebo vanou, vysoušeč vlasů, klimatizaci, SAT-TV, Wi-Fi připojené zdarma, minibar na vyžádání, trezor, coffee/tea set, pracovní desk a židle, balkón nebo terasa, výhled na moře za poplatek. V nabídce jsou i pokoje pro handicapované osoby na vyžádání.

Pokoj pro 2 osoby s možností 2 přistýlek.

Pokoje mají sociální zařízení se sprchou nebo vanou, vysoušeč vlasů, klimatizaci, SAT-TV, Wi-Fi připojení zdarma, minibar na vyžádání, trezor, coffee/tea set, pracovní desk a židle, balkón, terasa či přímý bstup do bazénu za poplatek.

pojmenovani_zarizeni

Pokoje mají sociální zařízení se sprchou nebo vanou, vysoušeč vlasů, klimatizaci, SAT-TV, Wi-Fi připojení zdarma, minibar na vyžádání, trezor, coffee/tea set, pracovní desk a židle, balkón, terasa či přímý bstup do bazénu za poplatek.

Stravování

Polopenze formou bufetu nebo all inclusive, snídaně, obědy a večeře formou bufetu, během dne teplé i studené snack občerstvení, místní rozlévané alkoholické a nealkoholické nápoje. Přesné časy a místa stravování Vám budou sděleny po příjezdu.

Názor CK

Velice žádaný a vyhledávaný hotel s výtečným umístěním, pestrou škálou hotelových služeb a stravovacích možností, oceňujeme i rozmanitost typů ubytování. Velký důraz je zde kladen i na rodiny s dětmi. Hotel je skvělou volbou pro páry i rodiny s 1-2 dětmi. Doporučujeme včasnou rezervaci.

Základní cena zahrnuje

Ubytování s vybraným druhem stravování, leteckou dopravu, letištní a bezbečnostní taxy, palivové příplatky, transfery letiště - hotel - letiště, služby delegáta, pobytové taxy, komplexní pojištění, pojištění CK proti úpadku.

Základní cena nezahrnuje

případné navýšení palivového příplatku.

Informace o zájezdu

Pořadatel: INEX-cestovní kancelář s.r.o., IČ 26392763.
Název hotelu dle pořadatele: Asteria Beach ****
Lokalita dle pořadatele: Agia Napa, Agia Napa
Tento zájezd je pojištěn pro případ úpadku cestovní kanceláře.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Asterias Beach Hotel ****
Typ pláže: písčitá
Vzdálenost od pláže: přímo u pláže

565 656 610 Číslo zájezdu: 2 666 370
dnes 8–19 h

Hodnocení

8. nejlepší hotel v destinaci Ayia Napa

5/ 5 3 recenzí

Barbora Jana září 2019 Maximální spojojenost. Krásné moře, blízkost a častá návštěvnost hlavního města Rhodos s unikátními památkami.... celá recenze

Irena.Č. květen 2011 Prohlídka hotelu Asterias Beach ****. Tento oblíbený hotel se nachází na krásné pláži Makronissos. ... celá recenze

Michala říjen 2011 Prohlídka hotelu ASTERIAS BEACH****. Klidný hotel leží přímo na jedné z nejlepších pláži v Ayia Napě přibližně 3 km od centra. ... celá recenze

Hodnocení cestovatelů na webu Tripadvisor

Lokalita

https://www.zajezdy.cz/dovolena-asteria-beach-ayia-napa-kypr-z2666370/1705478067/#mapa
Informativní poloha hotelu (údaj z recenzí bez záruky).

Kypr

Kypr je třetím největším ostrovem ve Středozemním moři. Po bouřlivé historii patří nyní k oblíbenému cíli turistů. Ostrov je rozdělen na řeckou a tureckou část. Známá turistická letoviska nalezneme u obou a díky své poloze v subtropickém pásu je zde dlouhé, teplé léto. Důvodem je poloha v rámci Středozemního moře až jižně od Turecka a letní teploty kolem 25 °C tu vydrží do konce října. Přesto je možné vyrazit na Kypr i za zimní dovolenou. Téměř dva tisíce metrů vysoký vrchol v pohoří Troodos umožní v zimě lyžování, při kterém spatříte netradiční scenérie. Kyprem kráčela starověká historie a odkazy někdejších kultur naleznete na každém kroku. Pro návštěvu jižní řecké části platí pravidla Evropské unie a postačí občanský průkaz. Pro severní tureckou část je však nutný pas platný ještě půl roku po návštěvě.

Kypr - více informací

Nezávazná objednávka

Asteria Beach
    Kypr, Ayia Napa, Jižní Kypr

Cena
40 780 Kč/os

Cestující

Číslo zájezdu: 2 666 370

Zájezd

dospělá osoba na pevném lůžku
2
40 780 Kč
příplatek za jednolůžkový pokoj - osoba na pevném lůžku
0
15 900 Kč

Pojištění

samostatné pojištění storna Uniqa - za osobu
2
810 Kč

Parkování

zvýhodněné parkování u letiště Praha - 8 dní
0
1 590 Kč

Speciální připlatkové služby

příplatek za teplé jídlo na palubě letadla - cesta TAM
0
500 Kč
příplatek za teplé jídlo na palubě letadla - cesta ZPĚT
0
500 Kč
příplatek za další zavazadlo do 23 kg - cesta TAM
0
800 Kč
příplatek za další zavazadlo do 23 kg - cesta ZPĚT
0
800 Kč