Astir Beach Hotel

  Řecko, Kréta, Kato Gouves

4/5

Astir Beach Alexandria Club

    Řecko, Kréta, Heraklion, Kato Gouves, Kréta - Heraklion
Detail nabídky a možnosti objednání zájezdu:
Animace

Dětský klub v češtině a animační programy organizované ve spolupráci hotelových a našich českých animátorů .
Jedním z lákadel hotelu Astir Beach CK Club jsou animační programy, které pro Vás budou připravovat kromě mezinárodního týmu i naši čeští animátoři se svými maskoty Karcoolkou a Lexou. Po celý den budete mít možnost vybrat si z programu plného různých her, soutěží či aktivit. Pro děti bude k dispozici dětský klub v češtině se speciálním programem ušitým dětem na míru. Stranou zájmu jistě nezůstanou ani večerní programy připravované ve spolupráci všech hotelových animátorů.
Animační sezona: 18. 6. - 3. 9. 2024
V uvedeném termínu působí v hotelu naši čeští animátoři. Mezinárodní tým v hotelu zpravidla působí po většinu sezony, tj. i v termínech před příjezdem a po odjezdu našich animátorů. Uvedený termín animací je orientační a může se změnit. Animační programy mohou být omezeny či může dojít k jejich dočasnému zrušení. Na začátku a na konci uvedené animační sezony může být snížen počet přítomných českých animátorů, mohou být v češtině organizovány především aktivity dětského klubu či mohou být pořádány přednostně aktivity v čistě mezinárodním pojetí. Na úplném začátku a konci celé sezony mohou být i mezinárodní animační programy omezeny a nemusí být pořádána večerní představení.

Doporučení

Příjemná atmosféra zrekonstruovaného hotelu s moderně zařízenými pokoji, službami na vysoké úrovni, animacemi v češtině a vynikající kuchyní činí, spolu s křišťálově čistým mořem a nádhernou písčitou pláží, toto místo ideálním tipem ke strávení příjemné rodinné dovolené. Velkým pozitivem je nejen poloha hotelu s krátkou vzdáleností od letiště i známých památek, ale také přítomnost našich animátorů jako součást našeho klubového hotelu.

GPS

35.333649, 25.298337

Pláž

Písčitá pláž s pozvolným vstupem do moře se nachází u hotelu (pláž je oddělená pobřežní promenádou). Slunečníky, lehátka, osušky a vodní sporty za poplatek. Slunečník a dvě lehátka 6 EUR na den.

Vzdálenost od pláže (cca)

u pláže

Vzdálenost od pláže (m)

0

Poloha

Hotel se nachází v letovisku Gouves, které je vzdáleno cca 17 km od letiště v Heraklionu a cca 10 km od živého letoviska Hersonissos. Centrum letoviska Gouves s obchůdky, tavernami a bary je ve vzdálenosti cca 700 m od hotelu. Hotel leží u písčité pláže (pláž je oddělená pobřežní promenádou).
Adresa hotelu: Kato gouves str., Gouves, Crete, 70014

Štítky

Animace v češtině 18.6.-3.9. || Dětský klub v češtině 18.6.-3.9. || Přímo u písčité pláže || Prověřená kvalita || Výborná kuchyně

Stravování

Služby all inclusive zahrnují plnou penzi formou bufetu (snídaně od 7:15 do 9:30 h, obědy od 12:30 do 14:00 h, večeře od 19:00 do 21:30 h), dopolední a odpolední občerstvení, neomezenou konzumaci vybraných místních alkoholických a nealkoholických nápojů od 10:00 do 23:00 h. Uvedené časy jsou orientační.

Ubytování

Zrekonstruované pokoje s balkonem nebo terasou a sociálním zařízením (sprcha nebo vana, WC, fén) jsou klimatizovány (klimatizace zdarma) a vybaveny TV/SAT, telefonem, Wi-Fi (zdarma), trezorem (za poplatek) a chladničkou. Možnost dvou přistýlek nebo dvou propojených dvoulůžkových pokojů (na vyžádání). Maximální obsazenost dva dospělí a dvě děti nebo tři dospělí. Pokoje s možností jedné přistýlky s výhledem na moře na vyžádání a za příplatek.

Vybavení

Vstupní hala s recepcí, restaurace, lobby bar, konferenční sál, dva bazény, dětský bazén, dětský klub, dětské hřiště, bohaté animační programy pro děti a dospělé v českém jazyce, hotelový minimarket, výtah.
Zdarma: Wi-Fi (v celém areálu), slunečníky a lehátka u bazénu, stolní tenis, minigolf, dětská postýlka (nutno předem objednat).
Za poplatek: plážové osušky (depozit 10 euro, při vrácení se účtuje 1 euro na prádelnu), SPA centrum (masáže, sauna, pára, vířivka), fitness.

Název

Astir Beach CK Club

Základní cena zahrnuje

V ceně zájezdu je zahrnuto:
  • letecká přeprava včetně letištních a bezpečnostních tax a palivového příplatku
  • transfery do pobytového místa a zpět
  • ubytování - počet noclehů a služby dle popisu
  • česky/slovensky mluvící delegát
  • pojištění proti úpadku cestovní kanceláře

Základní cena nezahrnuje

Nepovinné příplatky:
  • volitelné doplňkové služby

Informace o zájezdu

Pořadatel: ALEXANDRIA a.s., IČ 25661507.
Název hotelu dle pořadatele: Astir Beach Alexandria Club ****
Lokalita dle pořadatele: Kréta, Gouves
Tento zájezd je pojištěn pro případ úpadku cestovní kanceláře.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Astir Beach Hotel ****
Typ pláže: písčitá, molo
Vzdálenost od pláže: 30 m

565 656 610 Číslo zájezdu: 2 585 376
dnes 8–19 h

Hodnocení

4/ 5 19 recenzí

Tomáš Kříž srpen 2023 Pobyt u moře: Hotel Astir Beach na Krétě. Hotel nabízí ubytování u moře s výbornou stravou, bohatým vybavením a vstřícným personálem. Zde je stručný pohled na můj nedávný p... celá recenze

Anna červenec 2023 Dovolená v Astir beach. skvělý hotel. měli jsme vše pláž byla dobrá. celkově doporučuji.... celá recenze

Ivuljenka srpen 2023 Astir beach. Byly jsme spokojene, dcera 8let i ja jsme si dovolenou uzily na 100%.... celá recenze

Hodnocení cestovatelů na webu Tripadvisor

Lokalita

Řecko

Řecko leží v jižní Evropě, rozkládá se na pevnině a na četných ostrovech, které tvoří jednu pětinu řeckého území. Členitá pobřeží i romantické pláže jsou omývány Egejským, Krétským, Thráckým, Středozemním a Jónským mořem. Na poloostrově Attika se rozkládají Athény, hlavní město Řecka. Poznávejte antické památky, odpočívejte u čistého moře, vyzkoušejte speciality místní kuchyně. Nejoblíbenější ostrovy jsou Kréta, Rhodos, Zakynthos, Thassos a Santorini.

Od roku 2018 je v Řecku zavedena pobytová taxa, která se od roku 2024 mění na klimatickou taxu. Platba probíhá přímo na recepci hotelu v den příjezdu a její výše je dle oficiální kategorie (počtu hvězdiček) hotelu následující:

Březen až říjen:

  • 1,50 € za pokoj a noc pro 1-2 hvězdičkové hotely
  • 3,00 € za pokoj a noc pro 3 hvězdičkové hotely
  • 7,00 € za pokoj a noc pro 4 hvězdičkové hotely
  • 10,00 € za pokoj a noc pro 5 hvězdičkové hotely
  • 1,50 € za noc ve studiích a apartmánech všech kategorií

Listopad až únor:

  • 0,50 € za pokoj a noc pro 1-2 hvězdičkové hotely
  • 1,50 € za pokoj a noc pro 3 hvězdičkové hotely
  • 3,00 € za pokoj a noc pro 4 hvězdičkové hotely
  • 4,00 € za pokoj a noc pro 5 hvězdičkové hotely
  • 0,50 € za noc ve studiích a apartmánech všech kategorií

Řecko - více informací

Nezávazná objednávka

Astir Beach Alexandria Club
    Řecko, Kréta, Heraklion, Kato Gouves, Kréta - Heraklion

Cena
17 990 Kč/os

Cestující

Číslo zájezdu: 2 585 376

Zájezd

dospělá osoba na pevném lůžku
2
17 990 Kč

Pojištění

balíček pojištění Uniqa (cestovní, sportovní, storno, odpovědnost za škodu) - dospělý
2
440 Kč
balíček pojištění Uniqa (cestovní, sportovní, storno, odpovědnost za škodu) - dítě do 18 let
0
272 Kč
samostatné pojištění storna Uniqa - za osobu
0
270 Kč

Parkování

zvýhodněné parkování u letiště Praha - 8 dní
0
1 590 Kč