Hotel Banana Fan Sea Resort Koh Samui

  Thajsko, Ko Samui, Chaweng Beach

Banana Fan Sea Resort **** - Bangkok Palace Hotel ***+

  Thajsko, Bangkok, Jihočínské moře, Ko Samui, Chaweng Beach
Tento hotel není aktuálně v nabídce

Program

1: ODLET Z PRAHY DO BANGKOKU

2: PŘÍLET DO BANGKOKU
Přílet do Bangkoku. Transfer do hotelu, ubytování.

3: BANGKOK
Snídaně. Celodenní fakultativní prohlídka města. Navštívíte chrám Wat Traimit se sochou zlatého Buddhy z 5, 5 t ryzího zlata a chrámový komplex Wat Po se sochou ležícího Buddhy. Odpoledne si prohlédnete královský palác, projedete se lodí po kanálech řeky Chao Phraya a navštívíte manufakturu drahých kamenů a zlata. (orientační cena 1.900 THB/os.)

4: BANGKOK – KO SAMUI
Snídaně, transfer na letišti v Bangkoku, 90ti minutový přelet na ostrov Ko Samui. Transfer do Vašeho hotelu, ubytování.

5 - 13: KO SAMUI
Snídaně. Volný program. Ko Samui - idylický ostrov kokosových palem, patří k jednomu z nejoblíbenějších pobytových míst v Thajsku. Krásné dlouhé písečné pláže v kombinaci s přírodou a nepřeberným množstvím obchodů a restaurací.

14: KO SAMUI – BANGKOK – PRAHA
Snídaně. Transfer na letiště, odlet do Bangkoku a následně do Prahy.

15: PŘÍLET DO PRAHY

Fakultativní výlety KO SAMUI

MOŘSKÝ NP ANG THONG
Rozsáhlá spleť scénických ostrůvků na západ od Ko Samui. Z vrcholku nejvyššího ostrova se otevírá neuvěřitelně úchvatné panorama skalisek, ostrovů a lesknoucí se mořské hladiny.
Orientační cena: 1.800 THB

VÝLET NA KO PHANGAN
Velmi krásný ostrov, známý jako Mekka nezávislých cestovatelů. Proslul svými Full Moon Party, které se konají za úplňku na pláži Hat Rin. Na tyto party se organizuje doprava z Ko Samui. Jinak lze ostrov navštívit též individuálně.
Orientační cena: 1.800 THB

VÝLET NA KO TAO
Celodenní výlet na scénický žulový ostrov vhodný pro potápění a šnorchlování. Vzdálenost cca 1.5 hod rychlolodí od Ko Samui.
Orientační cena: 2.200 THB

OKRUH KOLEM OSTROVA KO SAMUI
Návštěva sloní farmy, ukázka česání kokosů opicemi, chrám Wat Khunaram, vodopád Na Muang, typický thajský oběd, Magic Garden a na závěr zastávka na vyhlídce.
Orientační cena od: 1.950 THB

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Banana Fan Sea Resort Koh Samui ****
Typ pláže: písčitá
Vzdálenost od pláže: přímo u pláže
Bangkok Palace Hotel ****

565 656 610 Číslo zájezdu: 2 504 873
dnes 8–19 h

Thajsko

"Země úsměvů" je ideálním místem ke strávení dovolené. Vybere si zde každý, příznivci historických památek, nedotčené přírody i vyznavači nočního života a zábavy. Je to země kontrastů, kde naleznete horské kmeny na severu země, rybářské komunity na jihu, starobylé paláce i úchvatné tropické ostrovy s nejkrásnějšími plážemi. Všude vás budou doprovázet přátelští a přívětiví lidé. Je to vliv budhismu, ale i tradice, kde značnou úlohu hraje tolerance a bezstarostný přístup k životu. Přesvědčte se s námi, že Thajsko je turistickou destinací, která vám poskytne služby na nejvyšší úrovni.

Thajsko - více informací