Hotel Banthai Beach Resort & Spa

  Thajsko, Phuket, Patong Beach

Banthai Beach

    Thajsko, Andamanské moře, Phuket, Patong Beach
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Popis hotelu

Hotel pochází z roku 2003. Objekt hostům nabízí celkem 290 pokojů. Po příjezdu do objektu jsou hosté uvítáni ve vstupní hale s recepcí, která je otevřena 24 hodin. Check in/check out je možný 24 hodin. Je zde výtah, kterým lze vyjet do většiny poschodí. V hotelu je šatna a směnárna. Ve společných prostorách se mohou hosté přes WiFi připojit k internetu (za poplatek). V objektu se nachází restaurace, jídelna, snídaňový salónek, bar a hospoda. Je tady supermarket a obchod se suvenýry a další obchody. Je tady také hezká zahrada. Ti, kteří přijeli vlastním autem, mohou parkovat na parkovišti. Objekt nabízí službu hlídání dětí, lékařskou službu, pokojovou službu, prádelnu a kadeřnictví. Hosté mohou využít shuttleservis.

Ubytování

Pokoje mají klimatizaci, kuchyň a koupelnu. Většina pokojů má balkón s krásným výhledem. Pokoje mají dvoulůžkovou postel nebo kingsize manželskou postel. Pro děti jsou k dispozici dětské postýlky. Také je zde sejf, minibar a pracovní stůl. Hosté mohou použít ledničku, mini ledničku a varnou konvici/kávovar. Na pokoji je připojení k internetu, telefon, televize, rádio a WiFi (zdarma). Pro hosty je na pokoji připravena domácí obuv. V koupelnách je sprchový kout a vana. K dispozici mají hosté také vysoušeč vlasů a župan. V hotelu jsou nekuřácké pokoje.

Sport/aktivity

Objekt má bazén a venkovní bazén. Hosté mohou odpočívat na slunné terase, kde jsou lehátka a slunečníky. U bazénu je vířivá vana, ve které se lze příjemně uvolnit a osvěžit. V baru u bazénu lze koupit osvěžující nápoje. Hosté se mohou věnovat různým sportovním aktivitám, například windsurfingu a šnorchlování. Potápění je za poplatek. Hosté se mohou věnovat různým činnostem i uvnitř objektu. Je tu například fitness studio. V hotelu je wellness zóna, kde jsou různé relaxační programy. Hosté si mohou vybrat například spa, saunu, parní lázeň, kosmetický salon a solárium a za příplatek také masáže. Ve večerních hodinách mohou hosté poslouchat živou hudbu.

Stravování

V objektu jsou na výběr tyto typy stravování - nocleh se snídaní, polopenze a plná penze. Hosté si mohou vybrat, zda budou chtít snídaně, obědy nebo večeře. Objekt nabízí také drobné občerstvení. Na výběr jsou nealkoholické nápoje a alkoholické nápoje.

Platba kartou

Je možné zaplatit platebními kartami American Express, Visa, Diners Club a MasterCard.

Upozornění

Cena zájezdu nemusí zahrnovat další možné poplatky hrazené na místě. Upozorňujeme, že v některých případech se může jednat o značně vysoké částky. Ověřte si tuto informaci u prodejce zájezdu.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Banthai Beach Resort & Spa ****
Typ pláže: písčitá
Vzdálenost od pláže: 200 m

565 656 610 Číslo zájezdu: 1 428 272
dnes 8–19 h

Lokalita

https://www.zajezdy.cz/dovolena-banthai-beach-andamanske-more-thajsko-z1428272/#mapa
Informativní poloha hotelu (údaj z recenzí bez záruky).

Thajsko

"Země úsměvů" je ideálním místem ke strávení dovolené. Vybere si zde každý, příznivci historických památek, nedotčené přírody i vyznavači nočního života a zábavy. Je to země kontrastů, kde naleznete horské kmeny na severu země, rybářské komunity na jihu, starobylé paláce i úchvatné tropické ostrovy s nejkrásnějšími plážemi. Všude vás budou doprovázet přátelští a přívětiví lidé. Je to vliv budhismu, ale i tradice, kde značnou úlohu hraje tolerance a bezstarostný přístup k životu. Přesvědčte se s námi, že Thajsko je turistickou destinací, která vám poskytne služby na nejvyšší úrovni.

Thajsko - více informací