Umana Bali LXR Hotels & Resorts Hilton

  Indonésie, Bali, Ungasan

BANYAN TREE UNGASAN

    Indonésie, Bali, Ungasan
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Poznámka

U vánočních a silvestrovských pobytů si některé hotely účtují povinný příplatek vánoční a silvestrovské galavečeře - informace si prosím ověřte v CK.

Poloha

Luxusní 5hvězdičkový Banyan Tree Ungasan nabízí překrásný výhled na Indický oceán ze 70 metrů vysokých skalisek, na kterých byl vybudován. Nachází se v atraktivní částí Bali nedaleko chrámu Uluwatu a nabízí služby na vysoké úrovni vlastní značce Banyan Tree.

Vybavení pokoje

Luxusní Banyan Tree Ungasan nabízí vily s 1 ložnicí, vlastním bazénem a bezplatným Wi-Fi. Všechny vily jsou zařízené balijskými uměleckými díly, jsou obklopené zahradami a mají samostatnou obývací a jídelní část. Ve vlastní mramorové koupelně je zapuštěná vana a venkovní sprcha.

Stravování

Kavárna přímo na místě
Dětská jídla (za poplatek)
Speciální dietní menu (na vyžádání)
Snack bar
Restaurace (a la carte)
Snídaně do pokoje
Bar
Restaurace
Najíst se také můžete v soukromí své vily nebo navštivte některou z restaurací Banyan Tree Ungasan. Elegantní Ju-Ma-Na Restaurant s atmosférou v marockém stylu a výhledem na Indický oceán podává čerstvé mořské plody a koktejly. Bambu Restaurant servíruje tradiční thajskou, vietnamskou a místní kuchyni a pořádá tradiční taneční vystoupení.
10 minut jízdy od hotelu se nachází záliv Jimbaran, kde se nachází další 4 krásné restaurace a bary a z nekonečného bazénu si užijete výhled na Indický oceán.

Pláž

40 minut jízdy autem na pláž Kuta.

Sport a zábava

Bazén
Hodiny jógy
Fitness
Masáže
Wellness
Pedikúra
Manikúra
Kadeřnictví
Kosmetika
Slunečníky
Opalovací lehátka nebo plážová křesla
Brouzdaliště
Bar v bazénu
Ručníky k bazénu/ na pláž
Bazén s výhledem
Nekonečný bazén

Poznámka

Nejbližší zajímavé místo:
Pandawa Beach 2,9 km
Garuda Wisnu Kencana 3,8 km
New Kuta Golf 5,8 km
New Kuta Green Park 6,6 km
Jimbaran Corner 6,7 km
The Rock Bar 7 km
Padang Padang Beach 7,1 km
Monument Veteran 7,6 km
Geger Beach 8,1 km
Uluwatu Temple 8,2 km

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Umana Bali LXR Hotels & Resorts Hilton *****
Typ pláže: písčitá
Vzdálenost od pláže: 80 m

565 656 610 Číslo zájezdu: 1 094 493
dnes 8–19 h

Lokalita

https://www.zajezdy.cz/dovolena-banyan-tree-ungasan-bali-indonesie-z1094493/#mapa
Informativní poloha hotelu (údaj z recenzí bez záruky).

Indonésie

Indonésie je nyní čtvrtá nejlidnatější země světa. Navzdory tomu plocha celkem 17 500 ostrovů je dostatečně velká na to, aby se na každém z nich našel nějaký panenský kout stvořený pro nezapomenutelnou exotickou dovolenou. Některá jména indonéských ostrovů jsou celosvětovým synonymem pro tropický ráj. Nejznámější je v tomto ohledu Bali. Vskutku jedinečná je biota Indonésie. Žije zde po Brazílii nejvíce druhů živočichů a rostlin na světě. Umožněno je to samozřejmě četnými porosty tropického pralesa. Indonéská ekonomika je nejrychleji rostoucí v celé jihovýchodní Asii. Své zastoupení v ní má i cestovní ruch. V Indonésii je toho tolik co poznávat. Věděli jste, že v celé Indonésii se hovoří více než čtyřmi sty jazyky? Mimořádně bohatý je podmořský život kolem indonéských ostrovů, potápění a šnorchlování jsou proto velmi oblíbené a vyhledávané aktivity.

Indonésie - více informací