Hotel Cayo Espanto

  Belize, Cayo Espanto

Occidental Tucancún Beach **** - Cayo Espanto *****

  Belize, Cayo Espanto, Mayská riviéra, Cancún, Cayo Espanto Island
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Program
1: PRAHA - CANCÚN
Odlet z Prahy. Přílet do Cancú nu. Transfer do hotelu, ubytování, nocleh.
2: CANCÚN - BELIZE
Odjezd na letiště Corozal v Belize, od let do San Pedra na ostrově Ambergris Caye. Tento os trov, ležící na ko r álo vém útesu, je hlavní turistickou atrak cí Belize. Transfer do hotelu, ubytování.
3 - 7: POBYT NA OSTROVĚ AMBERGRIS CAYE
Snídaně. Pobyt u moře či výlety po ostrově. Ostrov Ambergris Caye na bízí výborné podmínky pro šnorchlo vání a potápění. Doporučujeme fakultativní výlety: mayské ruiny Altun Ha, město Lamanai, Xunan tunich.
8: BELIZE - CANCÚN
Snídaně. Odlet do Corozal a odtud transfer na letiště v Cancúnu, odlet do Prahy.
9: PŘÍLET DO PRAHY
Ceny zájezdů jsou kalkulovány s cenami letenek v optimálních knihovacích třídách, které byly k dispozici v době vytváření katalogu pobytových zájezdů. Pokud není optimální knihovací třída již k dispozici, může se cena letenky a tedy i zájezdu zvýšit. Obecně přitom platí, že čím blíže do odletu bude rezervace provedena, tím vyšší riziko, že cena letenek i zájezdu vzroste.
Popis hotelu Occidental Tucancún Beach **** 4*
Popis

Barcelo Tucancún Beach patří mezi nejlépe vybavené hotely kategorie 4* v oblasti Cancúnu. Mezinárodní letiště v Cancúnu je vzdáleno 20km. Od centra města Cancún je hotel vzdálen asi 25km. V blízkosti hotelu se nachází dvě velká nákupní centra La Isla a Kukulcan. Hotel je vhodný pro rodiny s dětmi.

Vybavení

4 restaurace s vytříbenou kuchyní, 5 barů, 3 bazény, miniklub pro děti ve věku 4-12 let, animace pro dospělé, wellness centrum s bohatou nabídkou procedur, posilovna, připojení wifi, 24-hodinová služba

Pláž

krásná písečná pláž s bělostným pískem se nachází přímo u hotelu na pobřeží Karibského moře

Zábava a sport

tenis, aerobic, vodní aerobic, volejbal, basketbal, badminton, stolní tenis, vodní pólo, šipky, windsurfing a jízda na kajaku, posilovna, profesionální wellness centrum s bohatou nabídkou masáží, zábalů a procedur

Stravování

v hotelu se nalézají celkem 4 tematické restaurace a 5 barů. Hotel poskytuje stravování typu All inclusive. Snídaně, obědy a večeře jsou formou bufetu v hlavní restauraci či je možnost povečeřet v některé z restaurací a la carte. Koktejly, místní alkoholické i nealkoholické nápoje jsou podávány během dne ve všech z pěti barů.

Vybavení pokojů

moderně zařízené dvoulůžkové pokoje typu superior (35m2) s dotykem regionálního mexického designu jsou vybaveny koupelnou s vanou a sprchou, vysoušečem vlasů, toaletou, klimatizací, TV, trezorem, kávovarem, žehličkou a žehlícím prknem, trezorem. Připojení wifi na pokoji za poplatek. Každý pokoj má balkon nebo terasu.

Popis hotelu Cayo Espanto ***** 2*
Popis

privátní resort na malém ostrůvku Cayo Espanto se nachází u ostrova Ambergris Caye, transfer mezi ostrovy je zajištěn lodí (plavba trvá cca 7 minut)

Vybavení

5 premium vilek a 1 vodní bungalov. Celkový ma­ximální počet hostů na ostrůvku je 16 osob. Cena zahrnuje služby privátního komorníka.

Pláž

každá vilka má svoji vlastní pláž

Zábava a sport

bezmotorové vodní sporty (kajaky, šlapadla, plachetnice). Za poplatek masáže, golf na ostrůvku Caye Chapel, vzdáleném cca 30 min. plavby, rybaření, potápění.

Stravování

All Inclusive zahrnuje snídaně, obědy i večeře servírované přímo ve vilkách, snacky a neomezená konzumace nealkoholických a místních alkoholických nápojů během dne (s výjimkou vína a šampaňského). K dispozici je rozmanitá kuchyně, přizpůsobená přáním jednotlivých hostů, problémem nejsou ani speciální dietní jídla.

Vybavení pokojů

každá vilka má privátní bazén, molo, pokoje mají klimatizaci, stropní ventilátor, sat. TV, CD přehrávač, verandu s výhledem na moře, houpací síť

Na pokoji lze ubytovat maximálně 2 dospělé osoby.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Cayo Espanto *****
Typ pláže: písčitá
Vzdálenost od pláže: přímo u pláže
Occidental Tucancún Beach Hotel (ex Barceló Tucancún) ****
Typ pláže: písčitá
Vzdálenost od pláže: přímo u pláže

565 656 610 Číslo zájezdu: 1 252 674
dnes 8–19 h