Hotel Beachcomber Island Resort Fiji

  Fidži, Mamanuca, Beachcomber

Beachcomber Island Resort

    Fidži, Mamanuca, Beachcomber Island
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Poloha

Jednoduchý resort na ostrově Beachcomber je vhodný zejména pro ty, kteří mají rádi zábavu. Z letiště Nadi přejezd 20 minut do přístavu Denerau Marina a 40minutový transfer lodí na ostrov. Šnorchlování, bílé písečné pláže nebo večerní zábava. Jídlo je nutno zakoupit až na místě.

Vybavení hotelu

restaurace a bar
plážové sporty

Vybavení pokoje

pokoj typu Private Lodge room, stropní ventilátor, minibar, rychlovarná konvice, koupelna s WC, balkón/terasa. Za příplatek pokoje Oceanfront Bure a Beachfront Bure.

Stravování v hotelu

bez stravy. Jídlo je nutné zakoupit na místě v resortu.

Služby v ceně zájezdu

šnorchlování

Služby za poplatek

internet
potápění

Poznámka

Na cestě zpět je nutná 1 noc v Soulu, hradí letecká společnost včetně transferu.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Beachcomber Island Resort Fiji ****
Typ pláže: písčitá
Vzdálenost od pláže: přímo u pláže

565 656 610 Číslo zájezdu: 1 815 311
dnes 8–19 h

Lokalita

https://www.zajezdy.cz/dovolena-beachcomber-island-resort-mamanuca-fidzi-z1815311/#mapa
Informativní poloha hotelu (údaj z recenzí bez záruky).

Fidži

Tichomoří odedávna lákalo mořeplavce a námořníky k objevování nových míst. Objevte s námi tedy krásu Fidžijského souostroví, ostrovy a ostrůvky rozházené jako perly v oceánu. Tento tichomořský ráj není zasažen turistickým ruchem. Nádherné bílé pláže a tyrkysová modř jsou až neskutečně jasné. Flóra a fauna se zdají být nevyčerpatelnými: palmové porosty, cukrová třtina, mahagonové dřevo, exotické ptactvo, pestrobarevné květiny.

Největším ostrovem je Viti Levu, zde se nacházejí dvě mezinárodní letiště (Nadi a Suva), také správní úřady a kulturní památky. Kolem hlavního ostrova je rozeseto přes 300 ostrovů. Podnebí je tropické se dvěma letními obdobími – vlhká letní sezóna (prosinec–březen) a suchá chladnější zima (duben–listopad). Průměrná roční teplota je příjemných 27 °C. Směsice melanéské, polynéské, indické, čínské a evropské kultury činí z Fidži unikátní kulturní prostředí. Život společnosti není založen na krevních poutech; vůdčím prvkem nyní je komunita, kterou spojují společná práce, obřady, hrdost i smutek. Možná se vám poštěstí zhlédnout některý z místních rituálů. Nejtypičtějším gestem je pití „kavy“, nápoje z kořene pepřovníku. Původní obyvatelé byli kanibalové, nyní tyto tradice jsou již překonané. Oficiálním jazykem je angličtina, měnou je fidžijský dolar.

Fidži - více informací