Hotel Side Bella Luna

  Turecko, Side

4/5

Armas Bella Luna (Program Senior plus 55 dotované pobyty)

  Turecko, Side, Turecká riviéra
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Popis zájezdu
Poloha

Moderní čtyřhvězdičkový hotel má velmi dobrou polohu. Nachází se v bezprostřední blízkosti pěkné písečné pláže, oddělené pouze pěší promenádou, po které se dostanete přímo do centra města Side (cca 3 km). Je obklopen pěknou zahradou a v okolí naleznete několik obchodů a restaurací. Od letiště je vzdálen cca 60 km.

Vybavení

Hotel nabízí 24 hod. recepci, hlavní restauraci, několik barů, venkovní bazén (lehátka a slunečníky zdarma), dětský bazén, bazén se skluzavkami, Spa centrum, turecké lázně, saunu, masáže, stolní tenis, tenisový kurt s betonovým povrchem, vodní sporty, aerobik, šipky, šachy, animační programy pro děti i dospělé, půjčovnu kol a motorových vozidel, služby lékaře, Wi-Fi internetové připojení (za poplatek). Lehátka, podložky a slunečníky u bazénu i na pláži zdarma.

Ubytovaní

Příjemně zařízené dvolůžkové pokoje s možností jedné přistýlky, mají balkon, klimatizaci, TV-SAT, telefon, minibar (naplněný při příjezdu nealkoholickými nápoji), trezor, koupelnu s WC, vysoušeč vlasů. Za příplatek (170 Kč/pokoj/noc) možnost vyžádání pokojů směrem na moře.

Sport a zábava

Bazén s tobogány, turecké lázně, sauna, stolní tenis, tenis, aerobik, vodní pólo, šipky, šachy, animační programy (vše zdarma). Za poplatek Spa centrum, masáže, vodní sporty, půjčovna kol a motorových vozidel. Možnosti výletů.

Stravování

All inclusive - zahrnuje snídaně, pozdní snídaně, obědy a večeře formou bufetu. Místní alkoholické a nealkoholické nápoje (10.00-23.00), lehký snack a placky gözleme (11.00-16.00), zmrzlina (12.30-14.00 a 19:00-21:00), odpolední káva/čaj, zákusek, půlnoční polévka - vše v místech a časech určených hotelem. Za poplatek importované nápoje, čerstvé ovocné šťávy, nápoje v láhvích a speciální nápoje.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Side Bella Luna ****
Typ pláže: písčitá
Vzdálenost od pláže: přímo u pláže

565 656 610 Číslo zájezdu: 1 218 986
dnes 8–19 h

Hodnocení

4/ 5 6 recenzí

Jaroslava Betlachova červen 2015 Velké zklamání. Na dovolenou jedu relaxovat a nic neřešit.Ale bohužel personál se nedomluvi žádným světovým jazykem a ani chuti pomocí hostům. Uby... celá recenze

jana červen 2014 Po rekonstrukci?. Byla jsem nepříjemně překvapena před vystoupením u hotelu, pokud rekonstrukce, tak se moc nepodařila. Pokoj - ubytování nad kuchyn... celá recenze

Katka březen 2014 Prehliadka Hotela Side Bella Luna****+. Keď sme prišli pred budovu hotela, ničím ma neupútala. Bola to obyčajná kockatá budova s vchodom ako do úradu. No v areáli a vo vn... celá recenze

Turecko

Turecko je zemí Orientu, která vzhledem k poloze na pomezí dvou kontinentů, je přepestrou směsicí a přebohatou pokladnicí kultur, tradic a historie, lákající k poznání. Již při vyslovení jména této země, mnohým z nás se vybaví nekonečné dlouhé pláže a příjemně hřejivé paprsky slunce, klikaté uličky bazarů, přeplněné výlohy místních vyhlášených zlatníků, světoznámé pestrobarevné koberce, kterými své paláce zdobí monarchové po celém světě, smlouvání při nákupech suvenýrů, sladká vůně jasmínu a baklavy pouličního prodejce… Turecko se však pyšní také jednou z nejstarších historií vůbec. Vždyť právě na území dnešního Turecka se vyvíjely nejstarší civilizace lidstva. Postupem času a během let a staletí tak Chetité, Peršané, Trójané, Řekové i Římané a mnohé další civilizace zde zanechali stopy svých kultur a předurčili toto území jedním z nejzajímavějších pro historiky a milovníky dějin vůbec.

Turecko - více informací