Bella Napa Bay Hotel

  Kypr, Ayia Napa

3/5

Amarande Hotel ex Bella Napa

    Kypr, Ayia Napa, Jižní Kypr
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Popis

Hotel s nádherným výhledem na moře a celé okolí.

Přehled

areál s nádherným výhledem na moře wellness centrum, tenisové kurty stravování přímo na hotelu možnost ubytování až 4 osob

Stručná poloha

písečná pláž 300 m centrum 15 min pěšky nákupní možnosti v přímém okolí mezinárodní letiště 37 km

Poloha

3* superior hotel, vybaveností odpovídá hotelu 4* je situován v klidném prostředí na okraji letoviska Agia Napa. Je umístěn na vyvýšenině, což hostům skýtá nádherný výhled na záliv a městečko, písečná pláž je vzdálená 300 m, pozvolný vstup do moře. Cca 15 min chůze od hotelu je centrum letoviska s obchůdky, tavernami, kavárnami a bary. Nákupní možnosti ale najdete i v blízkém okolí hotelu. V dosahu do 2 km najdete řadu zajímavých míst - muzeum, klášter Agia Napa aj. Známý vodní park je vzdálený 6 km. Na všechna zajímavá místa se lze snadno dostat díky místní autobusové dopravě, zastávka je 300 m od hotelu. Mezinárodní letiště v Larnace je vzdáleno 37 km, doba transferu cca 45 min.

Vybavení hotelu

Hotel prošel nedávno rekonstrukcí, tvoří jej 6patrová hlavní budova a několik menších budov obklopujících areál bazénů v centrálni části. Celý areál je osázen vzrostlou udržovanou zelení, je prostorný a vzdušný. Uvítá Vás vstupní hala s recepcí a lobby s vnitřním cocktail-barem, ke stravování slouží hlavní hotelová restaurace a venkovní vyhlídková restaurace s terasou u bazénu, obě servírují tradiční kyperskou i mezinárodní kuchyni, k posezení pak ještě další pool snack bar. Ve vnitřních prostorách dále budete mít k dispozici společenskou TV místnost, WiFi připojení ve společných prostorách, konferenční místnost, nechybí vnitřní bazén a wellness centrum, sauna, vířivka, masáže aj., rovněž dobře vybavené fitness centrum. Venkovní areál tvoří bazén, samostatný dětský bazén, prostorná sluneční terasa se slunečníky a lehátky zdarma, na pláži za poplatek, k aktivnějšímu odpočinku poslouží tenisové kurty, stolní tenis, na pláži vodní sporty. Hotel nepravidelně pořádá večerní tématické programy. Parkování před areálem je pro hosty zdarma.

Vybavení pokoje

Celková kapacita hotelu je 143 ubytovacích jednotek typu pokojů, suit a rodinných pokojů. Všechny jsou elegantně zařízené a nabízí možnost 1-2 přistýlek, mají sociální zařízení se sprchou nebo vanou, vysoušeč vlasů, klimatizaci s individuálním nastavením, telefon s přímou volbou, SAT-TV, Wi-Fi připojení, trezor a ledničku za poplatek, balkón nebo terasu, výhled na okolí nebo na moře - na vyžádání.

Pokoj pro 2 osoby s možností 2 přistýlek.

Pokoje mají sociální zařízení se sprchou nebo vanou, vysoušeč vlasů, klimatizaci s individuálním nastavením, telefon s přímou volbou, SAT-TV, Wi-Fi připojení, trezor a ledničku za poplatek, balkón nebo terasu, výhled na okolí nebo na moře na vyžádání.

Stravování

Polopenze formou bufetu nebo all inclusive, snídaně, obědy a večeře formou bufetu, během dne snack občerstvení, alkoholické a nealkoholické nápoje místní výroby po celý den. Přesné časy stravování Vám budou sděleny po příjezdu.

Názor CK

Prostorný dobře vybavený hotelový areál poskytující vše potřebné ke strávení příjemné dovolené pro všechny kategorie hostů. Výhodou je stravování přímo v hotelu, umístění s fantastickými výhledy a rovněž variabilita typů ubytování. Jeho další výhodou je snadná dostupnost turisticky a historicky zajímavých míst.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Bella Napa Bay Hotel ***
Typ pláže: písčitá
Vzdálenost od pláže: 300 m

565 656 610 Číslo zájezdu: 2 334 995
dnes 8–19 h

Hodnocení

23. nejlepší hotel v destinaci Ayia Napa

3/ 5 1 recenzí

Klára duben 2014 Bella Napa Bay Hotel ***. Slabší hotel na úrovni troch hviezdičiek. Pre nenáročnú klientelu. ... celá recenze

Hodnocení cestovatelů na webu Tripadvisor

Lokalita

https://www.zajezdy.cz/dovolena-amarande-hotel-ex-bella-napa-ayia-napa-kypr-z2334995/#mapa
Informativní poloha hotelu (údaj z recenzí bez záruky).

Kypr

Kypr je třetím největším ostrovem ve Středozemním moři. Po bouřlivé historii patří nyní k oblíbenému cíli turistů. Ostrov je rozdělen na řeckou a tureckou část. Známá turistická letoviska nalezneme u obou a díky své poloze v subtropickém pásu je zde dlouhé, teplé léto. Důvodem je poloha v rámci Středozemního moře až jižně od Turecka a letní teploty kolem 25 °C tu vydrží do konce října. Přesto je možné vyrazit na Kypr i za zimní dovolenou. Téměř dva tisíce metrů vysoký vrchol v pohoří Troodos umožní v zimě lyžování, při kterém spatříte netradiční scenérie. Kyprem kráčela starověká historie a odkazy někdejších kultur naleznete na každém kroku. Pro návštěvu jižní řecké části platí pravidla Evropské unie a postačí občanský průkaz. Pro severní tureckou část je však nutný pas platný ještě půl roku po návštěvě.

Kypr - více informací