Hotel The Bellevue Resort

  Filipíny, Bohol, Panglao Island

Bellevue Bohol

  Filipíny, Bohol
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Poloha

Luxusní hotelový komplex Bellevue se nachází na severním pobřeží ostrova Panglao, který je proslulý krásným výhledem a rajskými plážemi. Tento ekologický hotel se nachází v klidné oblasti, asi 7 km od nejznámější pláže ostrova Alona s korálovým útesem a asi 10 km od jeskyně Hinagdanan s hlubokou lagunou. Hotel je vzdálen přibližně 1,5 km. 124 km od letiště Cebu (transfer zahrnuje trajekt a autobusovou dopravu)..

Pláž

Přímo na krásné, široké, písečné pláži Doljo, která patří hotelu. Lehátka a slunečníky jsou k dispozici zdarma.

K dispozici pro hosty

Recepce s nepřetržitě otevřenou lobby, 2 restaurace (Lamian World Cuisine a Marea Al Fresco Dining), bar, venkovní bazén nepravidelného tvaru - lehátka a slunečníky u bazénu v ceně, parkoviště, úschovna zavazadel a turistická informační kancelář. Za poplatek: obchod se suvenýry, konferenční centrum, prádelna, směnárna, půjčovna aut. Pro nejmenší klienty hotelu je k dispozici dětské hřiště, stolní hry a hlídání dětí (za poplatek)..

Internet

V celém hotelu včetně pokojů je k dispozici bezplatné Wi-Fi připojení k internetu..

Stravování

Snídaně formou bohatého bufetu.

Sportovní a animační program

Hotel nabízí bohatý zábavní program (podle programu na každý den) a za příplatek také aktivity jako plážový volejbal, frisbee, plážový fotbal, lukostřelbu a lekce potápění. Součástí hotelu je také lázeňské centrum s nabídkou různých obličejových a tělových procedur a relaxačních masáží (za příplatek).

Místní kategorie

*****

Názor CK

Vysoce kvalitní hotel, jehož velkou předností je poloha na výběžku, který je z jedné strany obklopen korálovým útesem. Ideální místo pro klidnou dovolenou v krásném přírodním prostředí. Doporučujeme zejména párům, které ocení dobrou úroveň a vysokou kvalitu služeb..

Program

Den 1
Sraz na letišti F. Chopina ve Varšavě, u stanoviště CK 3 hodiny před plánovaným odletem letadla. Aktuální letové řády sledujte na R.pl/rozklady. Let do Cebu (buď přímý let nebo pravidelnou linkou s přestupem).
Den 2
Přistání, transfer do vybraného hotelu.
Den 3 až předposlední
Čas na odpočinek, koupání v moři a opalování, účast na fakultativních výletech. Předposlední den vystěhování, transfer trajektem na ostrov Cebu a přelet do Polska (přímým letem nebo pravidelnou linkou s přestupem).
Den poslední
Přílet do Polska. Aktuální letové řády sledujte na R.pl/rozklady.
Výše uvedený text je překladem polského originálu, který je závazný a je nedílnou součástí smlouvy o zájezdu. Chyby v překladu nebo změny obsahu vyhrazeny.

565 656 610 Číslo zájezdu: 2 704 761
dnes 8–19 h