Blue Marine Hotel

  Albánie, Drač [Durrës], Drač

Hotel Blue Marine

    Albánie, Dürres
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Poloha

nově postavený hotel Blue Marine (otevřen v roce 2018) leží v centru oblasti Golem, která se nachází vedle města Durres. Cca 35 km od letiště v Tiraně. Mezi hotelem a pláží se nachází promenáda.

Vybavenost

recepce, lobby, 2 restaurace, WiFi (ve vyhrazených částech hotelu, za poplatek), parkoviště (za poplatek), úschovna zavazadel, trezor na recepci (za poplatek). Dětské židle v restauraci (zdarma).
Bazén se nachází ve vedlejší budově a není garantovaný. Bude upřesněno delegátem v destinaci.

Ubytování

klimatizované dvoulůžkové pokoje s možností až dvou přistýlek s balkonem, vlastní soc. zařízení, fén, telefon, minibar (za poplatek), varná konvice, TV.

Stravování

ALL INCLUSIVE - snídaně (08:00-10:00), oběd (13:00-15:00) a večeře (20:00-22:00) formou švédských stolů, místní alkoholické a nealkoholické nápoje.

Pláž

hotel se nachází cca 30m od písečné pláže, vstup do moře je pozvolný, lehátka a slunečníky na pláži (zdarma).

Sport a zábava

vodní aktivity na pláži např. vodní skútr, padák (vše za poplatek), v okolí se nacházejí obchody, kavárny a restaurace.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Blue Marine Hotel ****
Typ pláže: písčitá
Vzdálenost od pláže: 60 m

565 656 610 Číslo zájezdu: 1 247 891
dnes 8–19 h

Lokalita

https://www.zajezdy.cz/dovolena-hotel-blue-marine-durres-albanie-z1247891/#mapa
Informativní poloha hotelu (údaj z recenzí bez záruky).

Albánie

Albánie je zapomenutou zemí na Balkánském poloostrově, která je ovšem velmi lákavým cílem nejen pro dobrodruhy prahnoucí po poznání. Většinou ji vyhledávají milovníci historie, přírody a poznávání místních pohostinných obyvatel. Pro turisty, kteří chtějí strávit klidnou dovolenou u moře, má i Albánie rozhodně co nabídnout. Na pobřeží Jaderského a Jónského moře vyrostly hotely podobné těm v Černé Hoře a Chorvatsku. Albánie je sice zemí převážně hor a hlubokých údolí, nicméně přímořské pobřeží je velmi nádherné. Hlavním městem je Tirana, která leží přibližně uprostřed státu. Milovníci historie a architektury v zemi obdivují četná antická města, byzantské kostelíky a středověké zříceniny. Vyznavači horských túr zase mohou využít tras téměř nedotčenými horskými masívy.

Albánie - více informací