Big Blue Sky Hotel & Suites

  Turecko, Alanya

5/5

BLUE SKY

    Turecko, Alanya
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Poloha

Hotel leží v letovisku Alanya, 2 km od centra města a 120 km od letiště v Antalyi. V blízkosti hotelu jsou obchody, kavárny a restaurace.

Vybavení

Hotel vhodný pro všechny věkové kategorie. Hostům je k dispozici vstupní hala s recepcí, směnárna, dvě restaurace, lobby bar, bar u bazénu, bar na pláži, konferenční sál, kadeřnictví, obchod, čistírna, internetové připojení (WiFi zdarma).

Pokoje

Vlastní sociální zařízení, klimatizace, TV se satelitním příjmem, fén, lednička, sejf, telefon, balkón. Ve standardních pokojích možnost jedné přistýlky, v rodinných pokojích je možné ubytovat až 4 osoby.

Pláž

Hotel leží u písečno-oblázkové pláže, od které je oddělen pobřežní komunikací. Plážový servis za poplatek.

Sport

Venkovní bazén, sauna, turecké lázně, masáže, plážový volejbal, vodní sporty, 3x v týdnu zábavní večery, stolní tenis.

Stravování

All inclusive zahrnuje:-snídaně, obědy a večeře formou bufetu včetně nápojů místní výroby-09:30 - 10:30 pozdní snídaně-10:30 - 17:00 občerstvení v hotelu a v baru na pláži-17:00 - 18:00 káva, čaj, zákusky-22:00 - 24:00 sendviče, polévka-24:00 - 07:00 noční lehké občerstvení-10:00 - 24:00 nealkoholické a alkoholické nápoje místní výroby v hotelovém baru a v baru u bazénu-08:30 - 19:00 nealkoholické nápoje v baru na pláži

Děti

Bazén, miniklub pro děti ve věku 4 - 12 let.

Poznámka

Do Turecka je možné vycestovat pouze s cestovním pasem, jehož platnost je ještě minimálně 150 dnů po návratu. Každé dítě musí mít vlastní cestovní pas.Uvedené časy letů jsou pouze orientační a budou závazně upřesněny v pokynech k odletu.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Big Blue Sky Hotel & Suites ****
Typ pláže: písčito - oblázková
Vzdálenost od pláže: 50 m

565 656 610 Číslo zájezdu: 1 608 570
dnes 8–19 h

Hodnocení

16. nejlepší hotel v destinaci Alanya

5/ 5 2 recenzí

Petr září 2015 Bylo to fajn. V Alanyi jsme byli podruhé, v hotelu Blue Sky ovšem prvně. A zvolili jsme dobře. Přestože v době našeho pobytu byl v celém hotelu ... celá recenze

Lucie září 2013 Pohodová dovolená. Náš pobyt v hotelu Blue Sky proběhl bez problémů. Vyzdvihla bych zvláště milý personál a pečlivý úklid pokojů i dalších prostor ho... celá recenze

Hodnocení cestovatelů na webu Tripadvisor

Lokalita

https://www.zajezdy.cz/dovolena-blue-sky-alanya-turecko-z1608570/#mapa
Informativní poloha hotelu (údaj z recenzí bez záruky).

Turecko

Turecko je zemí Orientu, která vzhledem k poloze na pomezí dvou kontinentů, je přepestrou směsicí a přebohatou pokladnicí kultur, tradic a historie, lákající k poznání. Již při vyslovení jména této země, mnohým z nás se vybaví nekonečné dlouhé pláže a příjemně hřejivé paprsky slunce, klikaté uličky bazarů, přeplněné výlohy místních vyhlášených zlatníků, světoznámé pestrobarevné koberce, kterými své paláce zdobí monarchové po celém světě, smlouvání při nákupech suvenýrů, sladká vůně jasmínu a baklavy pouličního prodejce… Turecko se však pyšní také jednou z nejstarších historií vůbec. Vždyť právě na území dnešního Turecka se vyvíjely nejstarší civilizace lidstva. Postupem času a během let a staletí tak Chetité, Peršané, Trójané, Řekové i Římané a mnohé další civilizace zde zanechali stopy svých kultur a předurčili toto území jedním z nejzajímavějších pro historiky a milovníky dějin vůbec.

Turecko - více informací