Hotel Hrad Bouzov

  Česko, Olomoucký kraj, Bouzov

BOUZOV

    Česko, Haná, Olomoucký kraj, Bouzov
Tento hotel není aktuálně v nabídce
UBYTOVÁNÍ

2 - lůžkové pokoje, Spr.+WC, Wi-Fi internet. Možnost přistýlky na dotaz (rozkládací lůžko).

STRAVA

Bližší informace o bezlepkové stravě najdete (požadavek na bezlepkovou stravu je nutné uvést do objednávky).

DALŠÍ MOŽNOSTI - LÉTO

Hrad Bouzov - bližší informace . Zrekonstruovaný v 19. století arcivévodou Evženem Habsburským. Romantické prostředí láká často filmaře k natáčení pohádek. Galerie v podhradí Přírodní areál historické zábavy, sklářská minihuť. Trójský kůň Pravděpodobně největší dřevěná stavba koně na světě, výška 15 m, uvnitř je galerie. Každodenní program zahrnuje ukázky středověkých zbraní. Stáj Bouzov - bližší informace . Projížďky na koních, kočárové služby. Relax park Bouzov - minikáry, koloběžky, obří trampolína atd., bližší informace Dráha dlouhá 525 + 196 m, lanový vlek dlouhý 200 m. Aboretum Bílá Lhota (7 km) Chráněné krajinné území s cizokrajnými dřevinami. Loštice - (8 km) Loštice - (8 km) Javoříčské jeskyně (8 km) Rozsáhlé krápníkové jeskyně. Zkamenělý zámek - skalní brána ve vápencové skále. Památník obětem II. světové války popraveným dne 5.5.1945 při vypálení Javoříčka - národní kulturní památka. Mladečské jeskyně (15 km) Krápníkové jeskyně v devonských vápencích se světově ojedinělým krasovým vývojem. Jeskyně jsou využívány i k speleoterapii - léčbě dýchacích potíží pobytem v jeskyních. Lovecký zámek Úsov (20 km) Z roku 1260 se sbírkami lovecko-lesnického muzea. Pozůstatky židovského města - 35 domů se synagogou a židovský hřbitov. CHKO Litovelské Pomoraví Rozkládá se na ploše 96 km2 a zaujímá úzký 3 - 8 km široký pruh lužních lesů a luk kolem řeky Moravy mezi městy Olomouc a Mohelnice. Lužními lesy vede podél řeky upravovaná cyklostezka. Ve středu CHKO leží starobylé královské město Litovel, které propůjčilo chráněné oblasti své jméno. Zámek Náměšť na Hané (20 km) Hrad Šternberk (40 km)

DALŠÍ SLUŽBY

Informace o přijímání platebních karet (bez záruky): Hotel přijímá platební karty Visa, Mastercard, Maestro.

DÍTĚ

Jedno dítě do 5,99 let bez lůžka a stravy ZDARMA.

LETNÍ AKTIVITY - KOUPÁNÍ

Koupaliště v Lošticích (8 km), koupaliště a krytý bazén v Mohelnici (12 km).

PARKOVÁNÍ

0,- Kč/den

POBYT SE ZVÍŘETEM

200,- Kč/den

POZNÁMKA

OLOMOUCKÁ KARTA (48-hodinová) ZDARMA pro každou platící osobu při pobytu na 5 nocí. Pobyt začíná nástupem od 14:00 hod. a večeří od 18:00 do 19:00 hod. v den příjezdu. Končí snídaní od 8:30 do 9:30 hod. a uvolněním pokoje do 11:00 hod. v den odjezdu.

PROGRAMOVÝ POBYT č.1

ODPOČINKOVÝ POBYT POD POHÁDKOVÝM HRADEM BOUZOV Pobyt na 2 - 5 nocí (nástupní den mimo neděli a pondělí) zahrnuje: • ubytování s polopenzí (snídaně servírované, večeře jednotné servírované dle denní nabídky) • denně odpoledne 1x teplý nápoj (káva nebo čaj) • příplatek za neobsazené lůžko se neúčtuje • Wi-Fi internet • úschova kol • parkování • dobíjecí stanice pro elektromobily BONUSY • SLEVA 10% na minikáry v Bouzově • u pobytu na 5 nocí 1x slevová OLOMOUCKÁ KARTA (48-hodinová) pro každou platící osobu Bližší informace k Olomoucké kartě se dozvíte . Za příplatek na místě možnost ubytování v novomanželském apartmá 1000 Kč/pobyt (rohová vana v oddělené koupelně) nebo v prezidentském apartmá 1500 Kč/pobyt (vířivá vana přímo na pokoji).

CELKOVÁ KAPACITA

55 lůžek včetně přistýlek

REKREAČNÍ POPLATEK

6,- Kč/den

AKČNÍ NABÍDKA

ODPOČINKOVÝ POBYT POD POHÁDKOVÝM HRADEM BOUZOV s polopenzí a kávou za 3350 Kč/5 nocí, děti od 6 do 12 let za polovinu, děti do 6 let ZDARMA (bez lůžka a stravy), možnost pobytů od 2 do 5 nocí.

PROČ K NÁM ?

Proč hotel Bouzov: • bydlení jako v pohádce - jen 200 m od hradu Bouzov, kde se natáčelo O Jasněnce a létajícím ševci, Rumburak nebo Princezna Fantaghiro • ubytujte se v podhradí a nechejte se unést kouzelnou atmosférou zdejšího prostředí • v Lošticích (8 km) je tvarůžková cukrárna a Muzeum Olomouckých tvarůžků

VYBAVENÍ

Restaurace, venkovní terasa, 2 oddělené sály (kapacita 15 a 100 míst), Wi-Fi internet v celém hotelu, úschovna kol, parkoviště.

POLOHA

Hotel se nachází na náměstí malebného městečka Bouzov, přímo pod pohádkovým hradem Bouzov.

PŘÍJEZD AUTOBUSEM

Autobusová zastávka 130 m od hotelu (Bouzov - náměstí). Aktuální autobusové spojení vyhledáte na

PŘÍJEZD VLAKEM

Aktuální vlakové spojení vyhledáte na

565 656 610 Číslo zájezdu: 1 196 930
dnes 8–19 h