Hotel Brisas Covarrubias

  Kuba, Las Tunas, Playa Covarrubias

Brisas Covarrubias

    Kuba, Covarrubias
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Následující text je strojově přeložen... zobrazit v originále zobrazit v originále
Místo:
Beach Hotel se nachází na severním pobřeží východní provincii Las Tunas, v 11 km dlouhé nádherné pláže, s jedním z nejvýznamnějších korálových útesů ostrova od bytí ideálním místem pro potápění výlety. Postaven v nedotčené oblasti s výbornými podmínkami pro rozvoj cestovního ruchu. Na letiště je 90 km daleko.

vybavení:
lze zůstali v hotelu v jedné ze dvou apartmánů a jeden z 177 dvoulůžkových pokojů. V obytných prostorech, hosté jsou vítáni v 24-hodinová check-in / out službu v lobby s 24-hodinová recepce a. jsou nabízeny - různé vybavení a služby - trezor, směnárna, lékařská péče a prádelna. Wi-Fi ve společných prostorách (za poplatek) umožňuje cestujícím zůstat ve spojení s okolním světem v kontaktu. K dispozici je obchod se suvenýry další obchody lze nalézt. Krásná zahrada a dětské hřiště jsou součástí areálu domu. Ti, kteří přijedou autem, mohou zanechat svá vozidla na parkovišti hotelu.

ubytování v rodinném domě:
Všechny pokoje mají koupelnu, klimatizaci zajišťuje příjemné klima v místnosti. Balkon je standardem ve většině pokojů a nabízí další prostor pro odpočinek a relaxaci během pobytu. Přínosy některých pokojích patří krásný výhled na moře. hosté mohou pohodlně spát na king-size postelí. Kromě toho, trezor a minibar jsou k dispozici. Mini lednička je také standardní výbavou. Různé komunikační a zábavní jsou garantovány na komfortní zařízení s telefonem a televizorem. V koupelně, který je vybaven sprchovým koutem, je zde vysoušeč vlasů. Rezervace jsou bezbariérové ​​pokoje s bezbariérovým-friendly koupelny.

Sport / Zábava:
Ve venkovní bazén s částí pro děti, voda dělá se společným obsahem soli za uklidňující zážitek lázně. Terasa s lehátky a slunečníky jsou k dispozici. pool / snack bar. Sportovních akcí nabízejí mnoho sportovních aktivit, které nabízí v obytných prostorech, jako je tenis, plážový volejbal, volejbal, basketbal a lukostřelbu. Různé sporty jsou k dispozici, včetně vodních sportů jako je pádlo plavby lodí, kanoistika, katamarán a šnorchlování a potápění za poplatek. Dům nabízí sportovní fanoušci také mnoho aktivit v interiéru, a to, tělocvična, stolní tenis, kulečník a aerobik. Lázně s lázeňských procedur je k dispozici pro cestující. Za poplatek jsou masáže. Ostatní volnočasové aktivity patří zábavní program, diskotéka a dětský koutek.

Stravování:
Jídelní možnosti zahrnují kavárna a bar. Různé speciality čekají na hosty v Nekuřácká restaurace klimatizovaném. Je možné rezervovat all-inclusive. Zvláštní Extra očekávat all-inclusive rekreantů, například alkoholických nápojů a občerstvení. Snídaně se podává formou bufetu obědy a večeře formou pestrého bufetu jsou chutné a rozmanité určen. Vynikající kuchaři připravují chutná jídla na výstavě vaření. K dispozici jsou nealkoholické nápoje z čeho vybírat.

kreditní karty:
Kreditní karty jsou přijímány: Visa a MasterCard.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Hotel Brisas Covarrubias ****
Typ pláže: písčitá
Vzdálenost od pláže: přímo u pláže

Popis ubytování a programu zájezdu v originále

Následující text je zobrazen v originále... zobrazit strojový překlad
Lage:
Das Strandhotel befindet sich an der Nordküste der östlichen Provinz Las Tunas, an einem 11 km langen herrlichen Strand, mit einem der wichtigsten Korallenriffe der Insel davor, ideal für Tauchausflüge. Es wurde in einem unberührten Gebiet erbaut, das ausgezeichnete Bedingungen für die Entwicklung des Tourismus bot. Den Flughafen erreichen Sie nach 90 km.

Ausstattung:
Übernachtet werden kann in dem Hotel in einer der 2 Suiten und einem der 177 Doppelzimmer. In der Unterbringung werden die Gäste im Empfangsbereich mit 24-Stunden-Rezeption und 24-Stunden-Check-in/out-Service willkommen geheißen. Unterschiedliche Einrichtungen und Serviceleistungen - ein Safe, eine Wechselstube, medizinische Betreuung und ein Wäscheservice - gehören zum Angebot. WiFi in den öffentlichen Bereichen (gegen Gebühr) ermöglicht es den Reisenden, mit der Außenwelt in Kontakt zu bleiben. Neben einem Souvenirshop sind weitere Geschäfte zu finden. Ein schöner Garten und ein Spielplatz gehören zum Gelände des Hauses. Wer mit dem eigenen Fahrzeug anreist, kann es auf dem Parkplatz des Hotels abstellen.

Unterbringung:
Die Zimmer verfügen über ein Badezimmer, eine Klimaanlage sorgt für ein angenehmes Raumklima. Ein Balkon zählt zum Standard der meisten Zimmer und bietet zusätzlichen Raum für Erholung und Entspannung während des Aufenthalts. Zu den Vorzügen einiger Unterkünfte zählt ein schöner Meerblick. Gemütlich schlafen können die Gäste auf einem Kingsize-Bett. Außerdem sind ein Safe und eine Minibar verfügbar. Ein Minikühlschrank zählt ebenfalls zur Standardeinrichtung. Verschiedene Kommunikations- und Unterhaltungsmöglichkeiten werden durch die komfortable Ausstattung mit einem Telefon und einem TV-Gerät gewährleistet. Im Badezimmer, ausgestattet mit einer Dusche, gibt es einen Haartrockner. Buchbar sind rollstuhlgerechte Zimmer mit barrierefreiem Bad.

Sport/Unterhaltung:
In der Außenpoolanlage mit Kinderbereich sorgt das Wasser mit gesundem Salzgehalt für ein wohltuendes Badeerlebnis. Auch eine Terrasse mit Sonnenliegen und Sonnenschirmen ist vorhanden. Eine Pool-/Snackbar ist vorhanden. Sportliche Abwechslung bieten viele verschiedene Sportaktivitäten, die in der Unterbringung angeboten werden, wie z.B. Tennis, Beachvolleyball, Volleyball, Basketball und Bogenschießen. Eine Vielzahl an Sportarten steht zur Auswahl, darunter Wassersportmöglichkeiten wie Tretbootfahren, Kanufahren, Katamaranfahren und Schnorcheln und gegen Gebühr Tauchen. Das Haus bietet Sportfreunden auch viele Aktivitäten im Innenbereich, nämlich ein Fitnessstudio, Tischtennis, Billard und Aerobic. Ein Wellnessbereich mit Kuranwendungen ist für Reisende verfügbar. Gegen Gebühr gibt es Massage-Anwendungen. Weitere Freizeitangebote sind ein Animationsprogramm, eine Disco und ein Miniclub.

Verpflegung:
Die gastronomischen Einrichtungen umfassen ein Café und eine Bar. Verschiedene Spezialitäten erwarten die Gäste in einem klimatisierten Nichtraucher-Restaurant. Es kann All-Inclusive gebucht werden. Besondere Extras erwarten All-inclusive-Urlauber, zum Beispiel alkoholische Getränke und Snacks. Frühstück, ein vielfältiges Mittagsbuffet und ein vielfältiges Abendbuffet sind lecker und abwechslungsreich gestaltet. Die hervorragenden Köche bereiten beim Showcooking köstliche Spezialitäten zu. Es stehen alkoholfreie Getränke zur Auswahl.

Kreditkarten:
Folgende Kreditkarten werden im Hotel akzeptiert: Visa und MasterCard.

565 656 610 Číslo zájezdu: 840 732
dnes zavřeno

Lokalita

https://www.zajezdy.cz/dovolena-brisas-covarrubias-kuba-ostrov-kuba-z840732/#mapa
Informativní poloha hotelu (údaj z recenzí bez záruky).

Kuba

Kuba je stát ležící v Karibiku a zároveň největší ostrov souostroví Velké Antily. Území tvoří kromě hlavního ostrova i tisíce malých ostrovů a ostrůvků. Nejen díky svým přírodním krásám, tropickým lesům, korálovým útesům a atolům je hojně navštěvovanou destinací. Nejvhodnějším obdobím k návštěvě patří zimní měsíce, od května do října je zde období dešťů. Na Kubě panuje tropické počasí s příjemnými průměrnými teplotami okolo 25 ⁰C. Místní prostředí je velmi svérázné. Tropický ráj s pohnutou historií, který se ale postupně otevírá světu. Je to země latinských rytmů, barev, kontrastů, nejlepších doutníků a kvalitního rumu. Hlavním městem je pulzující a historická Havana, největší přímořský ráj je poloostrov Varadero a potápěči je nejvíce vyhledávaný ostrov Cayo Coco.

Kuba - více informací