Hotel Bungalows Sun Club

  Španělsko, Gran Canaria, Playa del Inglés

Bungalows Sun Club

    Španělsko, Gran Canaria, Kanárské ostrovy, Playa del Inglés
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Následující text je strojově přeložen... zobrazit v originále zobrazit v originále
Poloha: Klidné, ale centrální na okraji města, v blízkosti dun. Písečná pláž je asi 1,5 km, do nákupních a zábavních center "Cita" a "Yumbo" jen asi 300 m. Doba přenosu: cca 30 až 45 minut.

Vybavení: 318 bungalovů v přízemí, recepce (za hodinu), knižní koutek, restaurace (v létě dočasně uzavřena), supermarket. Zahrada s bazénem a sluneční terasou. V bungalovu jsou k dispozici lehátka a polštáře. Slunečníky, župany a osušky na vyžádání.

Ubytování: Bungalovy (A1-3A), asi 75m2, s kombinovaným obývacím pokojem / ložnicí se zařízením na spaní pro třetí osobu, samostatnou ložnicí, kuchyní s kávovarem, toustovačem a lednicí, trezorem, satelitní TV, koupelnou s vanou nebo sprchou , WC, vysoušeč vlasů a zařízená terasa s pohovkami a polštáři. Včetně pravidelného čištění, výměny ložního prádla a ručníků.

Jídlo a pití: Bez stravy nebo polopenze. V případě HB jsou jídla (rauty) přijímána v restauraci 4hvězdičkového hotelu Abora Catarina u hotelů Lopesan (požadujeme vhodné šaty).

Rodiny: Samostatný dětský bazén.

Info: Kategorie zemí: 2 klíče.

Rezervace: Zařízení je ideální pro vozíčkáře. Dovolená dialýza v bezprostřední blízkosti (uveďte prosím při rezervaci).

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Bungalows Sun Club ***
Typ pláže: písčitá
Vzdálenost od pláže: 950 m

Popis ubytování a programu zájezdu v originále

Následující text je zobrazen v originále... zobrazit strojový překlad
Lage: Ruhig aber zentral am Ortsrand, nahe der Dünen. Zum Sandstrand sind es ca. 1,5 km, zu den Einkaufs- und Unterhaltungszentren „Cita” und „Yumbo” jeweils nur ca. 300 m. Transferzeit: ca. 30 bis 45 Minuten.

Ausstattung: 318 ebenerdige Bungalows, Rezeption (stundenweise), Bücherecke, Restaurant (im Sommer zeitweise geschlossen), Supermarkt. Garten mit Pool und Sonnenterrasse. Liegen und Auflagen stehen am Bungalow zur Verfügung. Sonnenschirme, Bademäntel und Badetücher auf Anfrage.

Unterbringung: Bungalows (A1-3A), ca. 75 qm, mit kombiniertem Wohn-/Schlafraum mit Schlafmöglichkeit für die 3. Person, separatem Schlafzimmer, Küche mit Kaffeemaschine, Toaster und Kühlschrank, Mietsafe, SAT-TV, Bad mit Badewanne oder Dusche, WC, Föhn und möblierter Terrasse mit Liegen und Auflagen. Regelmäßige Reinigung, Wäsche- und Handtuchwechsel inklusive.

Essen & Trinken: Ohne Verpflegung oder Halbpension. Bei HP werden die Mahlzeiten (Buffets) im Restaurant des 4-Sterne-Hotels Abora Catarina by Lopesan Hotels eingenommen (um angemessene Kleidung wird gebeten).

Familien: Separates Kinderbecken.

Info: Landeskategorie: 2 Schlüssel.

Buchungshinweis: Die Anlage ist für Rollstuhlfahrer bestens geeignet. Feriendialyse in unmittelbarer Nähe (bitte bei Buchung angeben).

565 656 610 Číslo zájezdu: 1 362 198
dnes 8–19 h

Lokalita

https://www.zajezdy.cz/dovolena-bungalows-sun-club-gran-canaria-spanelsko-z1362198/#mapa
Informativní poloha hotelu (údaj z recenzí bez záruky).

Španělsko

Španělsko zaujímá většinu Pyrenejského poloostrova a jeho součástí jsou i Kanárské ostrovy a Baleáryse známými ostrovy, jako jsou Mallorca, Menorca, Ibiza a Formentera. Kanárské ostrovy jsou celoročně vyhledávanou destinací, poznejte Gran Canarii, Tenerife nebo Fuerteventuru. Největším turistickým lákadlem jsou jednoznačně španělské pláže a bezpočet architektonických a kulturních zážitků, které tato země po celý rok nabízí. Nejatraktivnější pevninské riviéry jsou Costa Brava a Andalusie. Španělsko je i zemí eurovíkendů, turisty lákají hlavně Madrid a Barcelona.

Západní Středomoří zaručuje návštěvníkům stabilní slunečné počasí po celé léto, v jihošpanělské Andalusii dokonce od května do října. Moře je v letních měsících příjemně vyhřáté až na 26 °C.

 

Na Balearských ostrovech byla nově zavedená turistická taxa, která závisí na kategorii hotelu, ve kterém jsou klienti ubytováni:


Výše turistické taxy (včetně daně) je stanovena vládou a závisí na oficiální kategorii ubytovacího zařízení, ve kterém jsou klienti ubytováni.

Hlavní sezónu 1. 5. - 31.10.:
Hotely, apartmány kategorie 1*/2*/3* 2,20 EUR/osoba/noc
Hotely kategorie 3*+/4* 3,30 EUR/osoba/noc
Hotely kategorie 4*+/5* 4,40 EUR/osoba/noc

Apartmány kategorie 3*+ 3,30 EUR/osoba/noc
Apartmány kategorie 4*/4*+ 4.40 EUR/osoba/noc

Vedlejší sezóna 1. 11. - 30. 4.:
Hotely, apartmány kategorie 1*/2*/3* 0,55 EUR/osoba/noc
Hotely kategorie 3*+/4* 0,825 EUR/osoba/noc
Hotely kategorie 4*+/5* 1,10 EUR/osoba/noc

Apartmány kategorie 3*+ 0,825 EUR/osoba/noc
Apartmány kategorie 4*/4*+ 1,10 EUR/osoba/noc

Turistická taxa je povinná pro všechny osoby nad 16 let, které navštíví Baleárské ostrovy. Klienti, kteří tráví na ostrovech 9 dní a více, platí od 9. dne 50 % z ceny taxy.
Turistická taxa bude vybírána v hotovosti v místě pobytu přímo v ubytovacích zařízeních.

Španělsko - více informací