Hotel Bungalows Und Villen La Palma Jardin

  Španělsko, La Palma, Los Llanos de Aridane

Bungalows & Villen Palma Jardín

    Španělsko, La Palma, Los Llanos de Aridane
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Následující text je strojově přeložen... zobrazit v originále zobrazit v originále
Ocenění: Sunny Heart Nominee




• EXCLUSIVE THOMAS COOK

• ZAJIŠTĚNÍ 24 HOUR

• JÍZDNÍ NÁVŠTĚV NA HOTELU

• PŘÍRODA

• SPOJKY

• WLAN INCLUDED




WELLNESS




Poloha: V klidné oblasti s panoramatickým výhledem. V blízkosti najdete supermarket a restaurace. Los Llanos de Aridane je asi 2 km od pláže Puerto Naos asi 15 minut. Vzdálenost od letiště: asi 40 km.




Vybavení: Komplex má 35 bungalovů a vil v samostatné oblasti. Mezi další zařízení patří recepce (otevřeno od 8:00 do 20:00), knihovna, internetový koutek, WLAN (včetně), pračka a sušička (v ceně). Venku se nachází sladkovodní bazén s opalovací plochou a prostor pro grilování. Plážové židle, deštníky, osušky a župany jsou v ceně.




Ubytování: Dvouložnicové bungalovy (B1-2A) jsou vybaveny samostatnou ložnicí, obývacím pokojem s kuchyňským koutem, kávovarem, mikrovlnnou troubou, toustovačem, varnou konvicí, žehličkou / žehlicím prknem, trezorem, satelitní TV telefon, koupelna s vanou a integrovanou sprchou, WC, vysoušeč vlasů, zařízenou terasu a soukromou zahradu s lehátky, slunečníky a výhledem na moře přes údolí Aridane. Třípokojové bungalovy (A1-4A) mají 2 oddělené ložnice, jinak zařízení jako B2A. Vynikající vily (C1-4B) jsou komfortní jednolůžkové bungalovy (100 m2) se 2 ložnicemi, velkým obývacím pokojem a samostatnou kuchyní, terasou a výhledem do zahrady, jinak zařízení jako B2A. Superior vily (C1-4A) s výhledem na moře. Pravidelné čištění, výměna ložního prádla a ručníků.




Jídlo a pití: Žádné jídlo.




Sport / Aktivity: V ceně: kulečník, posilovna, herna, 2 stolní tenis a tenisový kurt.




Wellness: Zahrnuto: Přírodní relaxační areál (od 16 let) nabízí velký vyhřívaný krytý bazén, saunu, parní lázeň, vyhřívané lehátka, vodní postele, Kneippské noční koupele a velkou opalovací plochu a jacuzzi v zahradě.




Informace: Kreditní karty: Mastercard, VISA; Kategorie země: 3 tlačítka; Servisní jazyky: němčina, angličtina.




Line Poznámka: žádný transfer je k dispozici pro tuto vlastnost. Doporučujeme rezervovat si auto.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Bungalows Und Villen La Palma Jardin ****
Typ pláže: písčitá
Vzdálenost od pláže: 6000 m

Popis ubytování a programu zájezdu v originále

Následující text je zobrazen v originále... zobrazit strojový překlad
Awards: Sunny Heart Nominee




• EXKLUSIV BEI THOMAS COOK

• 24-STUNDEN-ZUFRIEDENHEITSVERSPRECHEN

• REISELEITERBESUCH IM HOTEL

• NATUR

• PAARE

• WLAN INKLUSIVE




WELLNESS




Lage: In ruhiger Umgebung mit Panoramablick. Ein Supermarkt und Restaurants befinden sich in der Nähe. Los Llanos de Aridane ist ca. 2 km entfernt, der Strand von Puerto Naos ca. 15 Autominuten. Entfernung vom Flughafen: ca. 40 km.




Ausstattung: Die Anlage verfügt über 35 Bungalows und Villen im separaten Bereich. Zu den weiteren Einrichtungen gehören eine Rezeption (von 8.00 bis 20.00 Uhr besetzt), Bibliothek, Internetecke, WLAN (inklusive), Waschmaschine und Trockner (inklusive). Im Außenbereich befindet sich ein Süßwasserpool mit einer Liegewiese und ein Grillplatz. Liegen, Sonnenschirme, Badetücher und Bademäntel sind inklusive.




Unterbringung: Zweizimmer-Bungalows (B1-2A) sind ausgestattet mit einem separaten Schlafzimmer, Wohnraum mit Küchenzeile, Kaffeemaschine, Mikrowelle, Toaster, Wasserkocher, Bügeleisen/-brett, Safe, SAT-TV (mit über 140 Kanälen), Musikkanäle, Internetzugang (inklusive), Telefon, Bad mit Badewanne und integrierter Dusche, WC, Föhn, möblierter Terrasse und einem privaten Garten mit Liegen, Sonnenschirmen und Meerblick über das Aridane-Tal. Dreizimmer-Bungalows (A1-4A) verfügen über 2 separate Schlafzimmer, sonst Ausstattung wie B2A. Bei den Superior-Villen (C1-4B) handelt es sich um komfortable Einzelbungalows (ca. 100 qm) mit 2 Schlafzimmern, einem großen Wohnraum und einer separaten Küche, einer Terrasse und Gartenblick, sonst Ausstattung wie B2A. Superior-Villen (C1-4A) mit Meerblick. Regelmäßige Reinigung, Wäsche- und Handtuchwechsel inklusive.




Essen & Trinken: Ohne Verpflegung.




Sport/Aktivitäten: Inklusive: Billards, Fitnessraum, Spieleraum, 2 Tischtennisplatten und ein Tennishartplatz.




Wellness: Inklusive: Die Natur Relax Area (ab 16 Jahren) bietet ein großes, beheiztes Hallenbad, Sauna, Dampfbad, beheizte Liegen, Wasserbetten, Kneipp-Fußbäder sowie eine große Liegefläche und einen Whirlpool im Garten.




Info: Kreditkarten: Mastercard, VISA; Landeskategorie: 3 Schlüssel; Servicesprachen: Deutsch, Englisch.




Buchungshinweis: Für diese Anlage wird kein Transfer angeboten. Wir empfehlen die Buchung eines Mietwagens.

565 656 610 Číslo zájezdu: 1 149 523
dnes 8–19 h

Lokalita

Španělsko

Španělsko zaujímá většinu Pyrenejského poloostrova a jeho součástí jsou i Kanárské ostrovy a Baleáryse známými ostrovy, jako jsou Mallorca, Menorca, Ibiza a Formentera. Kanárské ostrovy jsou celoročně vyhledávanou destinací, poznejte Gran Canarii, Tenerife nebo Fuerteventuru. Největším turistickým lákadlem jsou jednoznačně španělské pláže a bezpočet architektonických a kulturních zážitků, které tato země po celý rok nabízí. Nejatraktivnější pevninské riviéry jsou Costa Brava a Andalusie. Španělsko je i zemí eurovíkendů, turisty lákají hlavně Madrid a Barcelona.

Západní Středomoří zaručuje návštěvníkům stabilní slunečné počasí po celé léto, v jihošpanělské Andalusii dokonce od května do října. Moře je v letních měsících příjemně vyhřáté až na 26 °C.

 

Na Balearských ostrovech byla nově zavedená turistická taxa, která závisí na kategorii hotelu, ve kterém jsou klienti ubytováni:


Výše turistické taxy (včetně daně) je stanovena vládou a závisí na oficiální kategorii ubytovacího zařízení, ve kterém jsou klienti ubytováni.

Hlavní sezónu 1. 5. - 31.10.:
Hotely, apartmány kategorie 1*/2*/3* 2,20 EUR/osoba/noc
Hotely kategorie 3*+/4* 3,30 EUR/osoba/noc
Hotely kategorie 4*+/5* 4,40 EUR/osoba/noc

Apartmány kategorie 3*+ 3,30 EUR/osoba/noc
Apartmány kategorie 4*/4*+ 4.40 EUR/osoba/noc

Vedlejší sezóna 1. 11. - 30. 4.:
Hotely, apartmány kategorie 1*/2*/3* 0,55 EUR/osoba/noc
Hotely kategorie 3*+/4* 0,825 EUR/osoba/noc
Hotely kategorie 4*+/5* 1,10 EUR/osoba/noc

Apartmány kategorie 3*+ 0,825 EUR/osoba/noc
Apartmány kategorie 4*/4*+ 1,10 EUR/osoba/noc

Turistická taxa je povinná pro všechny osoby nad 16 let, které navštíví Baleárské ostrovy. Klienti, kteří tráví na ostrovech 9 dní a více, platí od 9. dne 50 % z ceny taxy.
Turistická taxa bude vybírána v hotovosti v místě pobytu přímo v ubytovacích zařízeních.

Španělsko - více informací