Hotel Rezidence Casa Cavalese

  Itálie, Trentino - Alto Adige, Cavalese

5/5

Apartmány CASA CAVALESE

  Itálie, Dolomiti Superski, Jižní Tyrolsko, Trentino - Alto Adige, Cavalese, Val di Fiemme / Obereggen
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Apartmány CASA CAVALESE

Residence Casa Cavalese nabízí ubytování v horském stylu s výhledem na hory ve městě Cavalese (1 km od centra), 2 km od lanovky Cermis. Zastávka skibusu se nachází přímo u rezidence.

Apartmány v rustikálním stylu nabízejí možnost vlastního stravování. Jsou zařízené dřevěným nábytkem a vybavené TV, kuchyňským koutem, vlastním sociálním zařízením a trezorem. Bezplatné Wi-Fi je dostupné pouze na recepci.

Ubytování: 

Apartmány typu TRILO 4 osoby: 45 m² - 1 ložnice s manželskou postelí, 1 ložnice s palandou, obývací pokoj s kuchyňským koutem, sociální zařízení, balkon

Apartmány typu TRILO 4 - 6 osob: 50 m² - 1 ložnice s manželskou postelí, 1 ložnice s palandou, obývací pokoj s kuchyňským koutem a rozkládacím gaučem pro 2 osoby, sociální zařízení, balkon (s výjimkou apartmánů situovaných v přízemí)

V ceně pobytu je také povlečení a ručníky.

Vybavení residence: bar, lyžárna, parkoviště, relaxační centrum: sauna, vířivka (vše za poplatek).

Stravování: vlastní strava

Destinace

Údolí Val di Fiemme nabízí pět lyžařských areálů: Alpe Cermis nad Cavalese, Passo Lavazé-Oclini, Ski Center Latemar (dostupné z Predazza a Pampeaga), Ski Area Alpe Lusia a Passo Rolle. Lyžařská střediska nabízí sjezdovky všech náročností obsluhované supermoderními rychlými vleky a lanovkami. Na mnoha místech tu najdete dětské koutky věnované hrám ně sněhu pro nejmenší, i snowboardové parky, které sem přitahují velký počet mladých návštěvníků. Údolí nabízí i dvě moderní běžecká centra. První u jezera Tesero s nočním osvětlením, druhé v Lavazé, v nadmořské výšce 1.800 m.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Rezidence Casa Cavalese ***
Vzdálenost od sjezdovky: 2000 m

565 656 610 Číslo zájezdu: 2 037 045
dnes 8–19 h

Hodnocení

7. nejlepší hotel v destinaci Trentino - Alto Adige

5/ 5 1 recenzí

Linad únor 2020 Linda Jarošová. Jako vzdy super, apartmany jsou prostorne a za rozumnou cenu a na klidnem miste ale blízko centra. Jezdime tam jiz 4 roky a jsme s... celá recenze

Lokalita

Itálie

Itálie je jeden z nejbohatších států Evropy co do přírodních i kulturních zajímavostí. Země na Apeninském poloostrově je krajinou nekonečných horských masivů, dlouhých písčitých pláží a bohaté historie. Hraničí s Francií, Švýcarskem, Rakouskem a Slovinskem. Uvnitř území se nacházejí dva vnitřní ministáty San Marino a Vatikán. Břehy Itálie omývá celkem pět moří: Jaderské, Jónské, Tyrhénské, Ligurské a Středozemní moře. Délka pobřeží je závratných 7 600 km.

Může se pochlubit svými dějinami, kulturními i přírodními krásami, z nichž 51 je zapsáno do seznamu památek UNESCO. Z přímořských regionů lze doporučit nejvíce oblíbené Benátsko, dále ale také Kalábrii, Palmovou riviéru, Toskánsko, Abruzzo apod. V zimě je Itálie lyžařským rájem, vyznavači zimních sportů z celého světa míří hlavně do Trentina - Alta Adige, Jižního Tyrolska, nebo propojených gigantů Dolomiti Superski a Sella Rondy. Benátky a Řím jsou zase jedněmi z nejoblíbenějších cílů vyznavačů eurovíkendů.

Itálie - více informací