Centro Barsha Hotel Rotana

  Spojené arabské emiráty, Dubaj, Al Barsha

Centro Barsha

    Spojené arabské emiráty, Dubaj
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Popis hotelu

Hotel je z roku 2009. Objekt hostům nabízí celkem 245 pokojů. Do jednotlivých pater lze vyjet výtahem. V objektu je hotelový sejf a směnárna. Ve společných prostorách se mohou hosté přes WiFi připojit k internetu. V hotelu se nachází restaurace, jídelna, kavárna a bar. Základní potřeby si mohou hosté koupit v supermarketu. Je zde novinový stánek. Ti, kteří přijeli vlastním autem, mohou parkovat na parkovišti. Objekt nabízí pokojovou službu a prádelnu.

Ubytování

V pokojích je klimatizace, obývací část, kuchyň a koupelna. Pokoje mají koberec a je v nich dvoulůžková postel. Je možné rezervovat oddělené ložnice. Pro děti jsou k dispozici dětské postýlky. Je k dispozici sejf a pracovní stůl a za poplatek minibar. V kuchyňském koutě je lednička, mini lednička a varná konvice/kávovar. Hosté mají k dispozici sadu na žehlení. K základnímu vybavení patří připojení k internetu, telefon, televize, rádio a WiFi (za poplatek). V koupelnách je sprchový kout a vana. K dispozici mají hosté také vysoušeč vlasů, kosmetické zrcátko a župan. V objektu jsou pokoje pro rodiny a nekuřácké pokoje.

Sport/aktivity

Hotel má bazén a venkovní bazén. Hosté se mohou opalovat na lehátkách. Volný čas zde hosté mohou trávit různě, v nabídce je například fitness studio, sauna a parní lázeň. Je tady také miniklub.

Stravování

V objektu jsou na výběr tyto typy stravování - polopenze a plná penze. Hosté si mohou vybrat, zda budou chtít snídaně, obědy nebo večeře. Objekt nabízí také drobné občerstvení. Na výběr jsou nealkoholické nápoje a alkoholické nápoje.

Platba kartou

Je možné zaplatit platebními kartami American Express, Visa, Diners Club, JCB a MasterCard.

Upozornění

Cena zájezdu nemusí zahrnovat další možné poplatky hrazené na místě. Upozorňujeme, že v některých případech se může jednat o značně vysoké částky. Ověřte si tuto informaci u prodejce zájezdu.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Centro Barsha Hotel Rotana ***
Typ pláže: písčitá
Vzdálenost od pláže: 3900 m

565 656 610 Číslo zájezdu: 1 208 266
dnes 8–19 h

Lokalita

https://www.zajezdy.cz/dovolena-centro-barsha-dubaj-spojene-arabske-emiraty-z1208266/#mapa
Informativní poloha hotelu (údaj z recenzí bez záruky).

Spojené arabské emiráty

Spojené arabské emiráty, zkráceně označované jako SAE, se nalézají v jihovýchodní části Arabského poloostrova, podél části zálivu Ománu a na jižním pobřeží Perského zálivu. Jsou federací sedmi emirátů - Abu Dhabi, Dubaj, Ajman, Fujairah, Ras al Khaimah, Sharjah a Umm al Qaiwain - vytvořených po získání nezávislosti na Británii. V současné době patří k nejbohatším zemím a staly se obchodním a turistickým centrem. Téměř každý turista směřující do SAE navštíví Dubaj, moderní město jako z jiného světa v poušti. Stalo se symbolem luxusu, bohatství a světových „nej“ po všech stránkách. Spojené arabské emiráty vás celoročně pohostí slunečným počasím. Srážky se vyskytují pouze v zimě a není jich mnoho. V létě je v SAE až 45 °C, v zimě potom daleko příjemnějších 25 °C.

Dubaj - letištní poplatek

Dubaj zavedla pro odlety od 1.7.2016 nový letištní poplatek ve výši 35 dírhámů (cca 228 Kč), který se dotkne všech cestujících, jež odtamtud odlétají (tedy i těch, kteří budou pouze přestupovat). Výjimkou jsou děti do 2 let a ti tranzitní cestující, jejichž číslo letu je na příletu i odletu je stejné.

Abu Dhabí - turistická taxa

V Abu Dhabí je zavedena povinná turistická taxa, která se platí na místě přímo v hotelu při check-inu ve výši 15,00 AED (pokoj/noc).

Spojené arabské emiráty - více informací