Hotel Feriendorf Ponyhof

  Rakousko, Salcbursko, Fusch an der Grossglocknerstrasse

5/5

Feriendorf Ponyhof

    Rakousko, Kaprun / Zell am See, Rakouské ledovce, Salcbursko, Zell am See, Fusch an der Grossglocknerstrasse, Kitzsteinhorn Gletscher (ledovec), Maiskogel
Detail nabídky a možnosti objednání zájezdu:
Výhody nabídky
  • Ideální poloha pro klidnou dovolenou v přírodě.
  • Dětská herna a živá zvířata v hotelové stáji.
  • Skvělý výchozí bod pro pěší turistiku.
Informace

Check in: od 14:00
Check out: do 10:00
Recepce: 8:00 - 20:00
Domácí mazlíčci:10€/noc ( bez jídla )
Garáž: 10€/den
Hotel je nekuřácký
V ceně pobytu není zahrnuta pobytová taxa 1,50 €/os/noc, která se platí na místě.

Letovisko

Kaprun - Zell am See
Praha: 480 km, Brno: 490 km, Bratislava: 450 km

Umístění

Hotel se nachází v malebném městečku Fusch 2 km od centra města. Restaurace, kavárny a obchody jsou taktéž asi 2 km daleko. Přimo u hotelu se nachází cvičný svah s lanovkou pro malé lyžaře. Zastávka ski-busu do většího lyžařského areálu je od hotelu vzdálená 250 m. Hotel je vhodný i pro běžkaře. Zdejší běžkařská stezka vede přímo kolem hotelu. V blízkosti hotelu se nachází i stezka pro milovníky zimní turistiky.

Hotel

Recepce, lobby, společenská místnost s TV, restaurace, bar, úschovna lyží a snowboardů a vyhřívaná místnost pro boty na lyže, wellness, vnitřní a venkovní bazén, dětská herna, stáj s králíky, kuřaty a poníky a vlek pro začínající lyžaře.

Pokoje
  • Typy pokojů:
  • Dvoulůžkové pokoje s možností 1-2 přistýlek

Vybavení pokojů: Tv, rádio, koupelna, tialeta zvlášť, fén, balkón, manželská postel a skládací postel. Pokoje mají balkon.

Stravování

Polopenze. Bohatý snídaňový bufet, více-chodové menu k večeři + salátový bufet a tématické večery 3x týdně.

Rekreace

Zell am See se nachází přibližně 8 km od hotelu. Malebné jezero ke koupání, 'Strandbad Thumersbach' v Zell am See a veřejné venkovní koupaliště 'Bärenbad' ve Fuschu nabízí možnost příjemně stráveného letního dne.
V Kaprunu vzdáleném cca 15 km se nachází veřejné termální lázně Therme Tauern Spa, které nabízí koupání bez ohledu na počasí. V okruhu 2 km od hotelu najdete zábavní park 'Wildpark Ferleiten'. Ubytování je v létě ideálním výchozím bodem pro pěší a cyklistické výlety. Přímo u ubytování se nachází turistická oblast Schmittenhöhe s turistickou stezkou Fuscher Höhenwanderweg. Zastávka turistického autobusu je cca. 200 m daleko. Horská dráha Areitbahn se nachází cca 8 km od ubytování. V blízkosti (cca 10 m) vede cyklostezka.
Zimní sezona :
Přimo u hotelu se nachází cvičný svah s lanovkou pro malé lyžaře. Zastávka ski-busu do většího lyžařského areálu je od hotelu vzdálená 250 m. Hotel je vhodný i pro běžkaře. Zdejší běžkařská stezka vede přímo kolem hotelu. V blízkosti hotelu se nachází i stezka pro milovníky zimní turistiky.

Lyžařské vleky

Kaprun - Zell am See
nadmořská výška: 450 m - 3 030 m
Moderní a populární sředisko, které je složené ze skiareálů Kitzsteinhornu, Maiskogelu a Schmittenhöhe je vhodné pro všechny typy lyžařů. Běžkaři mohou využít 200 km běžeckých tratí. Snowboardisté ocení 5 snowparků.
Rozlehlá lyžařská oblast nabízí 60 km modrých, 52 km červených a 28 km černých tratí.
K přepravě slouží 17 kabinových lanovek, 17 sedačkových lanovek a 15 vleků.

Základní cena zahrnuje

  • ubytování na příslušný počet nocí
  • vybraný typ dopravy a stravování
  • pojištění zájezdu proti úpadku cestovní kanceláře

Základní cena nezahrnuje

  • cestovní pojištění
  • místní taxy a poplatky (např. pobytová taxa, vratná kauce apod.)
  • fakultativní služby (za příplatek)
  • víza (pokud jsou vyžadována)

Informace o zájezdu

Pořadatel: Čedok a.s., IČ 60192755.
Název hotelu dle pořadatele: Feriendorf Ponyhof ****
Lokalita dle pořadatele: Kaprun / Zell am See, Zell am See - Kaprun

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Feriendorf Ponyhof ***
Vzdálenost od sjezdovky: 9000 m

565 656 610 Číslo zájezdu: 2 491 824
dnes 8–19 h

Hodnocení

11. nejlepší hotel v destinaci Salcbursko

5/ 5 4 recenzí

Bulunka červen 2016 Na kolách po rakouských Alpách. Ubytování se nám moc líbilo,splnilo naše očekávání. Jízda na kole mezi horami v údolí, žádná převýšení, prostě perfektní. ... celá recenze

Jára březen 2015 Feriendorf Hollaus. Hotel na nás působil velmi vkusně.Vše v typickém rakouském a alpském stylu včetně personálu,který byl oblečen do jejich typických... celá recenze

Veronika únor 2014 Paráda. Krásné a klidné místo na prožití zimní dovolené. Příjemný personál, senzační prostředí pro lyžování , odpočinek, relax. Dojezd n... celá recenze

Hodnocení cestovatelů na webu Tripadvisor

Lokalita

Rakousko

Rakousko, země majestátních horských hřebenů, jezer, malebných údolí i historických měst. Náš osobitý jižní soused je velmi dobře dostupný vlakem i autem. Díky své kvalitní silniční síti je zde cestování pohodlné a rychlé. Velká část rakouského území je tvořena alpským masivem, který je nejčastějším cílem českých turistů v letních i zimních měsících. Všeobecně vysoká kvalita služeb i možnosti vyžití pro rodiny s dětmi jsou jistotou, se kterou můžete cestovat do této země. Služby jsou ve velmi vyspělém Rakousku precizní a mnohdy překvapí. Cílem nádherné letní dovolené mohou být horské túry, nebo wellness odpočinek u vyhlášených rakouských jezer. Rakousko je lyžařskou velmocí a v zimě místní obyvatelé žijí všemi sporty spojenými s bílým prašanem na sjezdovkách. Navštivte nejoblíbenější střediska českých lyžařů Dachstein West nebo Dachstein / Schladming.

Rakousko - více informací

Nezávazná objednávka

Feriendorf Ponyhof
    Rakousko, Kaprun / Zell am See, Rakouské ledovce, Salcbursko, Zell am See, Fusch an der Grossglocknerstrasse, Kitzsteinhorn Gletscher (ledovec), Maiskogel

Cena
6 270 Kč/os

Cestující

Číslo zájezdu: 2 491 824

Pobyt

dospělá osoba
2
6 270 Kč

Pojištění

balíček pojištění Uniqa (cestovní, sportovní, storno, odpovědnost za škodu) - dospělý
2
220 Kč
balíček pojištění Uniqa (cestovní, sportovní, storno, odpovědnost za škodu) - dítě do 18 let
0
136 Kč
samostatné pojištění storna Uniqa - za osobu
0
270 Kč