Hotel Chata Vlašky

Slovensko, Východní Slovensko, Štôla

CHATA VLAŠKY - Rekreační pobyt - Vlašky

  Slovensko, Východní Slovensko, Vysoké Tatry, Štôla
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Popis

Chata se nachází na okraji obce na velkém pozemku 2 000m2 s dostatkem ticha, klidu a soukromí. Obec Vlašky je vzdálená pouze 800 m od vodní nádrže Liptovská Mara a 2 km od termálního koupaliště v Bešeňové. Gino Paradise Bešeňová s celoročním provozem se svojí léčivou vodou s mimořádnými účinky je tím optimálním místem pro relaxaci a regeneraci. Vybavení chaty: velká obývací místnost spojena s kompletně vybavenou kuchyňkou, krb, zahradní posezení. Nejbližší obchod je vzdálený cca 900 m od chaty. Můžete také navštívit keltské naleziště Havranok.

V nejbližším okolí se nachází GINO PARADISE BEŠEŇOVÁ – jeden z největších slovenských termálních areálů s velkou paletou bazénů, pestrou nabídkou doplňkových služeb a spoustou zajímavých míst aktivit v okolí.

Ubytování

Ve třílůžkovém pokoji a čtyřlůžkovém pokoji, maximálně pro 7 osob. Sociální zařízení je společné, koupelna a WC v 1. patře a v přízemí samostatné WC.

Letní popis

Malá vesnička Vlašky se nachází blízko přehrady Liptovská Mara a zároveň nedaleko hor. Jsou tedy ideálním místem pro dovolenou strávenou u vody. Na své si ale samozřejmě přijdou také milovníci hor -turistika, cykloturistika. Koupání – na pláži nebo v nově postaveném aquaparku v Liptovském Trnovci (10 km) – minigolf, půjčovna loděk, rybaření. Krytý bazén, posilovna, jízda na koni v Liptovském Mikuláši (15 km). Turistické cíle – archeologická lokalita keltské kultury Havránok, naučné stezky Kvačianská (jedna z nejkrásnějších dolin Slovenska s vodopády, strmými skalami a starým vodním mlýnem) a Prosiecká dolina, Lúčanský vodopád, dřevěný kostel ve Svätom Kríži, skanzeny lidové architektury ve Vlkolinci (památka UNESCO) a Pribylině, krasové jeskyně v Demänovské dolině, Likavský a Oravský hrad.

565 656 610 Číslo zájezdu: 1 199 036
dnes 8–19 h

Slovensko

Naši východní sousedé se mohou pochlubit zejména nádhernou přírodou vysokých pohoří. Vysoké Tatry mají povahu velehor a tomu odpovídá jejich majestátnost. Krása hor vynikne jak v zimě, kdy se promění v lyžařský ráj, tak v létě, kdy lze podnikat jednu túru za druhou po dobrodružných horských stezkách. Na různé sportovní aktivity během celého roku navazuje bohatý wellness program místních hotelů a lázní. Slovensko, to nejsou jenom vysoké hory, jižní část země v Dunajské nížině je vyhlášenou oblastí termálních lázní a wellness komplexů. Turistickým lákadlem je i hlavní město Bratislava. Kromě místního hradu je hlavním cílem také velkolepý Dunaj. Na Slovensku na vás čeká prostředí podobné našemu, podobné ceny a odpadá také jakákoliv jazyková bariéra. Vyzkoušejte Slovenskou republiku jako zajímavý a neokoukaný cíl dovolené.

Slovensko - více informací