Hotel Club Dar Atlas

  Maroko, Marakeš (Marrakech)

Club Dar Atlas - All Inclusive

    Maroko, Marakeš (Marrakech)
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Popis hotelu

Obecný popis:

Vítejte v hotelu Club Dar Atlas - All Inclusive v oblasti Marrakesh. Pro váš pohodlný příjezd je k dispozici klimatizace, společenská místnost, minimarket, obchody a kadeřník. Personál tohoto 1 podlažního hotelu mluví francouzsky, anglicky, holandsky, německy, arabsky a španělsky. Prázdninovou mobilitu vám zjednoduší možnost pronájmu automobilů, motocyklů a kol. Hotel nabízí bazén . O vaše pohodlí se postarají osvěžující drinky u bazénového baru. Slunečníky jsou k dispozici zdarma u bazénu. Z hotelu se snadno dostanete ke lékařským službám, obchodům, stání taxíků, kinu, na disko, supermarketům, autobusovým zastávkám a k barům a restauracím. Z hotelu je dostupné divadlo (5 km), turistické informace (5 km) a vlaková zastávka (5 km). O vaši zábavu se postará hotelová společenská místnost s televizí a diskotéka. Vozidla lze zaparkovat na parkovišti.

Vybavení:

Pro vaše pohodlí hotel nabízí službu probuzení, trezor, pokojovou službu, lékařskou péči a směnárnu. Internet je k dispozici na přístupových bodech wi-fi. Tento hotel, uzpůsobený pro návštěvy celých rodin, nabízí dětský bazének, služby hlídání dětí, zabavení dětí a dětský klub, což zajistí pohodlný pobyt i rodičů s mladými hosty. Hotel nabízí zasedací místnost s následujícím vybavením a službami: přístup k internetu.

Stravování:

Během dne je také k dispozici bufet. All-inclusive: All-inclusive zahrnuje místní alkohol, soft drinky, kávu a čaj, pivo a víno.

Sport a volný čas:

Během rekreace v hotelu Club Dar Atlas - All Inclusive si můžete vychutnat také turecké lázni či lázně. Hotel nabízí řadu různých zábavných programů. Hosté, kteří na dovolené hledají sportovní vyžití, se mohou věnovat aktivitám, jako je např. fitness. Hráči golfu mají příležitost zahrát si na nejbližším golfovém hřišti, vzdáleném 15 km od hotelu.

Další informace:

Přijímáme tyto platební metody: Visa a Euro/Master. Určité služby, vybavení či aktivity mohou být dále zpoplatněny.

565 656 610 Číslo zájezdu: 1 183 382
dnes 8–19 h

Maroko

Maroko je perlou přírodních zajímavostí a tradiční kultury na pomezí západního světa, exotiky, orientu a hlavně islámu. Náboženství je v této zemi Maghrebu nejvíce benevolentní, a proto lze využít otevřenosti místního prostředí k cestovatelským toulkám. Nejvíce lákavé jsou místní přírodní kontrasty několika biomů subtropického pásu naší planety. Na jih země zasahuje nekompromisně největší světová poušť Sahara. Směrem na sever přechází ve Vysoký Atlas s nejvyšší horou země Džabal Tubkal se svými 4 167 m n. m. Díky vysoké nadmořské výšce je Atlas v zimě pokryt sněhem. Přes Nízký Atlas se dostáváme k úrodným nížinám středomořského a atlantského pobřeží. Centra kultury a pamětihodností v Maroku jsou zejména vnitrozemský Marrákéš, hlavní město Rabat a pobřežní Agadir nebo Casablanca. Maroko je zemí poznání, přírodních krás a svérázné kultury.

Povinná pobytová taxa ve výši 20 EUR/osoba/pobyt do 8 dní; 40 EUR/osoba/pobyt nad 8 dní, je splatná v hotovosti v místě pobytu.

Maroko - více informací