Hotel Relais Clubresidence

  Itálie, Trentino - Alto Adige, San Martino di Castrozza

Residence Relais Club

    Itálie, Dolomiti Superski, Jižní Tyrolsko, Trentino - Alto Adige, San Martino di Castrozza, San Martino di Castrozza / Passo Rolle
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Vybavení

parkoviště, garáž, výtah, pes povolen, TV, trezor, mikrovlnná trouba, lyžárna, topení,

Popis

Kompletně zrekonstruovaná residence Relais je umístěna na klidném slunném místě pod horou Pale di San Martino, 1 km od sjezdovek a nedaleko od centra San Martino di Castrozza. Je zde recepce, výtah, herna, sluneční terasa, lyžárna, parkoviště a garáže (za poplatek 10 €/den). Hosté mohou zdarma využívat wellness centrum v residenci Sporting Club s krytým bazénem (nutná koupací čepice), saunou, tureckou lázní a relax zónou.
Apartmány jsou zařízeny v alpském stylu, všechny s vlastní koupelnou, TV, fénem, telefonem, trezorem a mikrovlnou troubou.
Pobyt s pejskem do 10 kg (ne štěnata) povolen na vyžádání za poplatek 15 €/den.
Apartmán a obzvlášť kuchyňský kout je před odjezdem nutné řádně uklidit, v opačném případě bude naúčtován poplatek min. 45 €.
Při příjezdu se platí povinná klubová karta 22 €/den/apartmán u apartmánů typu Mono nebo 30 €/den/apartmán u apartmánů Bilo a Trilo, která zahrnuje spotřebu energií, ručníky a povlečení s týdenní výměnou.
Na místě je také nutno uhradit povinný poplatek 25 €/apt za dezinfekci apartmánu (nezahrnuje závěrečný úklid, který je povinností klienta).

Bilo 4/5 bilo(4)

obývací pokoj s rozkládacím dvoulůžkem nebo gaučem pro dvě osoby a kuchyňským koutem, dvoulůžková ložnice, koupelna a u většiny apartmánů balkon. Na vyžádání (bez poplatku) možnost přistýlky pro 5.osobu.

Trilo 6 trilo(6)

Obývací pokoj s rozkládacím dvoulůžkem nebo gaučem pro dvě osoby a kuchyňským koutem, ložnice s dvoulůžkem, pokoj s dvěma lůžky nebo s palandou (nelze vybrat předem),koupelna, většina apartmánů s balkonem. Některé apartmány mohou být patrové se dvěma koupelnami (nelze vybrat předem).

Mono 2/3 mono(2)

obývací místnost s kuchyňským koutem a rozkládacím dvoulůžkem + případná přistýlka pro 3.osobu (sklápěcí či rozkládací), koupelna a u většiny apartmánů balkon.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Relais Clubresidence ***
Vzdálenost od sjezdovky: 1000 m

565 656 610 Číslo zájezdu: 1 977 597
dnes 8–19 h

Lokalita

Itálie

Itálie je jeden z nejbohatších států Evropy co do přírodních i kulturních zajímavostí. Země na Apeninském poloostrově je krajinou nekonečných horských masivů, dlouhých písčitých pláží a bohaté historie. Hraničí s Francií, Švýcarskem, Rakouskem a Slovinskem. Uvnitř území se nacházejí dva vnitřní ministáty San Marino a Vatikán. Břehy Itálie omývá celkem pět moří: Jaderské, Jónské, Tyrhénské, Ligurské a Středozemní moře. Délka pobřeží je závratných 7 600 km.

Může se pochlubit svými dějinami, kulturními i přírodními krásami, z nichž 51 je zapsáno do seznamu památek UNESCO. Z přímořských regionů lze doporučit nejvíce oblíbené Benátsko, dále ale také Kalábrii, Palmovou riviéru, Toskánsko, Abruzzo apod. V zimě je Itálie lyžařským rájem, vyznavači zimních sportů z celého světa míří hlavně do Trentina - Alta Adige, Jižního Tyrolska, nebo propojených gigantů Dolomiti Superski a Sella Rondy. Benátky a Řím jsou zase jedněmi z nejoblíbenějších cílů vyznavačů eurovíkendů.

Itálie - více informací