Hotel Condemar Hostel

  Španělsko, Mallorca, Porto Petro

Condemar

    Španělsko, Mallorca, Cala Mondrago
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Následující text je strojově přeložen... zobrazit v originále zobrazit v originále
Místo:
V hostelu se nachází v blízkosti přírodního parku v Cala Mondragó, cca 100 m od pláže. Odkazy na sítě veřejné dopravy všechny se nacházejí v bezprostřední blízkosti (cca 100 m). V centru Cala D'Or a mnoha obchodů a zábavních podniků se nachází tam je asi 4 km.

vybavení:
Dům má 3 jednolůžkových a 42 dvoulůžkových pokojů. Jednotlivá patra jsou snadno přístupné výtahem nebo po schodech. jsou nabízeny - různé vybavení a služby - trezor, pokojová služba a prádelna. Krásná zahrada a dětské hřiště jsou součástí terénu ubytování. Pokud přijedete autem, mohou hosté zaparkovat v garáži nebo na parkovišti. Prostředí může být prozkoumány (za poplatek), na kole díky půjčovna kol.

ubytování v rodinném domě:
V pokojích je koupelna. Standardní funkce většiny pokojů má balkon, který vás zve k lenošení. Přistýlky mohou být požadovány. K vybavení patří telefon. V koupelně je sprchový kout a vanu.

Sport / Zábava:
Venkovní bazén s dětskou částí je ideální pro aktivní odpočinek a pravidelné aqua tréninku. Komfortní lehátka a stinné slunečníky jsou k dispozici na slunné terase. Diversified nabízejí různé nabídky, včetně jízda na kole / jízda na horském kole a kulečníkem.

Stravování:
V hotelu je také bar. Je možné objednat polopenzi. Snídaně formou bufetu a večeře každodenní péče o kulinářské speciality.

kreditní karty:

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Condemar Hostel *
Typ pláže: písčitá, kamenitá
Vzdálenost od pláže: 250 m

Popis ubytování a programu zájezdu v originále

Následující text je zobrazen v originále... zobrazit strojový překlad
Lage:
Das Hostel liegt mitten im beinahe unberührten Naturpark von Cala Mondragó und nur ungefähr 100 m vom Strand entfernt. Eine Anbindung an die öffentlichen Verkehrsmittel finden die Gäste in der näheren Umgebung (ca. 100 m). Das Zentrum von Cala D'Or mit seinen vielfältigen Einkaufs- und Unterhaltungsmöglichkeiten erreichen die Besucher nach etwa 4 km.

Ausstattung:
Das Haus verfügt über 3 Einzel- und 42 Doppelzimmer. Die einzelnen Stockwerke sind problemlos mit dem Aufzug oder über die Treppe zugänglich. Unterschiedliche Einrichtungen und Serviceleistungen - ein Safe, ein Zimmerservice und ein Wäscheservice - gehören zum Angebot. Ein schöner Garten und ein Spielplatz gehören zum Gelände der Unterbringung. Bei einer Anreise mit dem Auto können die Gäste dieses in einer Garage oder auf dem Parkplatz parken. Die Umgebung kann dank des Fahrradverleihs (gegen Gebühr) auch mit dem Rad erkundet werden.

Unterbringung:
In den Zimmern gibt es ein Badezimmer. Zur Standardausstattung der meisten Zimmer gehört ein Balkon, der zum Verweilen einlädt. Zustellbetten können angefordert werden. Die Ausstattung der Zimmer umfasst ein Telefon. Die Badezimmer verfügen über eine Dusche und eine Badewanne.

Sport/Unterhaltung:
Die Außenpoolanlage mit Kinderbereich eignet sich hervorragend für aktive Erholung und regelmäßiges Aquatraining. Bequeme Liegestühle und Schatten spendende Schirme stehen auf der Sonnenterrasse bereit. Abwechslung bieten verschiedene Angebote, darunter Radfahren/Mountainbiking und Billard.

Verpflegung:
Das Hotel verfügt über eine Bar. Es kann Halbpension gebucht werden. Ein reichhaltiges Frühstücksbuffet und Abendessen sorgen täglich für kulinarische Genüsse.

Kreditkarten:

565 656 610 Číslo zájezdu: 840 865
dnes 8–19 h

Lokalita

https://www.zajezdy.cz/dovolena-condemar-mallorca-spanelsko-z840865/#mapa
Informativní poloha hotelu (údaj z recenzí bez záruky).

Španělsko

Španělsko zaujímá většinu Pyrenejského poloostrova a jeho součástí jsou i Kanárské ostrovy a Baleáryse známými ostrovy, jako jsou Mallorca, Menorca, Ibiza a Formentera. Kanárské ostrovy jsou celoročně vyhledávanou destinací, poznejte Gran Canarii, Tenerife nebo Fuerteventuru. Největším turistickým lákadlem jsou jednoznačně španělské pláže a bezpočet architektonických a kulturních zážitků, které tato země po celý rok nabízí. Nejatraktivnější pevninské riviéry jsou Costa Brava a Andalusie. Španělsko je i zemí eurovíkendů, turisty lákají hlavně Madrid a Barcelona.

Západní Středomoří zaručuje návštěvníkům stabilní slunečné počasí po celé léto, v jihošpanělské Andalusii dokonce od května do října. Moře je v letních měsících příjemně vyhřáté až na 26 °C.

 

Na Balearských ostrovech byla nově zavedená turistická taxa, která závisí na kategorii hotelu, ve kterém jsou klienti ubytováni:


Výše turistické taxy (včetně daně) je stanovena vládou a závisí na oficiální kategorii ubytovacího zařízení, ve kterém jsou klienti ubytováni.

Hlavní sezónu 1. 5. - 31.10.:
Hotely, apartmány kategorie 1*/2*/3* 2,20 EUR/osoba/noc
Hotely kategorie 3*+/4* 3,30 EUR/osoba/noc
Hotely kategorie 4*+/5* 4,40 EUR/osoba/noc

Apartmány kategorie 3*+ 3,30 EUR/osoba/noc
Apartmány kategorie 4*/4*+ 4.40 EUR/osoba/noc

Vedlejší sezóna 1. 11. - 30. 4.:
Hotely, apartmány kategorie 1*/2*/3* 0,55 EUR/osoba/noc
Hotely kategorie 3*+/4* 0,825 EUR/osoba/noc
Hotely kategorie 4*+/5* 1,10 EUR/osoba/noc

Apartmány kategorie 3*+ 0,825 EUR/osoba/noc
Apartmány kategorie 4*/4*+ 1,10 EUR/osoba/noc

Turistická taxa je povinná pro všechny osoby nad 16 let, které navštíví Baleárské ostrovy. Klienti, kteří tráví na ostrovech 9 dní a více, platí od 9. dne 50 % z ceny taxy.
Turistická taxa bude vybírána v hotovosti v místě pobytu přímo v ubytovacích zařízeních.

Španělsko - více informací