Hotel Conrad Bali Resort & Spa

  Indonésie, Bali, Tanjung Benoa

Conrad Bali Resort & SPA

    Indonésie, Bali, Tanjung Benoa
Tento hotel není aktuálně v nabídce

Program

1: ODLET Z PRAHY
Odlet z letiště Praha - Ruzyně. Odbavení na letišti 2 hodiny před odletem.

2: PŘÍLET NA BALI
Přílet na Bali na letiště v hlavním městě Denpasaru. Uvítání na letišti a transfer do hotelu dle výběru.

3 - 8: BALI
Snídaně. Volný program. Dlouhé pís čité pláže s nádherně čistou mořskou vodou Vás vybízí k surfování, potápění či rybaření. Ostrov Bali však nabízí mimo pláží také něco víc - fascinující vnitrozemí ostrova s bujnou tropickou vegetací. Možnost využití široké nabídky fakultativních výletů s česky hovořícím průvod cem - Besakih, Tenganan, Barong, Kintama ni, Mengwi, Tanah Lot, Opičí les, Goa Gajan, malířská vesnice Ubud, Batu bulan, Bali Hai a mnohé další. Mezi největší atrakce patří návštěva sopky Gunung Agung (3.142 m n.m.) a sopky Batur, pod kterou se rozkládá velké sladkovodní jezero. Pro dobrodružnější povahy možnost pronájmu automobilu (doporučujeme proná jem auta i s řidičem) a možnost individuálního poznávání krás vnitrozemí Bali. K Vašemu příjemnému pobytu přispěje nespočet vynikajících indonés kých restaurací a barů v okolí hotelu a podél pláží. Místní obchůdky nabízejí vynikající nákupní možnosti místních suvenýrů, dřevěných vyřezávaných sošek, textilu a dalších drobností. Při nákupu si můžete vyzkoušet dovednost Vašeho smlouvání, které je zde zvykem.

9: ODLET DO PRAHY
Snídaně. Transfer na letiště a odlet zpět do Prahy.

10: PŘÍLET DO PRAHY

Ceny zájezdů jsou kalkulovány s cenami letenek v optimálních knihovacích třídách, které byly k dispozici v době vytváření katalogu pobytových zájezdů. Pokud není optimální knihovací třída již k dispozici, může se cena letenky a tedy i zájezdu zvýšit. Obecně přitom platí, že čím blíže do odletu bude rezervace provedena, tím vyšší riziko, že cena letenek i zájezdu vzroste.

Popis hotelu Conrad Bali Resort & SPA ***** 5*

Popis

moderní a luxusní hotelový komplex v balijské architektuře se nachází v oblíbené části Bali u pláže Tanjung Benoa. Celkem 313 pokojů typu Deluxe s výhledem do zahrady, na bazén nebo s přímým výhledem na moře za příplatek.

Vybavení

3 restaurace, 2 bary, business centrum, konferenční prostory, klubovna., dětský koutek, pasáž s obchody, kadeřník

Pláž

písečná u hotelu

Zábava a sport

bazén, středisko vodních sportů, fitness, 2 tenisové kurty, tradiční masáže s vlastním bazénem, sauna, jacuzzi, animační programy

Stravování

snídaně formou bufetu. Široká nabídka mezinárodních kuchyní formou a la carte.

Vybavení pokojů

klimatizace, ventilátor, koupelna s WC, fén, TV, DVD/CD přehrávač, telefon, přístup na internet, minibar, trezor, varná konvice

Na pokoji maximálně 3 osoby.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Conrad Bali Resort & Spa *****
Typ pláže: písčitá
Vzdálenost od pláže: přímo u pláže

565 656 610 Číslo zájezdu: 1 816 623
dnes 8–19 h

Lokalita

https://www.zajezdy.cz/dovolena-conrad-bali-resort-spa-bali-indonesie-z1816623/#mapa
Informativní poloha hotelu (údaj z recenzí bez záruky).

Indonésie

Indonésie je nyní čtvrtá nejlidnatější země světa. Navzdory tomu plocha celkem 17 500 ostrovů je dostatečně velká na to, aby se na každém z nich našel nějaký panenský kout stvořený pro nezapomenutelnou exotickou dovolenou. Některá jména indonéských ostrovů jsou celosvětovým synonymem pro tropický ráj. Nejznámější je v tomto ohledu Bali. Vskutku jedinečná je biota Indonésie. Žije zde po Brazílii nejvíce druhů živočichů a rostlin na světě. Umožněno je to samozřejmě četnými porosty tropického pralesa. Indonéská ekonomika je nejrychleji rostoucí v celé jihovýchodní Asii. Své zastoupení v ní má i cestovní ruch. V Indonésii je toho tolik co poznávat. Věděli jste, že v celé Indonésii se hovoří více než čtyřmi sty jazyky? Mimořádně bohatý je podmořský život kolem indonéských ostrovů, potápění a šnorchlování jsou proto velmi oblíbené a vyhledávané aktivity.

Indonésie - více informací