Hotel Continental Terme

  Itálie, Ischia, Ischia město

Hotel Continental Terme

    Itálie, Ischia, Ischia město
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Popis

Nádherný hotel v jedinečném architektonickén stylu tvořený různými vilkami a budovami přímo v samém centru Ischia Porto. Hotel se rozkládá na cca 30 tis. m2 a je obklopený vlastním parkem a zahradou.

Přehled

Wi-fi v celém areálu ZDARMA Skvělá středomořská kuchyně Strategická poloha hotelu 5 termálních bazénů

Stručná poloha

Přímo v centru Ischia Porto 500 m od hlavní promenády, přístavu a písečných pláží 10 minut chůze od náměstí Piazza degli Eroi 8 km od slavné pláže Maronti

Poloha

Hotel se nachází na strategické pozici v centru Ischia Porto, zhruba 500m od hlavní promenády, přístavu a písečných pláží Lido, Dei Pescatori, San Pietro. Příjemnou procházkou během 10min je možné se dostat na známé náměstí Piazza degli Eroi, bar Calise, hlavní třídu Via Roma a Corso Vittoria Colonna. Veřejná autobusová zastávka se nachází přímo u vchodu do hotelu a umožňuje snadný přístup k termálním parkům v ostatních obcích ostrova. Asi za 15 minut autobusem se dostanete do Thermal Parku Castiglione, asi za 30 minut do Thermal Parku Negombo a za 45 minut do Thermal Parku Poseidon ve Foriu. Ve městě Forio můžete také navštívit nádherné zahrady 'La Mortella', které založil slavný britský skladatel Sir William Walton a navrhl je zahradní architekt Russel Page. Také slavná pláž Maronti sje vzdálena cca 8 km od hotelu se snadno se na ní dostanete autobusem.

Vybavení hotelu

Hotel nabízí svoz na písečnou pláž a do centra, 5 termálních bazénů (Olympijský venkovní bazén s teplotou od 26 do 28°C, tropický bazén ve skleníku obklopen rostlinami, venkovní termální bazén o teplotě 30-32°C, venkovní bazén pro děti, terapeutický venkovní bazén o teplotě 38-40°, restaurace, 2 bary, wellness a spa, fitness centrum, tenisový kurt, oblast volného času pro děti, konferenční místnosti, internetový koutek, hlídání dětí, parkoviště, obchod se starožitnostmi a dobovými klenoty, butik Kissos, Wi-fi v celém areálu ZDARMA.

Vybavení pokoje

Classic: rozloha 24 m2, telefon, SAT TV, trezor, minibar, klimatizace, fén, Wi-fi připojení, terasa, zahrádka, nebo balkon s výhledem do zahrady Superior: rozloha 28 m2, některé s přistýlkou, telefon, TV, trezor, minibar, klimatizace, fén, Wi-fi připojení, balkon nebo terasa a výhledem na bazén nebo do zahrady

Superior pokoj pro 2 osoby, možnost 2 přistýlek

Superior pokoj (28 m2) až pro 4 osoby je vybaven telefonem, TV, trezorem, minibarem, klimatizací, fénem, Wi-fi připojením, balkonem nebo terasou a výhledem na bazén nebo do zahrady.

Classic pokoj pro 2 osoby, možnost 2 přistýlek

Classic pokoj (24m2) až pro 4 osoby je vybaven telefonem, SAT TV, trezorem, minibarem, klimatizací, fénem, Wi-fi připojením, zahrádkou nebo balkonem s výhledem do zahrady.

Stravování

Polopenze - snídaně formou bohatého bufetu, večeře - předkrm formou bufetu, první a druhý chod servírovaný, bufet dezertů. Skvělá místní, národní a mezinárodní kuchyně.

Poznámka

Kapacita ubytování se operativně upravuje. Nicméně s ohledem na to, že ne všichni partneři zasílají stop stavy, je dané ubytování vždy na vyžádání a zpětné potvrzení. Některé ubytovací kapacity již uvedly pro sezónu 2021 aktuální změny služeb s ohledem na Covid, ale upozorňujeme, že může dojít ke změnám i v průběhu celého roku.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Hotel Continental Terme ****
Typ pláže: písčitá
Vzdálenost od pláže: 1500 m

565 656 610 Číslo zájezdu: 1 921 995
dnes 8–19 h

Lokalita

https://www.zajezdy.cz/dovolena-hotel-continental-terme-ischia-italie-z1921995/#mapa
Informativní poloha hotelu (údaj z recenzí bez záruky).

Itálie

Itálie je jeden z nejbohatších států Evropy co do přírodních i kulturních zajímavostí. Země na Apeninském poloostrově je krajinou nekonečných horských masivů, dlouhých písčitých pláží a bohaté historie. Hraničí s Francií, Švýcarskem, Rakouskem a Slovinskem. Uvnitř území se nacházejí dva vnitřní ministáty San Marino a Vatikán. Břehy Itálie omývá celkem pět moří: Jaderské, Jónské, Tyrhénské, Ligurské a Středozemní moře. Délka pobřeží je závratných 7 600 km.

Může se pochlubit svými dějinami, kulturními i přírodními krásami, z nichž 51 je zapsáno do seznamu památek UNESCO. Z přímořských regionů lze doporučit nejvíce oblíbené Benátsko, dále ale také Kalábrii, Palmovou riviéru, Toskánsko, Abruzzo apod. V zimě je Itálie lyžařským rájem, vyznavači zimních sportů z celého světa míří hlavně do Trentina - Alta Adige, Jižního Tyrolska, nebo propojených gigantů Dolomiti Superski a Sella Rondy. Benátky a Řím jsou zase jedněmi z nejoblíbenějších cílů vyznavačů eurovíkendů.

Itálie - více informací