Hotel Coral Azur Beach Resort

  Mauricius, Severní pobřeží, Mont Choisy

Coral Azur Beach Resort

  Mauricius, Západní pobřeží, Port Louis
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Poloha

Hotel Coral Azur se nachází v městečku Moint Choisy na severozápadě ostrova, obklopen exotickou zahradou. Nachází se mezi dvěma známými, nádhernými plážemi - Moint Choisy (cca 500 m od hotelu) a Troux Aux Biches (cca 800 m od hotelu). V blízkosti hotelu se nachází řada obchodů, stanovišť taxi, půjčoven aut, směnáren a potápěčských center. Rušné letovisko Grand Bay je vzdáleno pouhých 5 km. Transfer z letiště trvá přibližně 1 h 30 min.

Pláž

Hotel se nachází přímo na malé soukromé písečné pláži. K dispozici jsou bezplatné slunečníky a plážové osušky..

K dispozici pro hosty

Recepce, 3 restaurace (Le Cotomil s mezinárodní kuchyní, Le Wahoo u pláže s kreolskou kuchyní a mořskými plody, Le Chutney a'la carte, indická), 2 bary, bazén, 2 vířivky, úschovna zavazadel, parkoviště, za poplatek: prádelna, žehlení, obchod, směnárna, půjčovna aut, hlídání dětí.

Internet

Ve veřejných prostorách je k dispozici bezplatné Wi-Fi.

Stravování

Plná penze Plus: snídaně (07:00 - 10:00) a večeře (19:30 - 22:00) v restauraci Le Cotomili a oběd (12:00 - 14:30) v restauraci Le Wahoo. Nealkoholické nápoje k jídlu v ceně..

Sportovní a animační program

V hotelu probíhají denní animace (hry, soutěže, sportovní animace) a večerní animace (taneční vystoupení, tematické a folklorní večery). Kromě toho je pro nejmenší (děti ve věku 3-12 let) k dispozici miniklub. Hosté mohou zdarma využívat tenisový kurt, volejbalové hřiště, stůl na stolní tenis, kulečník, kánoe, šlapadla a čluny s proskleným dnem k obdivování podmořského světa. Za příplatek je k dispozici potápěčské centrum..

Místní kategorie

***

Názor CK

Veřejné prostory hotelu jsou pozoruhodné, zejména pěkně upravený bazén, rekreační zóna a animační programy v objektu. Doporučujeme klientům, kteří hledají dobrý standard za přijatelnou cenu..

Program

Den 1
Sraz u stanoviště CK 3 hodiny před plánovaným odletem na letišti ve Varšavě. Aktuální letové řády sledujte na R.pl/rozklady. Přelet na Mauricius pravidelnou linkou (s přestupem).
Den 2 - 7 (nebo 14)
Po příletu setkání s delegátem a transfer do hotelu. Čas na odpočinek, opalování, koupání v moři a fakultativní výlety.
Den 8 (nebo 15)
Vystěhování z hotelu a transfer na letiště (o přesném čase odletu vás bude informovat delegát CK na místě).
Den 9 (nebo 16)
Přílet do Polska.
Výše uvedený text je překladem polského originálu, který je závazný a je nedílnou součástí smlouvy o zájezdu. Chyby v překladu nebo změny obsahu vyhrazeny.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Coral Azur Beach Resort ***
Typ pláže: písčitá
Vzdálenost od pláže: přímo u pláže

565 656 610 Číslo zájezdu: 2 705 084
dnes 8–19 h

Lokalita

Mauricius

Exotických destinací s krásnými plážemi a průzračným mořem je na světě hodně, Mauricius však mezi nimi stále vyniká mimořádně kvalitními službami. Ať si chcete splnit svůj životní sen a dopřát si opravdu luxusní dovolenou za ekonomickou cenu, Mauricius vás nezklame. Rozsáhlé hotelové komplexy s lázeňskými centry, golfovými hřišti a vysokým standardem služeb i hotýlky střední kategorie splní vaše představy o lenošení na bílých plážích. Ani ti aktivnější z vás nebudou zklamáni, možnosti vyžití jsou stále bohatší, vybírat si můžete z mnoha druhů doplňkových aktivit a fakultativních výletů. Velkou výhodou, která přispěje k vaší maximální relaxaci, je i minimální časový posun, bohaté možnosti leteckého spojení a po celý rok velmi dobré klimatické podmínky.

Mauricius - více informací