Coral Sands Hotel

  Srí Lanka, Galle, Hikkaduwa

4/5

CORAL SANDS HOTEL

    Srí Lanka, Galle, Hikkaduwa
Detail nabídky a možnosti objednání zájezdu:

Hotel Coral Sands, který je elegantně umístěný na pláži Hikkaduwa, přináší dokonalé spojení bohaté historie a pohodlí. Tento krásný hotel, nacházející se přímo naproti mořskému parku, láká hosty k nezapomenutelným chvílím odpočinku. Hotel je vzdálen 3,5 hodiny jízdy od mezinárodního letiště Colombo. V blízkosti se nachází fascinující okolí plné kulturního dědictví a historických památek. Pouhých 17,9 km od hotelu naleznou hosté Park Mahendra Amara Sooriya, oázu klidu a krásy. 18 km od hotelu leží Národní muzeum Galle Fort, nabízející pohled do bohaté historie této oblasti. Zajímavým místem je také Nizozemský kostel Galle Dutch Church, který je vzdálen též 18 kilometrů. Gastronomický zážitek je zaručen v hotelové restauraci, kde se podávají různé mezinárodní pokrmy. Coral Sands Hotel je tedy nejen místem pro odpočinek, ale také pro požitky ze skvělé kuchyně. Elegantní, klimatizované pokoje s balkonem poskytují hostům komfort a soukromí. Koupelny jsou vybaveny toaletními potřebami a některé pokoje disponují bezpečnostní schránkou a minibarem, čímž zvyšují úroveň pohodlí pro hosty. Pro aktivní odpočinek a zábavu nabízí hotel zařízení pro potápění, šnorchlování a masáže v ájurvédském masážním centru. Praktické služby, jako je prádelna a žehlení, dodávají pobytu praktický rozměr. Pro dokonalý relax nabízí venkovní bazén, který poskytuje ideální prostředí k odpočinku s osvěžujícím nápojem z baru u bazénu. Ve wellness centru si hosté mohou dopřát relaxaci. Pro kompletní pohodlí hostů jsou k dispozici široké spektrum služeb, včetně bezplatného Wi-Fi, parkování a mnoha aktivit od půjčovny kol až po večerní zábavný program. Hotel rovněž dbá na bezpečnost a zabezpečení s moderními prvky, jako jsou CCTV kamery a 24hodinová ostraha. Celkově vzato, Coral Sands Hotel je synonymem pro pohodlí a bohatý zážitek na nádherné pláži Hikkaduwa.
Cestující na Srí Lanku za turistickým účelem před příjezdem na Srí Lanku musí zajistit elektronickou cestovní autorizaci, tzv. ETA (Electronic Travel Authorization), a to prostřednictvím webové stránky eta.gov.lk . Poplatek USD 50 / osoba.

Základní cena zahrnuje

  • letecká doprava - trasa: PRG-DXB-CMB

Základní cena nezahrnuje

  • cestovní pojištění
  • místní taxy a poplatky (např. pobytová taxa, vratná kauce apod.)
  • fakultativní služby (za příplatek)
  • víza (pokud jsou vyžadována)
Cena zájezdu zahrnuje cenu letenky v optimální knihovací třídě. Konečná cena se tak může od uvedené částky lišit. Aktuální cenu vám rádi ověříme po zaslání nezávazné objednávky.

Informace o zájezdu

Pořadatel: TIME TRAVEL spol. s r.o., IČ 49356861.
Název hotelu dle pořadatele: CORAL SANDS HOTEL ****
Lokalita dle pořadatele: Galle, Sri Lanka
Tento zájezd je pojištěn pro případ úpadku cestovní kanceláře.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Coral Sands Hotel ***

565 656 610 Číslo zájezdu: 2 492 407
dnes 8–19 h

Hodnocení

9. nejlepší hotel v destinaci Galle

4/ 5 2 recenzí

Anna Nováková říjen 2017 PROHLÍDKA HOTELU CORAL SANDS ***. Hotel se nachází v centru ("městský hotel"), nákupní možnosti téměř u hotelu. Vzdálenost od letiště cca 2,5 hodiny.... celá recenze

J. říjen 2016 Prohlídka hotelu Coral Sands **. Menší hotel u hlavní silnice, nabízí snídani, polopenzi, plnou penzi i all inclusive. Ubytování je jednoduché, pro nenáročné. Při ... celá recenze

Hodnocení cestovatelů na webu Tripadvisor

Lokalita

Srí Lanka

Srí Lanka je ostrovním státem v Indickém oceánu u jihovýchodního výběžku Indie, s níž je spojen pásem korálových útesů, nazývaných Adamův most. Dříve byl ostrov známý pod názvem Cejlon. Přírodní krásy tohoto stálezeleného ostrova jsou díky příznivému podnebí velmi rozmanité a Srí Lanka je domovem jedinečných rostlinných i živočišných druhů. Krajina přechází od pobřežních písečných pláží a palmových hájů přes čajovníková a rýžová pole po deštné pralesy. Stejně bohaté je i moře, zejména korálové útesy jsou plné pestrobarevného života. Stejně jako příroda, tak i umělecké a architektonické památky na tomto ostrově své návštěvníky ohromí. Ve městech to jsou stavby pamatující éru kolonialismu. Po celém ostrově jsou rozesety posvátné chrámy, svatyně a poutní místa hinduistických a budhistických náboženství.

Srí Lanka - více informací

Nezávazná objednávka

CORAL SANDS HOTEL
    Srí Lanka, Galle, Hikkaduwa

Cena
33 123 Kč/os

Cestující

Číslo zájezdu: 2 492 407

Zájezd

dospělá osoba na pevném lůžku (při obs. 2 osobami)
2
33 123 Kč

Pojištění

balíček pojištění Uniqa (cestovní, sportovní, storno, odpovědnost za škodu) - dospělý
2
1 287 Kč
balíček pojištění Uniqa (cestovní, sportovní, storno, odpovědnost za škodu) - dítě do 18 let
0
792 Kč
samostatné pojištění storna Uniqa - za osobu
0
520 Kč

Parkování

zvýhodněné parkování u letiště Praha - 9 dní
0
1 590 Kč