Cordial Hotel & Golf Resort

  Itálie, Toskánsko, Gavorrano

CORDIAL HOTEL & GOLF RESORT - golf

    Itálie, Toskánsko, Gavorrano
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Poloha

Hotel Cordial & Golf Resort Pelagone se nachází v centru města Gavorrano, nedaleko zajímavých míst jako jsou Baratti gulf, Golf Club Punta Ala a Calidario Terme Etrusche.Leží v blízkosti krásných prostorných parků. Do provozu byl dán v roce 1991, rekonstrukce pak proběhla v r.2006. Hotel je vybudován ve stylu středověké architektury. Hosté se dostanou do města Massa Marittima za 15 minut autem.

Vybavení hotelu

Hostům je k dispozici parkování, novinový stánek, úschovna zavazadel, balící služba, 24-hodinová recepce a leštění bot.

Vybavení pokoje

Hotel disponuje 123 klasickými pokoji, které jsou vybaveny topením, satelitní TV, telefonem IDD, soukromým balkónem a obytným prostorem. Všechny pokoje mají koupelny s fénem, sprchou a bidetem.
Typy ubytování:
Rodinné apartmá classic
Rodinné apartmá suite
Apartmá se 2 ložnicemi

Stravování

V hotelové restauraci se podávají snídaně bufetového typu a za příplatek také gurmánské večeře. U baru si klienti mohou vychutnat dobré drinky a kávu a menší občerstvení

Restaurace v okolí:
Osteria Il Fanta 70 m
Trattoria l'Etrusco 290 m
Albergo Ristorante Bellavista 240 m

Pláž

Hotel je vzdálen 15 km od pláže

Sport a zábava

Vodní sporty
Jízda na koni
Tenisový kurt
Golfové hřiště
Cvičné odpaliště
SPA centrum

Pro děti

Hlídání dětí/ Péče o děti
Dětská herna
Herna

Poznámka

Zajímavá místa v okolí:
Cala Martina 10.3 km
Loc Puntone di Scarlino, Scarlino Riserva, Naturale Scarlino 11.2 km
Via delle Collacchie, Follonica Amedeo Modigliani Civic Art Gallery 12.3 km
Piazza del Popolo N.1, Follonica Acquavillage 10.7 km
MAGMA Museo delle Arti in Ghisa della Maremma 12.0 km

565 656 610 Číslo zájezdu: 1 590 444
dnes 8–19 h

Itálie

Itálie je jeden z nejbohatších států Evropy co do přírodních i kulturních zajímavostí. Země na Apeninském poloostrově je krajinou nekonečných horských masivů, dlouhých písčitých pláží a bohaté historie. Hraničí s Francií, Švýcarskem, Rakouskem a Slovinskem. Uvnitř území se nacházejí dva vnitřní ministáty San Marino a Vatikán. Břehy Itálie omývá celkem pět moří: Jaderské, Jónské, Tyrhénské, Ligurské a Středozemní moře. Délka pobřeží je závratných 7 600 km.

Může se pochlubit svými dějinami, kulturními i přírodními krásami, z nichž 51 je zapsáno do seznamu památek UNESCO. Z přímořských regionů lze doporučit nejvíce oblíbené Benátsko, dále ale také Kalábrii, Palmovou riviéru, Toskánsko, Abruzzo apod. V zimě je Itálie lyžařským rájem, vyznavači zimních sportů z celého světa míří hlavně do Trentina - Alta Adige, Jižního Tyrolska, nebo propojených gigantů Dolomiti Superski a Sella Rondy. Benátky a Řím jsou zase jedněmi z nejoblíbenějších cílů vyznavačů eurovíkendů.

Itálie - více informací