Cosmelenia Hotel Apartments

  Kypr, Ayia Napa

Cosmelenia Hotel Apartments

    Kypr, Larnaca, Ayia Napa
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Popis hotelu

Apartmánový hotel má 34 pokojů. Je zde úschovna zavazadel. Přes WiFi se mohou hosté ve společných prostorách připojit k internetu. V objektu se nachází restaurace, jídelna, snídaňový salónek a bar. Ti, kteří přijeli vlastním autem, mohou parkovat na parkovišti. Hotel nabízí službu hlídání dětí, pokojovou službu a prádelnu.

Ubytování

V pokojích je klimatizace a kuchyň. K standardnímu zařízení většiny pokojů patří balkón. Pokoje mají dvoulůžkovou postel a rozkládací pohovku. Je možné rezervovat oddělené ložnice. V kuchyňském koutě je lednička a varná konvice/kávovar. Na pokoji je telefon.

Sport/aktivity

Apartmánový hotel nabízí velké množství sportovních a zábavních aktivit. Objekt má bazén a venkovní bazén. V baru u bazénu jsou k dostání různé osvěžující nápoje. Pro aktivní hosty je v nabídce tenis (za poplatek). Pro děti je připraven zábavní program s mnoha zajímavými aktivitami.

Stravování

Hosté si mohou vybrat snídaně, obědy a večeře.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Cosmelenia Hotel Apartments ***
Typ pláže: písčitá
Vzdálenost od pláže: 600 m

565 656 610 Číslo zájezdu: 1 452 240
dnes 8–19 h

Lokalita

https://www.zajezdy.cz/dovolena-cosmelenia-hotel-apartments-larnaca-kypr-z1452240/#mapa
Informativní poloha hotelu (údaj z recenzí bez záruky).

Kypr

Kypr je třetím největším ostrovem ve Středozemním moři. Po bouřlivé historii patří nyní k oblíbenému cíli turistů. Ostrov je rozdělen na řeckou a tureckou část. Známá turistická letoviska nalezneme u obou a díky své poloze v subtropickém pásu je zde dlouhé, teplé léto. Důvodem je poloha v rámci Středozemního moře až jižně od Turecka a letní teploty kolem 25 °C tu vydrží do konce října. Přesto je možné vyrazit na Kypr i za zimní dovolenou. Téměř dva tisíce metrů vysoký vrchol v pohoří Troodos umožní v zimě lyžování, při kterém spatříte netradiční scenérie. Kyprem kráčela starověká historie a odkazy někdejších kultur naleznete na každém kroku. Pro návštěvu jižní řecké části platí pravidla Evropské unie a postačí občanský průkaz. Pro severní tureckou část je však nutný pas platný ještě půl roku po návštěvě.

Kypr - více informací