Best Western El Dorado Panama Hotel

  Panama, Panama City

Country Inn & Suites by Carlson, Panama City

    Panama, Panama City
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Popis hotelu

Hotel pochází z roku 1997. Objekt hostům nabízí celkem 83 pokojů. Přes WiFi (zdarma) se mohou hosté ve společných prostorách připojit k internetu. Nachází se zde restaurace, jídelna, snídaňový salónek, kavárna a bar. Jsou zde i různé obchody. Hosté mohou zaparkovat v garáži nebo na parkovišti. Objekt nabízí lékařskou službu, pokojovou službu a prádelnu.

Ubytování

V pokojích je klimatizace, kuchyň a koupelna. K standardnímu zařízení většiny pokojů patří balkón. V pokojích je dvoulůžková postel. Je tady sejf. V kuchyňském koutě je lednička, mini lednička a varná konvice/kávovar. Hosté mají k dispozici sadu na žehlení. K základnímu vybavení patří připojení k internetu, telefon, televize a rádio. V koupelnách je sprchový kout a vana. Je zde vysoušeč vlasů. V hotelu jsou nekuřácké pokoje.

Sport/aktivity

Objekt nabízí velké množství sportovních a zábavních aktivit. Objekt má bazén a venkovní bazén. Hostům jsou k dispozici slunečníky. Volný čas zde hosté mohou trávit různě, v nabídce je například golf a fitness studio. Hotel nabízí svým hostům také diskotéku a noční klub.

Stravování

Lze objednat nocleh se snídaní. Lze si objednat snídaně.

Platba kartou

Je možné zaplatit platebními kartami American Express, Visa a MasterCard.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Best Western El Dorado Panama Hotel ***

565 656 610 Číslo zájezdu: 1 007 476
dnes 8–19 h