Hotel Pearl Resort

  Řecko, Kréta, Stavros

Mr & Mrs White Crete Lounge Resort (Cretan Pearl)

    Řecko, Kréta, Kréta - Chania, Stavros
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Přehled

luxusní rozlehlý hotelový komplex vysoká kvalita a rozsah služeb wellness a fitnes centrum možnost pokojů s výhledem na moře

Poloha

písečně-oblázková pláž 2 km nákupní možnosti cca 2 km město Chania 15 km mezinárodní letiště 15 km

Poloha

rozlehlý komplex Cretan Pearl Resort & Spa se nachází mezi letovisky Stavros a Tersanas. Nabízí skvělé zázemí a krásný výhled na moře, má netradiční polohu na skalnatém pobřeží malebného poloostrova Akrotiri. Leží necelé 2 km od pláže Stavros, která se objevila ve slavném filmu Řek Zorba. Hotel na pláže provozuje (za poplatek) pravidelnou kyvadlovou dopravu. Nejbližší nákupní možnosti, restaurace a bary jsou snadno dostupné ve vzdálenosti méně než 2 km. Centrum města Chania je vzdáleno 15 km, mezinárodní letiště cca 9 km. Ze střediska se lze velmi snadno dostat do okolních míst díky frekventované místní autobusové dopravy, jejíž zastávka je nedaleko hotelu.

Vybavení hotelu

hotelový komplex rozprostírající se na velké rozloze skýtá dostatek prostoru a tvoří jej vícero bílých budov vsazených do nekonečných zahrad s udržovanou zelení a stínem palem. Uvítá Vás stylová moderní vstupní hala s recepcí a lobby s vnitřním barem, ke stravování Vám budou k dispozici velká snídaňová hala, á la carte restaurace Hemingway, pool snack bar Eros. Vnitřní prostory Vám dále nabídnou veškeré potřebné zázemí - společenskou TV místnost, konferenční místnost, business centrum, hernu, market, internetový koutek, dětský kout, elegantní prostorné wellness centrum o velikosti 2000 m2 nabízející saunu, hydro masáže, revitalizační a relaxační procedury, vířivky, masáže, salón krásy aj. Nechybí dobře vybavené fitness centrum. Venkovní areál má 2 velké bazény, sluneční terasy s lehátky a slunečníky (zdarma, na pláži za poplatek), pro děti je zde dětské hřiště. Parkoviště a WiFi připojení (ve společných prostorách) jsou zdarma.

Vybavení pokoje

hotelové pokoje jsou moderně a velice elegantně zařízené, mají sociální zařízení se sprchou nebo vanou, vysoušeč vlasů, SAT-TV, klimatizaci, trezor, minilednici, balkon nebo terasu (u všech kategorií lze sjednat výhled na moře-za příplatek). Standardní pokoje (30-35 m2) mají kapacitu 2-4 osoby, na vyžádání lze sjednat pokoje Superior anebo suity se 2 ložnicemi (70-80 m2) s kapacitou až 5 osob.

Pojmenování zařizení

Pokoj pro 2 osoby s možností 1 přistýlky.

Stravování

polopenze formou kvalitního bufetu.

Názor CK

jedinečné místo nejen k trávení rodinné dovolené v příjemném a klidném prostředí, ale i místo pro všechny co hledají dovolenou plnou odpočinku, relaxace a sladkého nic nedělání. Hotel Vám nabídne nekonečnou škálu služeb, jejich vysokou kvalitu, velkou vybavenost, kvalitní gastronomii. Jedná se skutečně o místo, které uspokojí všechny kategorie klientů.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Pearl Resort *****
Typ pláže: písčitá

565 656 610 Číslo zájezdu: 1 225 127
dnes 8–19 h

Lokalita

Řecko

Řecko leží v jižní Evropě, rozkládá se na pevnině a na četných ostrovech, které tvoří jednu pětinu řeckého území. Členitá pobřeží i romantické pláže jsou omývány Egejským, Krétským, Thráckým, Středozemním a Jónským mořem. Na poloostrově Attika se rozkládají Athény, hlavní město Řecka. Poznávejte antické památky, odpočívejte u čistého moře, vyzkoušejte speciality místní kuchyně. Nejoblíbenější ostrovy jsou Kréta, Rhodos, Zakynthos, Thassos a Santorini.

Od roku 2018 je v Řecku zavedena pobytová taxa, která se od roku 2024 mění na klimatickou taxu. Platba probíhá přímo na recepci hotelu v den příjezdu a její výše je dle oficiální kategorie (počtu hvězdiček) hotelu následující:

Březen až říjen:

  • 1,50 € za pokoj a noc pro 1-2 hvězdičkové hotely
  • 3,00 € za pokoj a noc pro 3 hvězdičkové hotely
  • 7,00 € za pokoj a noc pro 4 hvězdičkové hotely
  • 10,00 € za pokoj a noc pro 5 hvězdičkové hotely
  • 1,50 € za noc ve studiích a apartmánech všech kategorií

Listopad až únor:

  • 0,50 € za pokoj a noc pro 1-2 hvězdičkové hotely
  • 1,50 € za pokoj a noc pro 3 hvězdičkové hotely
  • 3,00 € za pokoj a noc pro 4 hvězdičkové hotely
  • 4,00 € za pokoj a noc pro 5 hvězdičkové hotely
  • 0,50 € za noc ve studiích a apartmánech všech kategorií

Řecko - více informací