Hotel Salgados Dunas Suites Resort NAU

  Portugalsko, Algarve, Salgados

Hotel NAU Salgados Dunas Suite

    Portugalsko, Algarve
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Výhody nabídky
  • 500 m od golfového hřiště
  • sportovní vyžití uprostřed přírody
  • 150 m od pláže od pláže Salgados
Letovisko

Algarve - Albufeira

Umístění

Hotel NAU Salgados Dunas Suites se nachází blízko písčité pláže Salgados, která je od hotelu oddělena pouze místní promenádou, a dostanete se k ní po místní dřevěné lávce. Vzdálenost od bazénů na dlouhou písčitou pláž cca 150 m. Hotel je obklopen palmovým a olivovým hájem. V okolí naleznete přírodní rezervaci Salgados Lagoon - cca 500 m, 18 jamkové golfové hřiště Salgados, vodní sporty, autobusovou zastávku - cca 600 m. Obchodní centrum Guia cca 6 km, letovisko Albufeira 7 km, letiště a město Faro cca 50 km, golfové hřiště Morgano Golf/Alamos Golf (Portimao) 22 km.

Pláž

K široké, písečné, Modrou Vlajkou oceněné, pláži Salgados (přístup přes duny po dřevěné lávce pro pěší) je to cca 150 m. Hotel NAU Salgados Dunas Suites má vlastní plážový klub s lehátky a slunečníky (za poplatek).

Hotel

V hotelu NAU Salgados Dunas Suites je recepce, bufetová restaurace Bossa Nova s terasou, Steak House restaurace u bazénu, lobby bar s terasou, bar u bazénu, WiFi zdarma v celém hotelu, 3 tenisové kurty, posilovna, sauna, kulečník, masáže, 9 bazénů (3 dětské bazény), lehátka a slunečníky u bazénu, osušky k bazénu i na pláž (zdarma - kauce), parkoviště. Plážové osušky zdarma. Veřejné prostory jsou klimatizovány.
WI FI zdarma v celém hotelu.

Pokoje

V hotelovém komplexu se nachází 168 elegantních pokojů a 80 suites s různým standardem rozmístěných ve třípatrových budovách (z nichž některé jsou na druhé straně příjezdové cesty k hotelu - abyste mohli využívat hotelové zařízení, musíte přejít ulici). Všechny pokoje jsou klimatizované a komfortně zařízené, s vlastním sociálním zařízením (fénem, toaletními potřebami, županem), telefonem, TV se satelitním příjmem, trezorem (zdarma), minibarem (za poplatek) a balkonem (balkonový nábytek). Pokoje mají francouzská okna s výhledem na vodní hladinu a balkon.
Dvoulůžkové pokoje Standard (cca 27 m2) - pro max. 2 osoby, není možné přidat dětskou postýlku pro dítě do 2 let.
Pokoje Junior suite - (cca 76 m2) - pro max. 4 osoby (ubytování 2+2), s oddělenou ložnicí, obývacím pokojem s rozkládací pohovkou a malým kuchyňským koutem. Dětská postýlka do 2 let zdarma (po potvrzení).

Stravování

Součástí hotelu je restaurace, kde se podává snídaně, oběd a večeře. K dispozici je 24 hod pokojový servis. K dispozici jsou také vnitřní i venkovní bary.

Rekreace

Zdarma jóga, vodní pólo, aqua aerobic, zumba, fitness, volejbal, pilates, pétanque, tai chi. Na pláži vodní sporty (za poplatek): potápění, šnorchlování, windsurfing, parasailing, vodní skútry, katamarány, rybářské výlety. Mezi další aktivity patří pronájem kol nebo koní. Poblíž hotelu golfové hřiště (za poplatek). HERDADE DOS SALGADOS GOLF je prestižní golfový klub, který je velmi zajímavý a odlišný od ostatních hřišť Algarve. Ideální místo pro skvělou hru i relaxaci nacházející se v blízkosti moře, s originálním rozvržením jamek a jezírek. Herdade dos Salgados je umístěno na jednom z nejznámějších míst oblasti, mezi Albufeirou a Armacao de Pera. Krásné 18-ti jamkové hřiště je originálním projektem architekta Pedra de Vasconcelose a rozkládá se mezi pláží, lagunou Salgados a okolní přírodou. Blízkost moře, složení jezírek a množství olivovníků činí hřiště jedinečným. Nabídne Vám skvělou hru, unikátní golfový zážitek a výhody prestižního golfového resortu.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Salgados Dunas Suites Resort NAU *****
Typ pláže: písčitá
Vzdálenost od pláže: 200 m

565 656 610 Číslo zájezdu: 2 367 614
dnes 8–19 h

Lokalita

Portugalsko

Menší ze dvou zemí na Pyrenejském poloostrově představuje nedoceněnou turistickou destinaci. Každoročně Portugalsko láká tisíce Čechů na vůni pomerančů i dalšího ovoce a chuť pravého portského vína. Jih země je proslavený nádhernými plážemi a bohatým nočním životem. Jedná se o oblast Algarve, je zde vybudováno nejvíce hotelů a moře je v rámci Portugalska nejteplejší. Střed země uspokojí milovníky historie díky četným kulturním památkám a hlavnímu městu Lisabonu. Sever vábí na staré lidové tradice v malých vesničkách a na pověstné vinné sklípky. Síla portugalského patriotismu je zde největší a centrem oblasti je velmi známé Porto. Portugalsko má asi deset a půl milionu obyvatel, tedy stejně jako Česká republika. K Portugalsku náleží i další dvě oblíbené ostrovní destinace, Azorské ostrovy a Madeira.

Od 1. 5. 2017 bude ve městě Santa Cruz na portugalském ostrově Madeira vybírána pobytová taxa “ecotax” ve výši 1 EUR/os./noc, max. 5 EUR/os./pobyt. Poplatek bude hrazen přímo v místě pobytu ubytovateli. Nařízení se vztahuje na všechny typy ubytovacích zařízení v obci Santa Cruz. Od poplatku jsou osvobozeny osoby do 18 let věku.

Portugalsko - více informací