Vistaflor Cura Marina Aparthotel

  Španělsko, Gran Canaria, Playa del Cura

4/5

CURA MARINA

  Španělsko, Gran Canaria, Playa del Cura
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Poloha

Na jihozápadním pobřeží ostrova, 46 km od letiště, v turistické oblasti Playa del Cura.

Vybavení objektu

Hotel nabízí v jedné pětipatrové budově celkem 99 pokojů. Hostům je k dispozici vstupní hala s recepcí, výtahy, bezplatné Wi-Fi připojení k internetu v celém hotelu, bar. V hotelové zahradě se nachází bazén pro dospělé, dětský bazén, sluneční terasa s lehátky a slunečníky, dětské hřiště.

Studio

Klimatizovaná dvoulůžková ložnice je propojena s obývací částí. Do vybavení patří integrovaný kuchyňský kout (lednička, rychlovarná konvice, kávovar, odšťavňovač, toustovač), trezor (k pronájmu), televize se satelitními programy, koupelna s WC a vysoušečem vlasů, terasa nebo balkon. Maximální obsazenost - 3 dospělé osoby nebo 2 dospělé osoby a 2 děti.

Apartmán – 1 ložnice

Základní vybavení má shodné jako studio, navíc je dvoulůžková ložnice od obývací části oddělena dveřmi. Maximální obsazenost - 3 dospělé osoby nebo 2 dospělé osoby a 2 děti.

Stravování

Studia a apartmány jsou uzpůsobeny k samostatnému vaření.

Sport

V hotelu je kulečník (na mince), na pláži možnost vodních sportů. Golfové hřiště Anfi Tauro Golf se nachází cca 3 km od hotelu.

Obchody

Přibližně 150 m od hotelu jsou různé obchůdky, restaurace a supermarket. Větší obchodní centrum s množstvím obchodů, restaurací a barů v cca 4 km vzdáleném městečku Puerto Rico.

Pláž

Hotel má přímý vstup na pláž Playa del Cura. Pláž Amadores se světlým pískem je vzdálena asi 1,5 km od hotelu.

Doplňující informace

Hotel se nachází v místě, kam je složité zajet autobusem i osobním autem. Naložení/ vyložení klientů je asi cca 200 m od hotelu.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Vistaflor Cura Marina Aparthotel ***
Typ pláže: kamenitá, oblázková
Vzdálenost od pláže: přímo u pláže

565 656 610 Číslo zájezdu: 1 911 310
dnes 8–19 h

Hodnocení

26. nejlepší hotel v destinaci Gran Canaria

4/ 5 1 recenzí

JB říjen 2016 Cura Marina_2. Cura Marina je apartmanový komplex, který navazuje na hotel Rivera Marina, kde je možné, v případě zajmu, zajistit si obědy/večeře... celá recenze

Hodnocení cestovatelů na webu Tripadvisor

Lokalita

https://www.zajezdy.cz/dovolena-cura-marina-gran-canaria-spanelsko-z1911310/#mapa
Informativní poloha hotelu (údaj z recenzí bez záruky).

Španělsko

Španělsko zaujímá většinu Pyrenejského poloostrova a jeho součástí jsou i Kanárské ostrovy a Baleáryse známými ostrovy, jako jsou Mallorca, Menorca, Ibiza a Formentera. Kanárské ostrovy jsou celoročně vyhledávanou destinací, poznejte Gran Canarii, Tenerife nebo Fuerteventuru. Největším turistickým lákadlem jsou jednoznačně španělské pláže a bezpočet architektonických a kulturních zážitků, které tato země po celý rok nabízí. Nejatraktivnější pevninské riviéry jsou Costa Brava a Andalusie. Španělsko je i zemí eurovíkendů, turisty lákají hlavně Madrid a Barcelona.

Západní Středomoří zaručuje návštěvníkům stabilní slunečné počasí po celé léto, v jihošpanělské Andalusii dokonce od května do října. Moře je v letních měsících příjemně vyhřáté až na 26 °C.

 

Na Balearských ostrovech byla nově zavedená turistická taxa, která závisí na kategorii hotelu, ve kterém jsou klienti ubytováni:


Výše turistické taxy (včetně daně) je stanovena vládou a závisí na oficiální kategorii ubytovacího zařízení, ve kterém jsou klienti ubytováni.

Hlavní sezónu 1. 5. - 31.10.:
Hotely, apartmány kategorie 1*/2*/3* 2,20 EUR/osoba/noc
Hotely kategorie 3*+/4* 3,30 EUR/osoba/noc
Hotely kategorie 4*+/5* 4,40 EUR/osoba/noc

Apartmány kategorie 3*+ 3,30 EUR/osoba/noc
Apartmány kategorie 4*/4*+ 4.40 EUR/osoba/noc

Vedlejší sezóna 1. 11. - 30. 4.:
Hotely, apartmány kategorie 1*/2*/3* 0,55 EUR/osoba/noc
Hotely kategorie 3*+/4* 0,825 EUR/osoba/noc
Hotely kategorie 4*+/5* 1,10 EUR/osoba/noc

Apartmány kategorie 3*+ 0,825 EUR/osoba/noc
Apartmány kategorie 4*/4*+ 1,10 EUR/osoba/noc

Turistická taxa je povinná pro všechny osoby nad 16 let, které navštíví Baleárské ostrovy. Klienti, kteří tráví na ostrovech 9 dní a více, platí od 9. dne 50 % z ceny taxy.
Turistická taxa bude vybírána v hotovosti v místě pobytu přímo v ubytovacích zařízeních.

Španělsko - více informací