Ensana Esplanade Health & Spa Hotel

  Slovensko, Západní Slovensko, Piešťany

ESPLANADE ENSANA HEALTH SPA HOTEL - KŘÍDLO ALAMEDA - Zdraví v Piešťanech - Piešťany

  Slovensko, Slovenské termály, Západní Slovensko, Piešťany
Detail nabídky a možnosti objednání zájezdu:
Popis

Čtyřhvězdičkový moderní hotel je místem pro každou příležitost. Nabízí léčivé lázně a wellness, sportovní činnosti, vynikající kuchyni a bohaté možnosti zábavy. Hotel je bezprostředně spojen chodbou s lázněmi Balnea Health Spa, které hostům nabízí více než 60 procedur, saunový a vodní svět, kde se hosté mohou osvěžit v krytém/nekrytém bazénu, finské sauně, infrasauně, parních lázních, masážním oddělení, jacuzzi, podvodní masážní postelí, vodopádem, parní komorou a soláriem. Pro sportovní nadšence je zde k dispozici golfové hřiště, tenis, půjčovna kol a běžecká dráha.

V nejbližším okolí se nachází Lázně Piešťany – lázně s dlouholetou tradicí, termálními minerálními prameny vyvěrajících z hloubky 2000 metrů a léčivým sirným bahnem.

Ubytování

V klimatizovaných dvoulůžkových a jednolůžkových pokojích kategorie standard s vlastním sociálním zařízením (vana nebo sprcha), francouzským balkónem, SAT-TV, WiFi připojením na internet, minibarem, telefonem, trezorem, fénem a koupacím pláštěm.

Slevy

Děti do 4 let bez nároku služby s polopenzí nebo plnou penzí zdarma. Sleva 5% při pobytu na 14 a více nocí.

Základní cena zahrnuje

  • Zdraví v Piešťanech
  • Lékařská konzultace, léčebné procedury (relaxační program obsahuje tyto procedury): 2 noci: 1× termální koupel – zrkadlisko, 1× částečný bahenní zábal, 3 noci: 1× termální koupel – zrkadlisko, 1× částečný bahenní zábal, 1× hydroterapie, 4 noci: 1× termální koupel – zrkadlisko, 1× částečný bahenní zábal, 1× hydroterapie, 1× klasická masáž – částečná, 5 nocí: 2× termální koupel – zrkadlisko, 1× částečný bahenní zábal, 1× hydroterapie, 1× klasická masáž – částečná, 6 nocí: 2× termální koupel – zrkadlisko, 1× částečný bahenní zábal, 1× hydroterapie, 1× klasická masáž – částečná, 1 parafínový zábal, Bezplatné využívaní bazénů a saun hotelu. Bezplatné využívaní hotelového fitness centra. Pitná kúra. Vychutnejte si originální procedury s využitím jedinečných přírodních zdrojů. Pod vedením profesionálů z oblasti gastronomie a medicíny, si dopřejte lázeňské procedury a zdravá jídla. Budete se cítit fyzicky i psychicky uvolnění, bez ohledu na délku pobytu. Do každodenního života se vrátíte s novou energií.
  • Cena za osobu / noc s polopenzí a procedurami.
  • Děti do 4 let bez nároku služby s polopenzí nebo plnou penzí zdarma. Sleva 5% při pobytu na 14 a více nocí.

Základní cena nezahrnuje

  • Silvestrovský příplatek
  • Vánoční příplatek
  • Pobyt se psem
  • Rekreační poplatek
  • Velikonoční příplatek
  • Příplatek 29.12.2024
  • Příplatek 30.12.2024
  • Příplatek 01.01.2025

Informace o zájezdu

Pořadatel: DCK Rekrea Ostrava s.r.o., IČ 25379178.
Název hotelu dle pořadatele: ESPLANADE ENSANA HEALTH SPA HOTEL - KŘÍDLO ALAMEDA - Zdraví v Piešťanech - Piešťany
Lokalita dle pořadatele: Západní Slovensko, Piešťany

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Ensana Esplanade Health & Spa Hotel ****

565 656 610 Číslo zájezdu: 2 522 132
dnes 8–19 h

Slovensko

Naši východní sousedé se mohou pochlubit zejména nádhernou přírodou vysokých pohoří. Vysoké Tatry mají povahu velehor a tomu odpovídá jejich majestátnost. Krása hor vynikne jak v zimě, kdy se promění v lyžařský ráj, tak v létě, kdy lze podnikat jednu túru za druhou po dobrodružných horských stezkách. Na různé sportovní aktivity během celého roku navazuje bohatý wellness program místních hotelů a lázní. Slovensko, to nejsou jenom vysoké hory, jižní část země v Dunajské nížině je vyhlášenou oblastí termálních lázní a wellness komplexů. Turistickým lákadlem je i hlavní město Bratislava. Kromě místního hradu je hlavním cílem také velkolepý Dunaj. Na Slovensku na vás čeká prostředí podobné našemu, podobné ceny a odpadá také jakákoliv jazyková bariéra. Vyzkoušejte Slovenskou republiku jako zajímavý a neokoukaný cíl dovolené.

Slovensko - více informací

Nezávazná objednávka

ESPLANADE ENSANA HEALTH SPA HOTEL - KŘÍDLO ALAMEDA - Zdraví v Piešťanech - Piešťany
  Slovensko, Slovenské termály, Západní Slovensko, Piešťany

Cena
7 800 Kč/os

Cestující

Číslo zájezdu: 2 522 132

Pobyt

dospělá osoba na pevném lůžku
0
7 800 Kč
dítě do 4 let bez nároku na lůžko
0
0 Kč

Pojištění

balíček pojištění Uniqa (cestovní, sportovní, storno, odpovědnost za škodu) - dospělý
2
165 Kč
balíček pojištění Uniqa (cestovní, sportovní, storno, odpovědnost za škodu) - dítě do 18 let
0
102 Kč
samostatné pojištění storna Uniqa - za osobu
0
270 Kč