Hotel Zvete

Bulharsko, Slunečné pobřeží

Das Club Hotel Rhodopi - Zvete - Flora Park

    Bulharsko, Slunečné pobřeží
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Poloha a popis

Tento hotelový resort s příjemnou rodinnou atmosférou se nachází cca 150 m od pláže. Nabízí ubytování v 520 pokojích které jsou umístěny ve 3 budovách, Každá z nich má vstupní halu, lobby bar a výtah.

Vybavení hotelu

Hostům je v hotelu k dispozici recepce, hlavní restaurace, lobby bar, výtah, směnárna. obchod se suvenýry, venkovní bazén, dětský bazén, bazén se skluzavkami, bar u bazénu, minigolf, tenisový kurt, sauna, masáže.

Vybavení pokoje

Dvoulůžkové pokoje jsou vybaveny koupelnou s vlastním sociálním zařízením, vysoušečem vlasů, klimatizací, telefonem, satelitní televizí, minibarem, trezorem (za poplatek) a balkonem.

Studia jsou rozlohou větší než dvoulůžkové pokoje a mají navíc obývací část, vybavení je stejné jako u dvoulůžkových pokojů.

Apartmány se skládají ze dvou místností (ložnice a obývací část).propojených dveřmi, jsou stejně vybaveny jako dvoulůžkové pokoje.

Stravování

All inclusive zahrnuje: snídaně, obědy a večeře formou bufetu, během dne lehké občerstvení, místní alkoholické a nealkoholické nápoje do 23 hodin. Čerstvé ovocné šťávy a některé importované nápoje jsou za poplatek.

Změna složení i časů all inclusive vyhrazena - dle vedení hotelu.

Pláž a plážový servis

Písečná pláž se nachází cca 500 m od hotelu. Lehátka a slunečníky jsou za poplatek. Vodní sporty na pláži také za poplatek.

Pro děti

Pro děti je k dispozici dětský bazén, dětské hřiště, dětský miniklub, skluzavky, dětská postýlka (za poplatek, na vyžádání).

Sport a zábava

venkovní bazén, bazén se skluzavkami, fitness, tenis, stolní tenis, plážový volejbal, hotelové animační programy, kulečník, minigolf, šipky.

Služby v ceně

Fitness, teni, stolní tenis, lehátka a slunečníky u bazénu.

Služby za poplatek

Kulečník, minigolf, šipky, sauna, masáže, trezor.

Nabídku služeb, které nejsou zahrnuty v ceně zájezdu a jsou za poplatek získáte po příjezdu na hotel.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Hotel Flora Park ****
Typ pláže: písčitá
Vzdálenost od pláže: 250 m

565 656 610 Číslo zájezdu: 1 187 248
dnes 8–19 h

Bulharsko

Bulharsko je stát ležící v jihovýchodní Evropě na Balkánském poloostrově. Jeho východní hranici tvoří Černé moře. Délka rozmanitého pobřeží je téměř 400 kilometrů. Nalezneme zde dlouhé písečné pláže, ústí mnoha řek i skalnaté zátoky. Směrem do vnitrozemí je krajina spíše hornatá, nejvyšší hora Bulharska Musala je se svými 2 925 m n. m. nejvyšším bodem celého Balkánského poloostrova. Hlavním městem země je Sofie, ležící na historicky důležitých obchodních cestách spojujících Evropu a Orient. Největším letoviskem je Slunečné pobřeží, dále vynikají historická střediska u moře Sozopol a Nesebar, malebné rodinné Primorsko a Kiten, a nakonec vždy slunečný na jih orientovaný Svatý Vlas.

Pobřeží Černého moře je ideální volbou pro rodiny s dětmi. Nabízí cenově dostupnou dovolenou v příjemném prostředí, které v létě mluví minimálně z poloviny česky. Počasí není tolik horké jako na samém jihu Evropy, ale je více podobné našim letním podmínkám. Do Bulharska se dostanete rychle a pohodlně letadlem.

Bulharsko - více informací