Days Inn Hotel Aqaba

  Jordánsko, Rudé moře, Akaba [Aqaba]

Aqaba / Rudé moře: DAYS INN HOTEL

    Jordánsko
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Popis:

PRODLOUŽENÝ VÍKEND 3 / 4 noci nebo POBYT NA 7 NOCÍ. Příjemný hotel je postavený ve městě, cca 10 min chůze od písčité pláže. V okolí hotelu jsou obchody, kavárny a restaurace. Od letiště v Ammánu asi 4 hodiny jízdy.

Popis letoviska:

Aqaba je ideálním místem nejen pro výlety do pouštní oblasti nebo do hor, ale především ke koupání a potápění. Se svými písečnými plážemi a narůžovělými horami je Aqaba ideálním místem pro relaxaci. Přístavní město na břehu Rudého moře proslulo těmi nejúžasnějšími korálovými útesy, které jsou vyhledávány milovníky potápění a šnorchlování. Podmořský život ukrývá vzácné pestrobarevné ryby, z nichž jedna pětina žije pouze zde. POZOR: boty do vody jsou nutné, je zde velké množství ježků - což svědčí o čistotě vody. Aqabské Královské Potápěčské Centrum je nejlepším místem pro šnorchlování i potápění. Výhodná poloha Aqaby na místě, kde se setkává pevnina s mořem mezi třemi kontinenty, přitáhla první obyvatele již před více než 5.500 lety. Jejich odkaz zůstal živý díky městským památkám. Za zmínku stojí např. Aqabská pevnost ze 14.století, dávné islámské město zvané Ayla, muzeum a dům Sheriffa Hussien bin Aliho, prapradědečka krále Abdullaha II.

Vybavení:

Recepce, směnárna, restaurace, bar, pokojový servis. Bazén na střeše, jacuzzi, terasa s výhledem na moře, fitcentrum.

Ubytování:

Pokoje jsou klimatizované a mají telefon, SAT/TV, WiFi zdarma a koupelnu (fén, kosmetická sada).

Stravování:

Polopenze (snídaně a večeře, bez nápojů); za příplatek možnost plné penze.

Doprava:

Přímý let Praha - Ammán - Praha s nízkonákladovou společností (4 hodiny; bez občerstvení, kabinové zavazadlo). Obecně platí, že čím dříve před odletem si letenku zarezervujete, tím je cena nižší. Můžeme nabídnout libovolně dlouhý pobyt i den odletu, přesnou cenu letenky sdělíme v okamžiku rezervace! Uvedená nabídka platí při využití nejvýhodnějšího tarifu. Počet míst je omezen.

Delegátské služby:

Asistence v Angličtině na telefonu.

Poznámka:

NA VYŽÁDÁNÍ lze jiný termín / délka pobytu, jiné hotely. FOTO: CK, Days Inn Hotel.

Povinné smluvní údaje

Pro uskutečnění zájezdu není nutný určitý počet osob. Zákazník může odstoupit od smlouvy kdykoliv před zahájením zájezdu proti zaplacení stornopoplatků stanovených pořadatelem. Zájezd je vhodný pro osoby s běžnou schopností pohybu. Časy odjezdu/odletu budou uvedeny v Informacích k odjezdu. Občanům EU stačí pro účast na zájezdu platný cestovní pas a vízum, očkování nejsou potřeba (poraďte se se svým lékařem).

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Days Inn Hotel Aqaba ****
Typ pláže: písčitá, molo
Vzdálenost od pláže: 500 m

565 656 610 Číslo zájezdu: 1 339 978
dnes 8–19 h