Diamond Hill Resort & Spa Hotel

  Turecko, Alanya, Tosmur

4/5

Diamond Hill

    Turecko, Alanya, Turecká riviéra, Tosmur
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Popis

Luxusní hotelový komplex Diamond Hill Resort 5* leží v oblasti Tosmur - 4 km od města Alanya (Turecko). Soukromá písečně-oblázková pláž se nachází jen 100 m od hotelu a je oddělena místní komunikací (přístup podchodem). K vybavení hotelu patří vstupní hala s recepcí, Wi-Fi připojení v lobby zdarma, společenská místnost, restaurace, a la carte restaurace (1x za pobyt pouze za rezervační poplatek 10 €/osobu), několik barů (včetně baru na pláži), bazény (venkovní i vnitřní), dětský bazén a skluzavky. Lehátka a slunečníky jsou u bazénu i na pláži k dispozici zdarma, plážové osušky za depozit. Pro nejmenší je určen miniklub (4-12 let) a dětské hřiště. Sportovně založení klienti ocení bohaté vyžití – stolní tenis, plážový volejbal, fitness, vodní gymnastika a vodní polo, navštívit můžete turecké lázně, za poplatek si lze zahrát billiard nebo navštívit wellness centrum. Hotel rovněž pořádá animační programy. Hotel s vynikajícími službami doporučujeme i pro náročnější klientelu.

Ubytování

Dvoulůžkové pokoje s možností 2 přistýlek (max. obsazenost 3 dospělé osoby a 1 dítě 2-13 let), klimatizace, TV/SAT, telefon, Wi-Fi, minibar (denně doplňován vodou), sejf, fén, koupelna a balkon.
Dvoulůžkové pokoje s bočním výhledem na moře s možností 2 přistýlek (max. obsazenost 3 dospělé osoby a 1 dítě 2-13 let), klimatizace, TV/SAT, telefon, Wi-Fi, minibar (denně doplňován vodou), sejf, fén, koupelna a balkon.
Dvoulůžkové pokoje s přímým výhledem na moře s možností 2 přistýlek (max. obsazenost 3 dospělé osoby a 1 dítě 2-13 let), klimatizace, TV/SAT, telefon, Wi-Fi, minibar (denně doplňován vodou), sejf, fén, koupelna a balkon.

Stravování

Ultra all inclusive: Snídaně, obědy a večeře formou bohatého bufetu, snacky během dne, odpolední káva, čaj a zákusek, pozdní večeře a noční snacky. Neomezená konzumace místních alkoholických a nealkoholických nápojů (10.00-01.00). Součástí ultra all inclusive je i plážový bar (10.00-18.00).

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Diamond Hill Resort & Spa Hotel *****
Typ pláže: písčito - oblázková
Vzdálenost od pláže: 100 m

565 656 610 Číslo zájezdu: 2 288 436
dnes 8–19 h

Hodnocení

4/ 5 3 recenzí

Newstedko červenec 2022 Určite už nikdy, nedoporučujem pre nikoho. Kto bol už v Turecku, hlavne v krásných luxusných hoteloch napr. v Side, tak sem ani nejazdite. Odradí aj šialene dlhá cesta z let... celá recenze

Lubomír 58 září 2021 Diamond Hill. Hotel skvělý, ubytování super. Bazén dostačující, 150m pláž. Lehátka a slunečníky zdarma. Několik barů, teplé občerstvení celé od... celá recenze

RP září 2019 Dovolená. První dojem z hotelu byl wau, posléze jsem viděla chyby. Personál v hotelové jídelně si všímal jen ruských, dánských a německých z... celá recenze

Hodnocení cestovatelů na webu Tripadvisor

Lokalita

https://www.zajezdy.cz/dovolena-diamond-hill-alanya-turecko-z2288436/#mapa
Informativní poloha hotelu (údaj z recenzí bez záruky).

Turecko

Turecko je zemí Orientu, která vzhledem k poloze na pomezí dvou kontinentů, je přepestrou směsicí a přebohatou pokladnicí kultur, tradic a historie, lákající k poznání. Již při vyslovení jména této země, mnohým z nás se vybaví nekonečné dlouhé pláže a příjemně hřejivé paprsky slunce, klikaté uličky bazarů, přeplněné výlohy místních vyhlášených zlatníků, světoznámé pestrobarevné koberce, kterými své paláce zdobí monarchové po celém světě, smlouvání při nákupech suvenýrů, sladká vůně jasmínu a baklavy pouličního prodejce… Turecko se však pyšní také jednou z nejstarších historií vůbec. Vždyť právě na území dnešního Turecka se vyvíjely nejstarší civilizace lidstva. Postupem času a během let a staletí tak Chetité, Peršané, Trójané, Řekové i Římané a mnohé další civilizace zde zanechali stopy svých kultur a předurčili toto území jedním z nejzajímavějších pro historiky a milovníky dějin vůbec.

Turecko - více informací