Hotel Donauwalzer Wien

  Rakousko, Vídeň

DONAUWALZER

    Rakousko, Rakouské termály, Vídeň
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Poloha

Rodinný 3* hotel v pěším dosahu od historického centra, s dobrým spojením MHD (metro, tramvaj, autobus). Hotel je umístěn v budově z roku 1901 a patří rodině Kluss. Hotel nabízí teplou snídani, bar, wellness (sauna, vířivka).

Ubytování

Stylové boutique pokoje. K dispozici je telefon, fén, mini bar, rádio, TV, Wi-fi.

Vybavení a služby

bar, snídaňová místnost, parkoviště (poplatek 20 EUR/den), restaurace, pokojový servis, sauna, trezor na recepci, wellness, hlídání dětí za poplatek, internet, 24hodinová recepce.

Program

Individuální od 2 osob s možností zakoupení fakultativních služeb předem. Přehled naleznete níže, ceny uvádíme v záložce Ceník a objednávka. Klienti si pro rychlou orientaci a pohodlnou přepravu u nás rádi objednávají: Jízdenky ? Jízdenka z Prahy/Brna a zpět – Flixbus nebo SA, bus nebo vlak. ? Vyhlídkový autobus - jízdenka na 24 h, nástup/výstup na kterékoliv ze zastávek, audioprůvodce ve světových jazycích. ? Jízdenka na tramvaj Vienna Ring Tram – každých 30 minut, denně, audioprůvodce ve světových jazycích. ? Vienna Pass – na 1 nebo 2 dny - více než 60 atraktivit a památek města. U některých památek zahrnuje také přednostní vstup bez čekání ve frontě, vyhlídkový autobus. Vstupenky ? Madame Tussaud’s – muzeum, kde můžete vidět voskové figuríny známých herců, zpěváků, sportovců, ale také státníků a historických osobností. ? Leopold/Kunsthistorisches Museum – díla Rembranta/Rubense, umění posledních 2 000 let. ? Belvedere palác a muzeum – kombinovaná vstupenka do paláce, Oranžerie a zahrad. Výlety ? Okružní jízda městem a Schönbrunn – denně 3 h, audioprůvodce ve světových jazycích. ? Prohlídka města s místním průvodcem – denně 2, 5 hodiny. ? Romantická plavba lodí po Dunaji – denně, audioprůvodce ve světových jazycích.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Hotel Donauwalzer Wien ***

565 656 610 Číslo zájezdu: 1 192 496
dnes 8–19 h

Lokalita

https://www.zajezdy.cz/dovolena-donauwalzer-rakouske-termaly-rakousko-z1192496/#mapa
Informativní poloha hotelu (údaj z recenzí bez záruky).

Rakousko

Rakousko, země majestátních horských hřebenů, jezer, malebných údolí i historických měst. Náš osobitý jižní soused je velmi dobře dostupný vlakem i autem. Díky své kvalitní silniční síti je zde cestování pohodlné a rychlé. Velká část rakouského území je tvořena alpským masivem, který je nejčastějším cílem českých turistů v letních i zimních měsících. Všeobecně vysoká kvalita služeb i možnosti vyžití pro rodiny s dětmi jsou jistotou, se kterou můžete cestovat do této země. Služby jsou ve velmi vyspělém Rakousku precizní a mnohdy překvapí. Cílem nádherné letní dovolené mohou být horské túry, nebo wellness odpočinek u vyhlášených rakouských jezer. Rakousko je lyžařskou velmocí a v zimě místní obyvatelé žijí všemi sporty spojenými s bílým prašanem na sjezdovkách. Navštivte nejoblíbenější střediska českých lyžařů Dachstein West nebo Dachstein / Schladming.

Rakousko - více informací